2011-07-31 ? 21:49:48

när natten faller på, lägger sig alla de små.

Sitter just nu och tar det väldigt lugnt. Hör radion sjunga sina sånger i köket och ett svagt mumlande från teven inne på mitt rum. Samt några hesa, men få andetag från lilla kissen som ligger sovandes bakom mig. Wonderful.

Imorgon åker jag upp till Rättvik och stannar där över natten hos Filiph i hans husvagn. Ni vet den jag bodde i på Big Lake Run? Haha, lär bli roligt..
Visade sig att dem har 20 plattor öl så det här kan ju bli skoj på många olika vis. Det här blir faktiskt mitt fjärde år på Classic Car Week! Rätt coolt. Men det första året var helt enkelt bäst. Hela den sommaren var som en bra bok man gärna skulle kunna läsa om och om igen.

Kiara och Kovo verkar iallafall vara lugna nu, förutom att alla ska vara där och titta, peta och störa dem hela tiden.. Men nu har vi byggt en liten "sovlåda" åt dem och inrett den lite halvhjärtat. Haha. Och när dom känner sig som hemma ska jag försöka börja träna dem. En kul hobby kanske! :-)
2011-07-31 ? 20:22:16

Kovo och kiara


Honan heter Kiara och är den blåa, Kovo är hanen och är den gul/gröna.
Helt underbart fina! Dom börjar precis komma till ro just nu. Dock är våran kattunge helt tokig i dem och vill leka med dem hela tiden.. mindre bra.

P.s Notera att jag kom på namnen för att dem är ifrån Lejonkungen.
Haha, Lejonkungen i mitt hjärta forever. ♥
2011-07-31 ? 15:44:09

Mot sollerön

Blev som vanligt lite ändringar i min planering, storasyrran kommer hit men först måste vi hämta hemme. OCH TVÅ UNDULATER. Haha, vi blir strax ägare till två blåa små tjejer!
2011-07-31 ? 14:12:34

Goodmorning pussyfaces (skämt åsido)

Vaknade för någon timma sedan och kastade mig ut i den dåvarande stekande solen i någon halvtimma innan den försvann tråkigt nog. Men färgen satte sig där den skulle! Alexandra goes happyface.

2011-07-31 ? 13:57:30

Ni frågar, jag svarar - Övertalning till tatuering

Har du några bra övertalningstips om man är 17 och vill tatuera sig?
Vill så hemskt gärna men har stränga föräldrar...! Bra blogg :)

Mitt tips är nog att ha jäkligt bra argument när diskussionen väl sätter igång och se till att göra det på rätt plats och tidpunkt! Jag var ju 15 när jag övertalade min far och han är inte den lättaste att handskas med. Men jag valde att ta den diskussionen med honom när han satt och åt kräftor. Långsökt men det fungerade.

Jag sa till honom att jag får pierca mig (naveln, tungan, läppen & 7 i öronen) så jag har ärr resten av livet - men jag får inte tatuera mig som har samma principer. (Det bästa vore om du hade piercingar nånstans, då får dom något att bita i) Och att det var mitt eget val, mitt eget fel ifall jag skulle ångra mig och att jag verkligen tänkt igenom vad jag skulle ha och att jag var säker på att han som tatuerade mig gjorde det bra och inte var någon amatör, dessutom var han billig. (Jag gjorde min svart)

Så det råden jag kan ge dig mer är att vara självsäker som sjutton, även om du är livrädd på insidan. TVEKA INTE. Föräldrar tar in det du säger på ett helt annorlunda sätt om du sitter och vet själv vad du talar om, än om du sitter och hackar ur dig orden som om det var självaste döden man pratade om.

Och fungerar inte detta, då får du nog helt enkelt vänta tills du fyller 18 eller gnälla lite.. haha. Jag skulle inte rekommendera att göra det i smyg. Föräldrar ser allting vet du. Hoppas det hjälper!
Kram. :-)
2011-07-31 ? 01:57:56

tic tok, tic tok..


Jag just nu. Snygg tjej!! Ser ut som jag ska dö vilken minut som helst.
Och det ska jag ju också, på sätt och vis. Tänkte nämligen sussa lite nu jag. Så, dröm fina drömmar nu och ha lampan tänd så inga monster kommer och tar er när ni sover. Eller, nånting. Puss på er bitchäääs.
2011-07-31 ? 00:54:32

Ny design och allmänt prat.

Jag är verkligen inte en människa som kan låta saker vara likadant hela tiden. Får nästan ångest och blir snabbt uttråkad. Så nu har jag pillat lite med desingen, gjort ny header osv. Blev skitbra tycker jag, iallafall för stunden.
Får väl se när jag ändrar mig nästa gång!

Och som det ser ut nu så åker jag förmodligen till min syster uppe på sollerön imorgon. Om mor och far vill vara jättejättegulliga och skjutsa upp mig dit.
Annars får det punga ut ett busskort. Iallafall påfyllningen på det jag haft sen förra sommaren.
Det är i såna här stunder man vill ha ett jobb, en snygg bil och en egen lägenhet. Och en gosig pojkvän som alltid kommer att vara mig trogen och älska mig i nöd och lust. Så chanserna är rätt små alltså.. He-he!
Den här helgen i ren allmänhet har varit rätt tråkig, men ändå känns det rätt skönt att ta det lugnt nu efter veckans bravader som varit.

Längtar till skolan gör jag också. Ska bli så roligt att få träffa nya människor, nya lärare och skapa sig ett så gott som helt nytt liv. Bara starta om och hoppas på att det landar ljust! :-)
2011-07-30 ? 20:02:12

Alexandra tipsar - Måla brynen

Nu när jag är riktigt svarthårig igen så vill jag gärna att ögonbrynen också ska vara det, för jag brukar oftast följa nyansen jag har i håret när jag målar mina bryn så att det inte ser störtlöjligt ut. Dock har jag så svårt att få till en riktigt svart färg, och jag har testat både att färga och måla med olika sorters pennor.. men nu har jag äntligen funnit en lösning på detta problem:
Måla med ögonskuggor!


Och det enda du behöver för detta är:
*En sned och smal borste
*Olika nyanser på ögonskuggan av den färgen du vill ha på dina bryn
(eller om du bara vill ha en speciell färg)


Sen kan du måla som det vore en helt vanlig ögonbrynspenna du använde! Jättesmidigt och mycket enklare att måla med då man annars måste vässa pennan till rätt form så att brynen inte blir katatrof, dessutom håller det mycket bättre och jag personligen har aldrig fått riktigt den svarta färgen jag alltid önskat. Prova, det är rena magin!

Såhär ser dem ut efter att jag målat den med svart ögonskugga. Lovely!
2011-07-30 ? 19:37:15

ett glatt ansikte en sen sommarkväll


Ibland vill jag aldrig att sommaren ska ta slut. Helt underbart.
2011-07-30 ? 17:42:48

ALEXANDRA DISSAR.

Om det finns något jag verkligen tycker är F.U.L.T så är det nog den här klassiska "fishlooken" de flesta tjejer kör på när det tar kort på sig själva/blir med på kort.
Förstår inte meningen med att truta med läpparna 2 cm från ansiktet och att, som pricken över i - gapa samtidigt! Ni hör ju själva hur det låter och detta är ingen överdrift.
Det är ett skönhetsbrott, haha. Fy.

Självklart får alla se ut som dem själva vill, plut eller inte plut det bestämmer ju inte jag direkt. Har dock väldigt svårt för människor som faktiskt tycker det är snyggt att se ut som en fisk. Blupblup.

2011-07-29 ? 20:47:32

ändrade planer..

Nu vill jag gråta floder. Låt det bara regna nerför mina kinder.
Blir inge Matchbox idag. Åh, gråta.
2011-07-29 ? 17:57:51

Matlagning

Herrejisses nu har jag stått i ordenligt ett par timmar kan jag ju säga nu direkt - med matlagning, åt fem pers med mig inräknat.
Skojar då inte om att man fick tänka till vad alla ville ha och inte ha i maten!
Lillebror äter inte vissa kryddor, pappa hatar lök, lillasyrran kan inte äta för kryddat/starkt. Mamma är allätare. Haha. Men alla tyckte det var supergott så det ger ju mig lite pluspoäng när jag börjar gymnasiet. Kanske kan bli något utav mig iallafall, haha ;-)
Nu ska jag fläska mig ute i solen återigen de sista glimtarna jag får utav den. Och senare ikväll åker nog jag och familjen till Wolf Fm festivalen nere på byn. Blir toppen det! Puss.
2011-07-29 ? 15:55:02

look at me now, Oh I'm gettin' paper


"Yeah, fresher than a motherfucker"
Karmin - Look At Me Now
2011-07-29 ? 14:35:15

sola för hela slanten

Godmorgon på er folks!
Vaknade egentligen inte nu utan fem imorse och låg vaken till halv tio i desperata försök att somna om, tillslut så lyckades jag väl men lite väl sent.. så jag vaknade för en stund sen och kastade mig ut i solen, men tog en paus nu för att dricka litegrann. Min farbror och hans fru är här på besök så kommer säkerligen få avbryta mitt solande och fika lite med dom senare. :-)
Vi hörs nog senare, men ikväll blir det Matchbox för hela slanten!! FAKK JA.
2011-07-28 ? 23:15:56

Ni frågar, jag svarar - hål i brosket, örat.

"Gör ont att ta hål 'högst upp' i örat, jag såg att du hade de. din blogg äger, kram."

Tack så mycket för det första!! Ja, det gör faktiskt väldigt ont för det är det mycket brosk och sånt som gör att det helt enkelt gör det lite ondare/svårare att ta där. Dock vet jag inte om det gör ont att göra det på salong eftersom jag tog mitt själv. Och det var smärta det! Dessutom är mitt inte direkt "fint" så jag rekommenderar att göra det på salong eller hos någon som är utbildad!

Dålig bild men ni ser ju själva att det är väldigt rött, irriterat och så vidare.
Men jag har den i för att jag tycker om den. Dumma mig.. :-)
2011-07-27 ? 17:09:50

stressad!!


Dagens facelook typ skit jävla snabbt, nu drar jag till Faluuuun. HEJS!
2011-07-27 ? 15:41:58

Woopwoop ingen rubrik här inte

God eftermiddag på er alla.
Tänkte ju i alla fall berätta att jag är helt totalslut efter att ha skrapat bort färg från fönster nu i några timmar. VÄRLDENS MEST SKIT TRÅKIGASTE GREJ ATT GÖRA. För er som trodde något annat. Liksom.

Ska strax börja göra mig iordning sen drar jag iväg. Men nu, Pirates Of The Caribbean.
Och Johnny Depp är så brutalt snygg i dessa filmer. Annars, asful. Yuck.
För er som trodde något annat. Liksom. Pöss.

2011-07-27 ? 11:43:07

AAH BÄSTA


Haha, jag älskar min humor.. Lejonkungen 3 i mitt hjärta föralltid!!

2011-07-26 ? 22:52:27

kvällens nylle och framtidens hår



Såhär blev håret förresten! Äntligen känner jag igen mig själv igen. Trivs verkligen att vara svarthårig, även om jag länge drömt om en blodröd färg på knoppen, men det är jag alldeles för mesig för att riskera igen.

Gud vad trött jag är. Det märks verkligen att man gick upp tidigt imorse, men det var det värt. Längesen jag hunnit med så mycket på en dag förut.
Ska strax ta mig något att äta för jag kände precis hur magen började knorra lite småirriterat, och sen tror jag att det blir godnatt för min del.

Och imorgon bär det av till bojsen för att träffa de trevliga pojkarna Patrik och Simon, om allting går som planerat.. sedan drar vi ner mot Falun. Blir awesome. :-) Killar är bra mycket skönare sällskap än tjejer förresten. Hu blä för oss!
2011-07-26 ? 18:08:53

gosinosisar


Detta har jag sett idag! Och nu har jag precis färgat håret. Själv. Får hoppas att det ser bra ut nu eftersom jag inte torkat det än..
2011-07-26 ? 10:18:25

ostrich farm

Godmorgon allihopa! Vet ni vad? Jag är uppe i tid!

Klockan är strax tjugo över tio och jag är redan färdig och klar, vi ska nämligen bort hela familjen till Borlänge och kika på strutsar. Har varit där förut men dom är ju för söta de där strutsarna..
Och eftersom min syster aldrig färgade mitt hår igår så skulle hon FÖRHOPPNINGSVIS göra det idag istället.. Men det känns som att jag kommer att få göra det själv snart för jag vill gärna ha det gjort tills imorgon då jag ska iväg på bus, och sen vidare till crouisingen i Falun med bra människor!

Men ni ska jag borsta gaddarna och sånt där. Vi hörs senare idag, jag tar med mig kameran! Puss.
2011-07-26 ? 04:19:25

en gång, var jag också på detta kapitel i livets gång.

Man står där framför spegel, i full färd med att försköna sig med kosmetikan som egentligen bara täcker ens egen osäkerhet med olika färger av kladd.
Plattar det där håret tio gånger på samma ställe för att man själv tror att det fortfarande är lockigt. Även om det redan var fint från början, men man tror inte att andra ska tycka likadant.


Man tänker för mycket på vad andra tycker, tror och tänker. Ser.

När dem i själva verket inte ser något. Vi är de skarpsynta och de dem blinda.
De enda de möjligtvis lägger märke till är en liten flicka inte ens värd att kalla kvinna stå där med slitet hår, för mycket smink och utmanade kläder i hopp om att någon ska lägga en uppskattande blick åt hennes håll.

Hon vill bara duga för den hon är, men hon kan aldrig visa den sidan av sig självt när hon inte tror på hennes egna inre styrka som förtvivlat ropar inom henne från en bur med stora galler av metall.
Galler som skriker och hånskrattar åt henne. De hatar henne men de älskar att hon är som den ynkligaste lilla myran på marken, redo att trampas på.


2011-07-26 ? 01:32:08

Jag faller av kärlek med dig
















You go down, down, down
I fall out of love with you
Come back round, round, round
You sun of a gun - Oh land

2011-07-25 ? 20:48:58

våran lilla krabat

Mina ljudeffekter äger....

Såhär håller hon på dagligen!

2011-07-25 ? 19:19:16

cutta lite i sidan

Angående min klippning som jag nämnde i det tidigare inlägget så har jag sedan länge drömt om att klippa sidecut. Brutalt snyggt och gör det enklare för en sån person som mig att fixa håret som annars alltid har haft galna komplex och krångel med just mitt hår. Men jag vill inte ha någon brutal sidecut.
Som denna:


Utan jag tänkte mer på en som är lätt att dölja om man inte vill att den ska
vara synlig hela tiden, och som inte heller går ändå upp till mitten på huvudet.
Som denna:


Love it!
2011-07-25 ? 14:59:57

Vi tänker för mycket och känner för lite. - Charlie Chaplin

Godmorgon!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag tänkta äta lite frukost och umgås vidare med mina systrar. Helt otroligt att alla 7 stycken i familjen är hemma på samma dag, till och med 2 dagar. Rekord.

Ska beställas klipptid idag också hade jag tänkt mig, för nu är jag riktigt trött på mitt tråkiga skithår, så nu ska allting bort åt fan. Och senare förhoppningsvis ska tvillingen färga mitt hår om hon är på humör.

Men nu ska jag äta frukort. Hörs sen! Häj.
2011-07-25 ? 00:11:11

Ni frågar, jag svarar - my nails

Linn om dagens face & nails:
hur kan du få så sjukt fina och långa naglar? :)

Egentligen låter jag dom först bara växa till en lagom längd sedan filar jag, klipper och målar dem så att dom ska hålla sig starka. (självklart filar jag dem regelbundet när dom växer så att dem inte ska få små skåror och annat jobbigt!) Naglar utan nagellack kan ju lätt gå av om man har svaga naglar och det har verkligen jag så jag målar dem hela tiden och försöker hålla dem snygga och fräscha! :-)
2011-07-24 ? 21:49:58

jag förstår ingenting

Det känns som att någon har rivit ut mina känslor, trampat på dem och slängt tillbaka dem på sin plats. Jag vet inte vad det är med mig just nu.
Vet inte om det är min medicin som talar eller om det faktiskt bara är jag.

Det känns som att jag förlorat något jag håller så kärt intill hjärtat.
Som att en kär, kär vän lämnat mig, kastat bort mig.
Jag förstår absolut ingenting.

Gammal skitbild sen - 09. Skitskitskit.
2011-07-24 ? 18:03:35

All these wacky days in my wacky life

Hej på er!
Varit den kassaste uppdateringen nu de senaste dagarna men bloggen kommer ändå som andra, tredje, fjärde prioritering när jag har så mycket annat som är roligare för mig än att sitta här vid datorn och dega!
Somnade tio imorse efter en väldigt rolig och sjuk natt med tjejerna och diverse pojkar. Vaknade igen vid två men somnade om till halv fyra, sen åkte jag raka vägen hem för jag var helt slut efter två dagars håll igång.

Och eftersom söndag är den ultimata hej-kom-och-hjälp-mig dagen på hela veckan så tänker jag strax lägga mig i sängen och tycka jävligt synd om mig själv och förbanna min eländiga bakfylla (som brukar komma sig smygandes oftare än vanligt nuförtiden? knepigt) för att den orsakat mig en vedervärdig huvudvärk och en allmän trötthet för själva livet. Haha. Vi hörs kanske senare!
Pussipussipuss på er bloggreaders tiiep.

Jag tycka om mina nyfärgade & omnoppade bryn. Weeho.
2011-07-22 ? 15:14:21

dagens face & nails




Lacket kommer från Depend och har färgen 24. (Kladdet runtom är borta nu btw)
Och nej jag har inte lösnaglar.
2011-07-22 ? 13:15:46

tidsfördriv.

Är du..
Arrogant: Ibland, om jag ska vara ärlig.
Osäker: Inte så ofta.
Trött: Inte just nu.
Intressant: Beror på från vilken vinkel.
Smart: Jajamen!
Barnslig: Ofta.
Liten: Nej, jag är stor jag.
Lätt: Galet tung bruschän.
Skoltrött: Nej!
Rolig: Tycker jag, haha.
Pratglad: Alla gånger.
Frågvis: Ibland.
Organiserad: Njae..
Blyg: Oftast inte!
Attraktiv: Kan vissa tycka kanske.
Vegetarian: Nej. Kött for the win!
Pålitlig: Ja.
Filosofisk: Mycket.


Har du..
Förföljelsemani: Nej?
Tvångstankar: Ibland.
Färgat håret: Många gånger.
Brutit några ben: Aldrig!
Några piercings: Naveln, tungan, labret & 7 i öronen.
Egen dator: Nej.
Bra självförtroende: Svajar lite.
Komplex: Ja.
Kysst någon: Haha, ja det har jag.
Haft sex: Ja.
Tagit nakenbilder: Det angår varken bloggen eller ni som läser den.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej.
Varit kär: Ja.
Blivit kär i någon på nätet: Nej!
Dumpat någon: Halvt/Ja.
Stulit någonting: Ja..
Gjort något olagligt: Nähä?


Vem..
Saknar du: Många.
Vill du döda: Haha oj, ingen tror jag.
Rörde dig sist: Mamma.
Slog du sist: Slåss inte. Hehe..
Kramade du senast: Jokke!
Kysste du senast: Filiph?...
Skrev du till sist: Tvillingsystern.
Vill du vara som: Mig själv.
Sårade dig sist: Ingen aning.
Vill du bli galet full med: Alla!! haha.
Gjorde dig riktigt glad senast: Patrik.
Fick du sms från senast: Tvillingsystern.
Ringde dig senast: -||-
Ska du gifta dig med: Min blivande man, eller ingen alls.
Får dig att skratta: Mycket!
2011-07-22 ? 01:47:33

yes or no, good or bad, live or die.


Sometimes.. it can be so hard, to make something as simple as a decision.
2011-07-21 ? 20:59:08

aaah fml

Har universums värsta bloggtorka och magen gör så ont att jag tar ut alla mina aggressioner på folket i min omgivning = min familj.
Vilket jag tycker är lite synd för det hjälper ju inte mig ett dugg.
Förstår inte varför just kvinnor måste ha mens? Man kunde ju iallafall ha sluppit den groteska värken som kommer likt pricken över i..

Och vad har jag gjort idag? Jo, det är en hel massa det!
Vaknat, ätit, duschat, setat här. Kolla det blev ju en hel lista till och med.
Fått riktigt mycket gjort idag, tjo-ho.
Ironin osar kring dessa meningar och det hoppas jag ni också förstod. Har haft så brutalt tråkigt idag. Det trodde jag verkligen inte att jag kunde ha. Det roliga är väl att jag inte orkar göra något heller. Är alldeles för trött och allmänt hängig.

Jävlar vilket roande inlägg detta blev. Känner hur den positiva energin flödar. FML.
2011-07-21 ? 19:00:04

...

Everyone of us knows the feeling of being abandoned sometimes.
The question is, how often it happens to some other..

2011-07-21 ? 15:20:44

Words of wisdom - a Thursday thought

Låt rösten din tysta, sätt dig ner och bara lyssna
Ta visdom av det som sägs
Även om styrkan inom dig tänjs
Låt det aldrig gå din näsa förbi
För tänk om och tänk rätt
Någon måste du väl bli?
2011-07-21 ? 03:03:06

Schyssta smilgropar, ska vi hångla?


Med denna snygga bild på mig och mina smilgropar säger jag godnatt.
2011-07-21 ? 01:34:11

- Hey, you! - Yes, you who looks like Miss Piggy over there.

Vilken fyndig rubrik. Borde ge mig själv pris för den. Så fyndig var den.
Ja, den där mysipys känslan varande inte länge, fick spritt i benen och fick lov att gå runt lite för att skaka av de mesta.

Nu sitter jag här och luktar på fingrarna i en desperat tanke av att det en gång setat en ciggarett mellan pekfingret och långfingret.. smells good IMO.
Ja, jag ska sluta. Sluta gnälla på mig.


Förstår egentligen inte varför jag skriver att jag röker. För sånt är ju rätt töntigt.
Tror nog för det mesta att jag är cool. Ja, så måste det ju vara.
Fast egentligen så gör jag det mest för att reta er alla ni bittra människor som läser min blogg och tror att ni kan ändra på mig genom en kommentar i min blogg, som skrivs av ingen annan än moi.
Trevligt va?

För här kan jag ju faktiskt kläcka ur mig precis vad jag vill och det finns ju faktiskt inte det minsta lilla smack ni kan göra åt saken. Hoppas det kliar i fingrarna på er nu surpuppor, för det är precis det jag vill. JÄVLAS FOR THE WIN.

Mig going så evil. Ohooo.
2011-07-20 ? 21:47:25

Jokkiboi

Hej på er!
Har precis kommit hem från Falun efter en mycket härlig och jättebra dag med min lille tokjokke. Nu märks verkligen att jag har saknat någonting i mitt liv de senaste månaderna. Med honom som sällskap ler man alltid, oavsett om man är sur eller glad. :-) Har rätt ont i munnen nu faktiskt för att jag skrattat och flinat så mycket dessa timmar!

Nu tänkte jag slå igång en film (bara för att JAG äntligen hittat videodosan, score!!!) och bara mysa resten av kvällen och njuta av mitt mysiga lilla liv jag lever förtillfället. Puss på er!

Cool kille jag knäppte kort på förra sommaren. Ohhh.
2011-07-20 ? 12:48:14

Gårdagens...

Eye makeup!



Användt:

Från Viva la diva
2011-07-20 ? 03:17:30

Så djävla dum.

Är detta min chans, och vågar jag ta den?
Vågar jag ta alla risker bara för att se ifall det fungerar.
För jag vet inte om jag är redo för detta. Även om jag så gärna vill.
Jag vill kunna hållas hårt i någons famn, bli pussad på i pannan.
Vara saknad av någon. Älskad av någon.
Vad underbart det skulle vara. Att få känna så igen.
Även om jag är så rädd för att det ska bli samma som alla gånger innan.
Det vill jag inte. Jag vill kunna vara säker med Honom.
Jag vill kunna se i Hans blick att Hans ögon glänser på grund av mig, att det är mig Han tänker på när Han vaknar. När Han reser bort.


Så många gånger innan.
Det är som att spola tillbaka en dålig film för att se om den. Bara för att.
Jag har varit så himla dum. Låtit mig övertygas så många gånger.
"Jag skulle aldrig göra så"
"Det finns bara du, varför skulle det finnas någon annan?"
"Jag älskar dig"


Alexandra, du har varit så djävla dum.
2011-07-20 ? 01:09:40

Hur säger man god kväll fast på natten?...

..."God natten" på er läsare som är vakna vid den här tiden på dygnet. :-)
Hoppas ni alla haft en bra dag även om vädret sviktat litegrann under dagen som gått, iallafall de timmarna jag varit vaken.
Jag ska strax tvätta bort sminket från dagen och göra ett tappert försök i att sova vilket jag tror kommer att misslyckas ganska rejält. Men det är alltid värt ett försök! Men först ska jag njuta en liten stund till av lugnet omkring mig.

Imorgon (idag) ska jag träffa Jokke för första gången på månader!
Det kommer att bli astrevligt att få träffa honom igen. Har saknat det där fånet faktiskt även om han är smått utvecklingsstörd. :-)
Hoppas ni sover gott inatt, och hoppas jag också gör det. Om jag ens somnar. Hej med er! Kommer kliva upp tidigt imorgon så det blir iallafall ett inlägg innan jag sticker iväg. Puss.
2011-07-19 ? 22:54:28

Dagens lookelilook




Editing: Photoscape.
Camera: Canon EOS 450D
.
2011-07-19 ? 19:33:50

yes, I did put some color to my boring nails




Haha, mest är det tidsfördrivets fel att dem ser ut såhär nu. Och för att den rosa färgen var söt. Hatar förövrigt rosa men såna här chockrosa färger = ♥

Mobba inte mitt pekfinger för att jag faila på den. Och ja, tummen var så ful att den inte fick vara med!
2011-07-19 ? 18:19:31

sova till klockan sex? what the f....

Vaknar helt av mig själv klockan SEX på kvällen?! Hur är det ens möjligt?
Jag gick och la mig i tid igår! Visst, jag vaknade en liten stund sen somna jag om. Fattar inte att ingen väckt mig här hemma heller. Åh, nu har jag sovit bort en hel dag. Fyfan vad värdelöst!
2011-07-18 ? 22:40:56

Good evening people

God kväll på er.
Har precis klämt i mig en skål med äckliga men nyttiga flingor & mjölk (vuxenpoäng till mig) och sitter nu och funderar på vad man ska ta och sysselsätta sig med för resten av kvällen.
Men ärligt talat så är jag otroligt trött så jag vet inte om jag kommer vara uppe så länge till. Vi får se ifall jag slänger in något mer inlägg ikväll. Annars säger jag godnatt, sov sott till er alla. :-)
2011-07-18 ? 16:25:15

It's never the victim's fault


Snodde från kusinens blogg. Zelipan.
2011-07-18 ? 15:47:23

Today's look



2011-07-18 ? 14:08:14

Nu är det kanske dags att hälsa på er ordentligt!

God eftermiddag på er!
Orkar faktiskt inte fråga hur ni mår för såvitt jag vet så bryr sig inte en jävel om att svara på sånt trams när man är småbloggare som mig. ;-) Det är bara Blondinbella och Kenza som kan göra sånt där.
Inte vi b-bloggers som tror att vi äger och har gigantiska bloggar. Man borde egentligen skaffa en Gilla-knapp på bloggar. Allt skulle bli mycket enklare då.
Men nog om det!

Idag vaknar jag klockan tio, utan en blund av sömn, utav att jag hör ett bekant ljud från andra änden utav rummet. Det liksom, droppar. Jag fasar för tanken och jag har såklart rätt. En vattenläcka. Igen.
Suckar ljuuudligt och går upp till min sovande mor som får ta itu med katastrofen.
Så nu rinner allt vatten ner i en söt hink från en ränna på den såkallade vinden tills pappa kommer hem om någon timma och förhoppningsvis fixar det.

Mina ögon verkligen hänger som om jag snortat kokain sen födseln.
Jag är så trött.


Ja det må ni tro, jag hänger faktiskt läpp.
2011-07-18 ? 11:57:12

A small change

Som ni kanske sett nu så har jag ändrat om bloggen på engelska. Mest för att jag tycker det är mer stilrent och för att det klingar bättre i mina öron. Haha. Svenska är egentligen rätt fult så varför inte bara go for it? :-)

Exempel:

Kommentarsfältet, menyn, headern osv.. hallelujah!
2011-07-18 ? 04:11:14

"If you jump, I jump - remember?" - Titanic.

All I can do is replay all our memories.
Behind my eyes, behind my tears. Behind every wall I built.
2011-07-18 ? 03:20:11

För att förstå mig måste du kunna ta mig med en nypa salt, eller varför inte ett helt saltkar?


2011-07-17 ? 23:20:10

you got a brave heart


Detta är jag just nu. Smått uttråkad och fetar i mig pizza.
Och nu ser ögonbrynen lite bättre ut va? Haha..
Nu är dom till min lättnad noppade, rakade och förminskade till en helt okej form.

Dock stör jag mig på att jag aldrig haft någon särskild böj på mina bryn. Dom går helt rakt över och inget mer. Och jag vet inte heller om jag vågar noppa dem böjda för jag har ingen aning om hur det skulle se ut på mig. Man passar ju inte i allting så därför är jag lite små orolig för att göra't nå.
Men nog om mina jävla ögonbryn. Fyfan vad ointressant!!

Idag har jag iallafall varit med Hanna en stund!
Sen åkte vi med Filiph, Rasmus och Daniel till macken och handlade massa onyttigheter. Sedan åkte vi till bjurs och lämnade Daniel och åkte sedan hem till Filiph och kollade på Braveheart. Dock hann jag och hanna inte titta klart för mina föräldrar skulle hämta oss.
Sen skjutsade vi hem henne och åkte sedan hem för att göra det jag gör just nu; äter pizza. Gissa om man känner sig fet. Först klämt i sig godis, läskeblask och annat snusk för att sen komma hem och äta pizza som dryper av fett. Ugh...
2011-07-17 ? 16:53:36

Ni frågar, jag svarar - Gymnasieval.

Vad ska du gå för linje till hösten och vilken skola? :)

Denna fråga har jag fått många gånger här i bloggen, och svaret finns i bland annat detta inlägg. (Jag blev antagen till båda mina val, och jag valde mitt förstahandval men står även kvar som reserv på mitt andra val!)
2011-07-17 ? 01:50:10

färgat ögonbryn och ögonfransar


Under tiden.. Så jävla fult. Vindögd och jävlig.


Efter.
Rödflammig, oplockade ögonbryn, trött.
Fyfan min bryn ser verkligen förjävliga ut nu!!!
Men såhär blev det! Tro mig jag ska plocka brynen imorgon.
2011-07-16 ? 22:06:10

only God can praise us now

Det blev inte riktigt som jag tänkte mig ikväll.
Just nu sitter jag helt ensam i detta stora och mörka hus. Hör hur den klassiska musiken spelar i bakrunden och ljudet av teven stör mig lite smått i min ro.
Det är ingenting jag gör med flit men på något vis så blir jag förbaskat fridfull när jag är ensam. Det mesta säger ju sig självt.
Men det är något mer. Jag blir, töntigt låter det men, poetisk. Allvarligt talat nu. Det finns ingen gång jag annars blir såhär som när jag är ensam i mina tankar.

Och när jag dricker kanske.. men det är en annan sak. Då är inte jag riktigt under kontroll och säger alla de saker jag oftast bara skriver ned här. Men jag blir så öppen när jag har alkohol i mitt blod.
Usch, jag får det att låta som ett bra ting men i själva verket borde jag inte ens titta på alkohol. Det vet jag ju själv. Men det är svårt.. ärligt talat.
Det är skönt att dricka sig full och bara vara någon helt annan för några timmar. Kanske den man egentligen drömmer om att vara hela tiden.
Öppen, framfusig, rolig, full i skratt.

Det är så härligt att bara lägga problemen åt sidan för en stund, inte tänka sig för, inte ursäkta sig utan bara vara full, glad och lycklig.
Men den där djävla drycken är djävlusk. Den är vidrig. Det vet jag ju.
Se bara vad den gjort mig, min familj, min släkt. Så mycket som förstörts och jämnats ned med marken.

Varför blir jag då så glad, lycklig utav den?
Jo. För den har alltid runnit genom mina ådror. Sen jag var så liten att jag knappt visste vad det var för något. Jag vet att den ligger och lurar i mitt blod. Den vill göra mig likadan som så många andra jag har kärt. Men jag vägrar. Aldrig ska jag låta den övermanna mig.

Detta är vartifrån jag hämtar min styrka när jag behöver lite extra kraft. En liten knuff upp igen. Aldrig ska jag bli som dem. Jag ska lyckas. Jag ska göra rätt, välja rätt.

2011-07-16 ? 18:29:53

new in


Detta söta linne från *Okänd affär* kom mamma hem med till mig idag.
Bilden under visar inte färgen rättvisa för den är tagen med blixt, men den övre visar något sånär hur det ser ut! Tog en stund att leta efter passande inställningar i kameran så man fick en rättvis ursprungsfärg på linnet. Men här har ni det! Mycket sött och kommer nog förhoppningsvis användas nu i sommar när jag blivit lite brunare.. Hehe.

Och ja, jag har sjukt sne rygg! Fyfasen. Sov aldrig på mage.
2011-07-16 ? 17:22:36

Nu är jag hemma med allmänt babbel i mun

Mycket dålig update från mig dessa dagar. Skäms på mig!
I am so sorry, please forgive me? Eller nåt. Haha.

Kom precis hem från Johan där jag sov över natten med Hanna och diverse personer efter en rätt vild och galen kväll hos honom. Välkomnade John Blund runt halv sex tiden eftersom Filiph aldrig kunde sluta prata.
Fysjutton alltså!! Han kan då babbla om precis vad som helst när som helst.
Tillslut gav jag upp och låtsades sova för att han skulle sluta. Elakt, men det var kris för mitt psyke och mina påsar under ögonen var som blåtiror och sträckte sig redan ner till näsan. Haha, förlåt lilla älsklingsfiliph! Och ikväll ska jag inte göra annat än och vara hemma med familjen och ta det så sjukligt lugnt.

Det har varit väldigt mycket festande, härj och andra galenskaper så nu måste jag vila. Och duscha. Och äta. Och en hel massa annat jätteviktigt som jag måste göra ikväll för att tillslut bara kunna lägga mig i sängen och smådö. Men nu har jag fått mitt sagt! Jag uppdaterar kanske senare ikväll.
Vi hörs och syns, det vet ni! PÖSS HÄJ.

Snyggingen med sned näsa heihei.
2011-07-14 ? 09:59:12

bakfylla sugerrrr

Gårdagen var störtkul även om jag fick gå hem rätt tidigt, men somnade ändå alldeles för sent. Gick upp klockan åtta och var på lasarettet halv nio.
Mådde man nå skit eller?
Ja, brutalt också!!
Och nu sitter jag här, vidrigt trött och dricker Loka som tröst för jag vägrar gå och lägga mig nu när jag väl är uppe med tuppen.. Men ska nog lägga mig och läsa lite i min bok som snart är slut.. haha! Har man väl börjat läsa är det så himla svårt att sluta på ett bra ställe eftersom man alltid vill veta vad som händer härnäst osvosv.
Och sneare åker jag nog till Hanna sen sover hon här om allting går enligt gårdagens planering, om hon minns något från den. Haha. Men nu ska jag dra mig. Hörs häj. :-)

Jag igår! Dock bytte jag till en turkos/lila/vit/blå rutig skjorta för att matcha upp det ännu ett snäpp. ;-)
2011-07-14 ? 00:54:11

humbebumbeläää

Ikväll är det party, ikväll är jag full, imorgon glömmer jag alla idiotier jag gjort idag. FINT DÄH HÖRS HÄJ
2011-07-13 ? 19:39:26

dagens sanslösa reaköp.


Skull ring REA 25:- (89:90)

Bustier REA 59:- (99)

Trosor REA 30:- (79:50)
Råkade lägga de leomönstrade bak och fram.. crap!

Örhängen REA 10:- (59:90)
2011-07-13 ? 16:23:28

den 13 juli 2011

God eftermiddag på er!
Har precis gjort mig iordning till hälften och sitter nu och väntar på att få äta lunch/middag.. vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Det är iallafall min frukost.
Och efter det drar jag, mor och storasyster in till Falun för att jag helt enkelt måste ha en bustier jag blivit förälskad i från Gina Tricot! He-he..

Jag just nu.. Man är så brutalt snygg i handduk på huvudet tycker ni inte?!
Något jag kanske borde bära på heltid. Ser föressten ut som en vattenskalle i min sk. Turban. Hahaha.
2011-07-13 ? 03:42:44

Oh, no...


I lied about not bombing my blog with photos taken at the same day, every day..

Och det där skrev jag utan google translate, GLORY!!!
Fick lov att skryta till det lite där för min grammatik i engelskan suger verkligen.. Så nu är jag glad, över något som egentligen är rätt töntigt att vara glad över. Haha.

Var bara det jag ville säga. Godnatt. Vet att jag är så jävla intressant!
2011-07-13 ? 01:02:34

late update

Hej på er!
Kom nyss hem från Hanna som helt random väcker mig kvart över tio och tycker att vi ska umgås litegrann. Och innan jag somnade vid sjutiden så hade jag precis kommit hem från Fanny och Emma. Kände mig så poppis där en stund. Wohoo.
Åkte hem med pappa som slutade jobbet vid tolvtiden och nu sitter jag här med en kall Ramlösa. Gottgott!
Är inte ett dugg trött så jag lär väl bli sittandes här ett tag till, för nu verkar internet gå en aningen snabbare så man inte lessnar direkt.
Min otroligt begåvade lillasyster har ju överskridigt gränsen på vårat internet med nå jävla dockspel online så dom som har hand om vårat bredband (eller vad man nu kallar det?!) har så gott som stängt av hela internet.

Det går riktigt fort nu måste jag säga!! Klantröv till lillasyster man har.


Snygg igår!!!!!! Aghh
2011-07-12 ? 19:02:34

Ni frågar, jag svarar - Boken jag påbörjat.

Vad är det för bok?

Den heter "Blod & Choklad" eller "Blood & Chocolate" som den egentligen heter på engelska. Den är skriven av Annette Curtis Klause som jag faktiskt inte hört talas om innan, men min syster hade precis läst den och tvingade på mig den. Och den verkar faktiskt intressant!
Den handlar om en sextonårig varulvsflicka som söker den rätte för henne, och det enda hon vill ha utav honom är lite förståelse för vem hon är.

2011-07-11 ? 23:08:10

I brist på inspiration.


God kväll! Och för vissa, godnatt.
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, som jag trodde.
Men jag tog tummen ur röven och fotade en hel del, som ni kanske märkt här i bloggen. Dock är jag rätt snål med bilder och vill helst inte peppra hela bloggen med bilder från en och samma dag.
En gnutta dubbelmoral eftersom det faktiskt hänt men nu på senare dar så tycker jag det bara ser dumt ut.

Men just nu så sitter jag här med min kopp varma choklad (fast jag tror den är rätt sval just nu) och med en bok som jag snart ska lägga vantarna på. Men först måste jag finna lite ro och det är inte det enklaste när kattungen och den vuxna hankatten i huset fightas det värsta dom kan. Suck..
2011-07-11 ? 19:48:09

photos /dot/ landscape /dot/





Naturelle.
Bild och redigering: Jag.
2011-07-11 ? 15:27:15

Godmorgen. Good morning. Morsning!

Hej på er!
Godmorgon låter inte direkt passande så det blir väl god eftermiddag nu då..
I guess. Nu har jag vaknat och som jag trodde så klev jag upp runt 14:40.
Men jag lever, jag lever!
Ska äta frukost/mellanmål nu för min mage började skrika redan när jag gick och la mig men tänkte lite hälsosamt och slog iväg tanken att äta på natten.
Så det ska jag göra nu, sen duscha om allting går som jag vill, dvs om det finns varmvatten. Hehe. Vi hörs senare. Puss.

Lärorik bild. Smått fyndig också. Be youuuu
2011-07-11 ? 04:03:05

dags för sömn

Nej, nu har jag setat här i timtal utan att komma fram till något vettigt.
Iallafall inte mer än jag brukar såhär på morgonen då alla tankar far omkring vildare än någonsin.. bokstavligen.
Tur för mig att jag inte är helt ensam.. nu blev det spännande va? Too bad!
Imorgon (idag) tror jag att det blir en helt vanlig hemmadag om ingen har andra förslag. Jag funderar på att sova tills jag dör. Låter som en bra idé. For now. Men nu ska jag sova till klockan 13-14:00 som det brukar sluta när jag går och lägger mig såhär sent.. Vi hörs då! Hej med er.

P.s Jag skojade om att sova tills jag dör.
P.s2 Jag har seg humor.
P.s3 Det visste ni nog förmodligen efter det första p.s:et.
2011-07-11 ? 03:25:53

"I think you're wrong"

Är alla val man gör de rätta valen? Finns det aldrig en chans till, att tänka om och göra rätt? En senare fråga var ju om man väljer fel den andra gången när det första valet man gjorde faktiskt var det rätta att gå till väga..
2011-07-11 ? 02:14:22

Detta är anledningen till att jag skriver som jag gör i min blogg.

När man ser sig själv och inser att man faktiskt är helt maktlös så blir jag så ledsen. På mig själv.
Jag blir frustrerad av att bara sitta och se allting hända framför mig utan att kunna göra mer än att lägga en kommentar som senare viftas bort med vinden. Varför kan inte jag beröra och göra något som betyder åtminstone någonting för människor. För det är det enda jag vill.
Jag vill vara snäll, omtänksam och visa att jag bryr mig utan att människor ska ta det fel. Som det alltid blir. Fel.
Jag vill kunna säga fyndiga och kloka saker åt osäkra människor och hoppas att dom tänker om, eller efter.
Jag vill inte bara säga mitt och låta det passera. Precis som jag själv gjort mot många människor som försökt hjälpa mig genom åren. Bara låtit det passera förbi utan berörning i mitt sinne. Jag var för kall helt enkelt. Och arg. Besviken. Gud vet allt. Men det är jag inte längre.
Tillslut tog jag faktiskt åt mig. Jag tänkte faktiskt om efter många år och nu vill jag kunna göra samma sak. Jag vill kunna beröra människor.

2011-07-11 ? 00:35:40

Dagens alla..

Vill ha: Ett jobb!
Klädsel: Shorts, tunika, virkade strumpor.
Frisyr: Uppsatt och trassligt.
Låt: Dessie - Watcha got
Planer: Sova!
Saknad: Finns många. Skolstarten ärligt talat.
Dummaste: Låtit en kattunge riva mig i nyllet.
Misslyckande: Fått en amerikansk fotboll på ögat = skrubbsår.
Drog: Ben & Jerrys!
Köp: Ingenting faktiskt.
Godis: Haha, allt möjligt..
Humör: Glad, fundersam, generad.
Roligaste: "I don't like to swim..." Hahaha, Fanny förstår!!
Citat: "Imorgon är det en ny dag för nya möjligheter"
2011-07-10 ? 23:02:14

You can't start a war alone.


Jag vet att det är dags för en förändring. Så länge har jag vetat att jag längtar efter någonting utifrån det vanliga rutinerna i mitt bottenlösa liv. Frågan är bara hur jag ska lyckas med det utan stöd från någon. Jag klarar det inte ensam.
2011-07-10 ? 21:44:46

ett par piercingfrågor...

Hej fina du. Jag ska ta hål i naveln snart och du har väl redan det? Får jag fråga några frågor? :-)
1. Gjorde det ondast när nålen stack i eller när dom satt i själva smycket?
2. Började det blöda?
3. Gjorde det ondare än du trodde?
4. Började du gråta?
Tack på förhand! :-D

Hej på dig! Jajamen, tror det var fyra år sen nu.. hehe. Absolut får du göra det!
1. Inget utav det. Det som gör ont är när dom drar upp skinnet med en tång innan dom trycker igenom nålen. Tänk att du klämmer dig det värsta du kan på magen med tummen och pekfingret. Så ont gör det, obehaglig smärta.
2. Bara någon droppe faktiskt.
3. Nej, faktiskt inte. jag trodde jag skulle svimma eller något men det gick på en halv sekund så man hann lixom inte regera riktigt.. Dock låg jag och halvskrek "FAN, FAN, FAN!" när han körde igenom nålen för att jag var rädd.
4. Nej, det gjorde jag inte! Jag skrattade efteråt och hade lite ont bara.

Hoppas svaren hjälpte till! Man ska aldrig tro det värsta om piercingar/tatueringar osv. Det är inte så hemskt som man tror!
2011-07-08 ? 15:43:27

Hej, hej hemskt mycket hej.

Nu ska jag bara få i mig lite lunch sen bär det är mot Hosjöstrand och träffa fanny somsagt! Det kommer bli toppen.
2011-07-07 ? 23:22:37

All boys are bastards, some of them atleast..

Vilken seg men mysig dag. Och det känns som att jag ska börja umgås med flickor igen och skita i alla pojkar för idag verkar så gott som alla vara helt tomma i huvudet. Nästan iallafall.
Förstår inte vad man finner för roligt i att ständigt vara elak, okänslig och irriterande?

Imorgon ska jag träffa underbara lilla Fanny så vi får prata av oss lite med varandra och bara vara vi två helt ensamma. Jösses, jag längtar nästan efter att få komma bort litegrann ifrån dessa småhålor och komma ut i den lite större livsstilen.
Men nu ska jag fortsätta gosa med min lilla misse, som förövrigt kräver sjukligt mycket uppmärksamhet! Att vara lillmatte åt en 13 veckor gammal kattunge är inte alltid en dans på rosor kan jag ju klargöra för er alla! Haha.
Pussen!

En till bild ifrån idag.. Får en gnutta "beach" feeling när jag tittar på den. Gud så skönt med sol och en mjukglass. Gäälet glassigt, hiehie.
2011-07-07 ? 18:40:28

dagens face osv




Död åt den enda finnen jag har i nyllet just nu. På kinden. Såklart.
2011-07-07 ? 14:17:51

hejeeeh


Åh, söt bild. Cheezeey. Men jag måste medge att jag saknar mitt långa hår.
Och ja, jag la upp bilden endast för att få detta sagt. Haha. Morgontrött humor.
Så var det inte ens morgon, hehehe.

2011-07-07 ? 00:51:06

fem små sanningar...


♥ Jag är utseéndefixerad. Jag måste så gott som alltid tycka att jag ser helt okej ut, annars kan jag få ångest. Detta beror dock på ett svajande självförtroende..

♥ Mina största rädslor är mörker, små utrymmen och att vara på platser som jag inte vet något om.

♥ Jag tänker ofta på döden. Jag är inte självmordsbenägen utan finner detta ämne väldigt intressant eftersom det är så få som pratar om det öppet.

♥ Skulle jag få välja att vara vilket djur jag ville skulle jag vilja leva som en apa. Bara för att se hur stor skillnad det är på människornas och deras sätt att tänka.

♥ Jag har alltid drömt om att få vara ett "ensamt" barn. Jag vill alltså veta hur det känns att inte vara tvilling. Självklart önskar jag inte bort min tvillingsyster men jag vill veta hur det skulle vara att bara vara "en" person.
2011-07-06 ? 22:49:36

Ni frågar, jag svarar - läpp piercing.

DU ÄR SÅ FIIIN! :-)
gör det inte ont att byta piercing?! :-p

Ojsan, men tack så mycket. Vad glad jag blir!
Nej, det känns knappt nu när den läkt (för längesen dock) men jag måste medge att det var lite småläskigt att byta för första gången.. hehe.
2011-07-06 ? 15:50:58

Dagens facelook/dresslook tiiep...


Grovt skitiiiiiig spegel

Nu har jag bytt piercing, yeyyeyyey!
2011-07-06 ? 15:28:12

Hej å gå, till bjurs vägarna gå

Åker strax mot bjurs för att träffa Mikaela. Nu är hon saknad!!

2011-07-06 ? 03:21:09

världens bästa låt helt klart


Jag får en äkta rofylld känsla i hela kroppen när jag hör den här låten.
Det finns inga bra ord som kan beskriva den här utlimata jag-har-precis-allt-jag-behöver-för-att-nå-mina-mål-och-lyckas-i-livet känslan.

Jag vet inte vad det är med mig och musiken men den berör mig på ett underligt men fantastiskt sätt. Jag tycker allting som har med ljud, toner, stämmor osv att göra är helt underbart. Musiken gör mitt liv så jävla mycket bättre ibland.
Oftast räddar den mina absolut sämsta stunder.
Små ting kan göra otroliga saker.

2011-07-06 ? 01:21:11

konstnär del 2


Försökte mig på att rita ett mangaöga. Resultatet var väl inte det bästa men jag är helt OK nöjd för att vara min första gång... (JA det är kladd och skit överallt)

Sen ännu en variant av manga men jag gav upp och gjorde något som liknar ett "UFOeye" som jag så gulligt skulle kalla det...
2011-07-05 ? 20:31:40

dotdotdot

Jag förtjänar kanske inte ditt stöd, din kärlek eller din omtanke. Men en gnutta respekt, det förtjänar alla.
2011-07-05 ? 16:36:30

Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leénde

How you touching me, speaks, the way you see me.
Thank you my dear for all the moments you're giving me.

Anteckning till mig själv: Byta piercing.
2011-07-05 ? 02:48:27

Man hatar inte längre, man lider med..

Det finns en sak jag lärt mig ikväll som jag tycker alla ni ska ta del utav.

Det är lättare att förstå någon när man fått uppleva en liten del utav personens liv. Man slutar bara vara så fördomsfull, enkelriktad och allmänt patetisk.
Man förstår mer hur personen mår, hur den upplever saker och hur den känner för olika ting.
Allting blir så mycket ljusare på något vis. Man bygger upp en slags respekt.
Jag vet inte vad. Men någonting händer med en själv när man börjar förstå hur en annan människa tänker, speciellt om man alltid fruktat denna. Eller känt ett slags hat mot personen.
För hur mycket man någonsin hatat någon, äcklats av tanken på personen - så finner jag en slags ro och medlidande när jag ser personen själv lida på ett sätt som jag själv upplevt. Det blir som att vända på steken helt enkelt. Man hatar inte längre, man lider med.
2011-07-05 ? 00:01:24

konstnär



Ge mig pris eller något annat dylikt för det här är ju nästan bättre än Claude Monet själv! Eller? hahaha, bland det fulaste jag gjort tror jag. Men blev störd av en liten misse som äkskade att leka med pennan jag hade i handen.. vi skyller på det så länge. Fy dig, kattjävel..
2011-07-04 ? 23:03:42

Alla dessa sminkningar..

För omväxlingsskull så tänkte jag visa några utav alla olika sminkningar jag gjort under de senaste halvåret som gått, om inte lite mer också!
Vissa förstod jag mig inte ens på hur jag kunde gå ut bland folk med (dom lägger jag inte upp, urk) och vissa är jag väldigt nöjd med.
Här kommer dem jag tyckte om bäst:
(Ha överseénde för att mina ögonbryn ändras vartefter, hade inte riktigt funnit "min form" så jag provade mig fram väldigt ofta, det syns nog..)










2011-07-04 ? 19:23:04

Fånig lista i brist på liv.

1. Vem var du senast med? Min storasyster, och resten av familjen - tvillingen.
2. Är du singel? Kan du ge dig på.
3. Vad hör du just nu? Sporten på radion i köket..
4. Vad har du för planer i helgen? Ingen aning!
5. Om du var fast i ditt rum i tre dagar med ditt ex, vad skulle du göra? Jag skulle ha jävligt kul eftersom han är en härlig kille och umgås med!
6. Vilken är den senaste killen du pratade med? Mejar Darwich.
7. Vad tycker du om tatueringar? Totalgrymt!

(Min!!! Wiie)
8. Har du någonsin sagt att du aldrig mer ska älska någon? Nej.
9. När var du senast riktigt arg? I husvagnen i rättvik, igår morse.
10. Den värsta "konsekvens" du fått göra? Haha, vet ej.
11. Vad tror du personen du gillar gör just nu? Gillar inte någon. :-)
12. När gjorde du senast något som du visste var fel? Ett tag sen.
13. Hatar du den senaste killen du "hade något på g med"? Verkligen inte.
14. Har den personen som sårat dig mest, bett om ursäkt? Japp!
15. Vad är det största misstaget du gjort? Haha, ingen aning.
16. Är den personen du kysste sist, den personen du kommer kyssa nästa gång? Möjligtvis. ;-)
17. Har du gillat någon äldre än dig? Jajamen.
18. Har du kysst den senaste du smsa med? Hahaha, jaaaaa.
19. Vad gjorde du förra helgen? Drack öl?...
20. Brukar folk säga att du pratar för fort? Ja, och att jag mumlar. Haha.
21. När sov du senast med någon av motsatt kön? Igår morse.
22. Tror du andra kommer döma dig från vad du har svarat? Det skiter väl jag i.
23. Finns det någon av motsatt kön som betyder världen för dig? Absolut. Och mer ändå.
24. Är det svårt för dig att komma över någon? Mycket. Men det går.
25. Kommer du bli sårad av någon snart? Och hur ska jag kunna veta det?
26. Vad ser du mest fram emot just nu? Värme!
27. Vad är det pinsammaste du har gjort? För mycket.
28. Vem vill du helst träffa just nu? MIKAELA!
29. Finns det saker i ditt liv som förändrat dig? Väldigt många.
30. Vem älskar du mest på hela jorden? Vilka* Alla mina underbara vänner. Dem enda jag behöver.
2011-07-03 ? 23:34:34

En sorts djävla balans bara.

Det känns som att jag vill börja leva mitt liv annorlunda. Inte vara så paranoid, misstänksam och frånvarande. Bara leva mitt liv fullt ut och göra det jag gör allra bäst. Att vara mig själv.
Även om det ingår i min personlighet så betyder inte det att det är något jag trivs med. Det förstör mig lika mycket som det förstör för andra.
Ibland vill jag bara ta det lugnt, sluta oroa mig för exakt allting och tänka lite på mig själv och hur jag mår. Istället för att tänka på alla andra. Nångång så känns det som att det vore okej, faktiskt.
Även om människor är så djävla trångsinta och kallar det egoism.
Jag har väl all rätt i hela vida världen att få bry mig om mig själv nångång jag också? Va?
Livet är inte så djävla rättvist jämt men jag försöker mäta upp det i lika stora mängder för att få en sorts balans.
Det är det enda jag vill.
2011-07-03 ? 22:52:09

Big Lake Run på bonnavis! BILDBOMD.


Såhär kan det gå med en skithusvagn..










Min fina storasyster. Vad hade man gjort utan dig. ♥
Hade i varje fall väldigt roligt även om man kanske inte sov så mycket och tappade humöret nångång där. Men annars, heja livet!!!
2011-07-02 ? 02:43:57

jag insåg aldrig att jag redan givit dig för mycket utav av det jag håller så kärt

2011-07-01 ? 22:36:31

Ni frågar, jag svarar - sminkvideo/sminkguide.

Hej, skulle inte du kunna göra en video eller lägga ut bilder när du sminkar dej för jag tycker att du är sjukt duktig på de och skulle vara kul och se och få lite tips :) <3 Kram :)

Hejsan på dig! Tack för det första, det glädjer mig att du tycker om det. Och en video har jag fått fler förfrågningar om och jag har faktiskt varit väldigt snål med såna vilket jag förklarat varför några inlägg under (där jag faktiskt gjort en videoblogg!) Men det kan ordnas, absolut!

Fortsätt ställa såna här frågor och berätta gärna vad alla du och alla ni andra vill se mer utav. Även om bloggen faktiskt är väldigt känsloinriktad så gillar jag nya idéer som får dig och många andra att inspireras av det jag skriver och gör. Kram!!
2011-07-01 ? 05:26:32

morgonpigg?

Då var klockan halv sex på morgonen och jag har fortfarande inte gått och lagt mig än. Borde ju få pris eller något annat dylikt. Sämsta människan på planeten, eller vad säger ni? Ruttet.
Dock kan jag ju inte påstå att morgonen har varit helt händelselös.. hehe. Det kan ju ni få sitta och kila er med i håret ett tag för ur denna käft förekommer endast en jävla massa teasing. Så fuck er eller något, haha. Ond jag är såhär på morgonen.
Men nu ska jag nog sova lite bara för att jag är så jävla stencool. Godnatt på er.

Brutalt där alexandra.
2011-07-01 ? 01:38:01

får kåtslag av bra musik

Hittade den härligaste låten remixad av Jacob Plant. I dubstepmix.



Den här är också förbannat härlig med Oh Land!

2011-07-01 ? 01:06:21

I never wanted to be like this

Även om jag försöker hålla min kärlek hemlig
så återspelgar den sig i mitt beteénde
och folket frågar mig tillslut

- "Varför så sorgsen?"

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!