2012-12-28 ? 11:51:08

Shopaholic

God morgon på er!
Ligger i sängen i min lilla lya och kan inte göra något vettigt utan att väcka alla de andra som sover.
Själv var jag pigg och glad klockan sex imorse och sen dess har jag bara låtit klockan rulla på. Ingen stress, ingenting.
Har dock varit ut och gjort mellandagsrean både på Kupolen och på alla de olika affärerna i lilla Falun, och jag fyndade faktiskt en massa roligheter!
En skinnväst (!<3) för 250:- / innan 500:-
En fräsig blus för 60:- / innan 200:-
Olika grejer till köket, en kökshandduk, en STOR grillvante & en fin grytlapp för ca 150:-
Sedan en massa smått och gott som kanske inte var lika roligt, men lika behövligt!

2012-12-12 ? 18:23:26

Don't you worry, don't you worry child, see, heaven got a plan for you

Godkväll på er pojke som flicka, liten som stor. Ligger hemma i min egna säng för första gången på en vecka med min fina missa i knät som gosar så sött. Har haft en riktig slappdag i skolan idag, kikat på film två lektioner av tre. Riktigt skönt! Men måste slänga mig i duschen nu. Hörs senare! Puss.

2012-12-05 ? 14:02:00

In da skhul

Hejsanhoppsan på er alla glada, sura eller vad ni nu har för humör idag!
Jag är faktiskt på ganska gott humör, trött, men ändå glad. Sitter faktiskt i skolan och skriver i brist på andra saker att göra, har suttit här och häckat sedan tio över ett pga noll arbete på gång i engelskan. Inget kommande heller verkar det som, så vad gör man inte!

Idag har jag planerat att besöka mitt jobb för ett litet ärende angående att skatta på min lön, blev så grinig när jag jobbat för en lön så drar dom nästan halva för mig, när jag inte ens borde skatta... så idag knåpade jag ihop en ansökan om att inte få skatta på mina ynkliga kronor jag tjänar eftersom jag med noll risk aldrig kommer att tjäna mer än 18.700 spänn innan decembers slut, eller kommande år heller. Tror jag i varje fall inte! I NEED ALL THE MONEY I CAN GET. Hehe #snåljåp. Sedan tänkte jag dröja mig kvar på en kaffe eftersom det var evigheter sen jag var där sist (blev inget jobb förra helgen pga kalas...).
-
Men nog om det! Vad tycker ni (ni få som orkar läsa mina meterlånga inlägg, haha) om min uppdatering den senaste tiden efter att jag skrivit att jag ska försöka bli bättre?? Jag tycker faktiskt att jag är rätt okej på att uppdatera, även om jag inte har tid alls så ger jag mig fan på att jag ska uppdatera bloggen. Bra va?

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, själv ska jag snart traska mot den ljuuuvliga, ääälskade naturkunskapen. Ack ja. Pest. Vi hörs och syns snarast! Kram på er.

Bjussar på en gammal goding. VARFÖR använder jag nästan aldrig ögonskugga längre? Knasigt.
2012-12-04 ? 20:23:30

New pots

Yo mafakklas!

Efter skolan idag vandrade jag runt på stan med min syster och våran gemensamma vän, först pinnade vi iväg till Myrorna, sedan vidare till Blomsterriket och det måste vara något med den affären för den verkligen sliter in mig och ber mig att köpa ALLT.

Fick i varje fall med mig två fina krukor till mina herrelösa växter i lägenheten. Huuur fina som helst! Är jättenöjd. Det var väl bara det jag hade på lilla hjärtat. Vi hörs senare! Hejsvejs.

2012-12-02 ? 21:30:38

Snow on my shoulders

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!