2010-10-29 ? 10:12:10

Inlägg 1043. ♥

Idag blir det sälen för hela slanten! Jag och 14 personer till åker upp idag och kommer hem på måndag.
Det kommer bli riktigt skönt att bara ha bra människor runt omkring sig och komma bort ifrån falun och allt detta skitsnack som går runt, runt i en ond cirkel.
HEJDÅ VI SES PÅ MÅNDAG, FAKKAS!
2010-10-28 ? 20:18:10

Inlägg 1042. ♥

Tll er fjantar, seriöst. Läs.

Slutar ni inte upp med att anklaga mig för en massa saker som att jag tex. förstör andras förhållanden (vilket jag verkligen inte har en jävla aning om att jag nånsin gjort? kan bara säga såhär, jag håller mig till singelkillar, så är det bara! är dom upptagna så är dom upptagna. då har jag inget med det och göra) och skriver en hel massa skit till mig om hur jag ser ut, hur jag beter mig och att jag är jag i ren allmänhet, sätter jag lösen på bloggen så bara mina närmaste kan läsa den. Förstått? För helt ärligt så ORKAR jag inte med det här längre. Ska ni öppna käften kan ni ju iallafall säga vilka ni är så vi kan reda ut saker och ting för det här är bara så jävla löjigt. När ska era föräldrar lära er att växa upp hade ni tänkt? Hur fan tror ni att andra människor mår av att varje dag få veta hur jävla usel man är, hur ful man är och att man inte duger? Det sänker en så enormt att man tillslut inte klarar av det och gör något väldigt dumt. Vill ni verkligen känna er skyldiga om någon helt oskyldig person tex. tar livet av sig för på grund av att den dag ut och dag in blir utsatt för såna som ni?
Nu menar jag verkligen inte att jag tänker gå och ta självmord för så långt skulle jag aldrig gå på grund av några fjantar bakom en dataskärm. Men ni borde väl ändå förstå hur andra kan må? Ellerhur? Det funkar fan inte såhär!
Det är lätt att vara fittig bakom skärmen, men hur elak vågar man vara i det riktiga livet?

Hur fan skulle du må om någon var på dig varje dag och sa att du var ful, störd och äcklig? Jag vet hur det känns för jag har själv varit med om det och det är inte roligt. Man mår så äckligt jävla dåligt att psyket rasar ihop tillslut. Man orkar inte helt enkelt.
Ni väljer själva hur ni gör men fortsätter ni så räkna inte med att jag tänker svara på det ni säger längre för jag vet bäst själv vad jag gjort och inte gjort. Och jag vet själv att jag är fin som jag är och jag duger, även om jag kanske tvivlar på det ibland så är det så.
Nu ska jag dra mig och hoppas att ni börjat fatta lite mer än innan.
2010-10-26 ? 21:02:28

Inlägg 1041. ♥

Anonym om 17:43:
"HAHAHA ska du säga nåt om att klä sig snyggt din jävla "hiphop" fjant. du ser ju ut som en kille"


Måste bara svara på den här urfåniga kommentaren från en urfånig person innan jag går och lägger mig.
Hiphop? Vem fan har sagt att det jag klär mig i är "hiphopkläder" Finns det ens nåt som heter så?
Och att jag ser ut som en kille är en del av poängen, jag vill inte vara för tjejig. Gillar inte att se ut som en rosa puff och tralla runt och säga tiiep hela dagarna. Du kanske inte tycker jag klär mig snyggt men det gör jag :) Föressten, sa jag att jag tyckte att JAG själv klädde mig snyggt i inlägget? No, I didn't. Skrev dessutom att alla får se ut som dom vill för att jag skulle slippa såna här kommentarer. Men vissa kan tyvärr inte läsa, såna som du.
Sen antar jag att du är en sån där "tant/gubbe" eftersom du aggrar så mycket på det jag skriver.
Kram på dig kärringjävel/gubbstrutt!
2010-10-26 ? 18:50:42

En vända på stan blev det också..


Jacka från Curb med märket Colour. 1600:-


Fick denna på köpet.. 250:-


Vantar från Ginatricot. 79.50:-


Hårfärg från H&M, x2. 59.90:-


Jaa, jag vet att ni älskar mobilbilder.

2010-10-26 ? 17:43:48

17:43


* Jag är totalgalen i färger - Jag har nämnt att jag har lyckats bygga upp en fet kärlek till färger, men ändå så är det en enda färg jag verkligen är totalt nerkärad i.. Lila. Finns nog inte någon snyggare färg alltså. Nomnom!

* Jag är livrädd för att vara helt ensam hemma - Lampor på, vrid upp musiken till max, stäng alla dörrar och kurar ner mig i datastolen tills min mamma eller någon kommer hem. Så är det bara! Haha.

* Jag gillar inte mode - När blir det inne att man ska skita totalt i modet? Helt ärligt är det här tantmodet som många tjejer och killar i min ålder bär nu (nivet svarta kängor och blommiga bajsgröna blusar, rubbet!) - Jättefult. Alla får väl se ut hur dom vill, det håller jag helt med om, men kom igen.
Är ni femton eller femtio?


* Jag är ganska korkad - Det låter rätt dumt men jag är rätt korkad oftast. Säger saker som kan såra andra utan att jag ens tänker på det (vem gör det lixom?) Jag är också rätt duktig på att öppna truten utan att hjärnan är med om ni fattar.. Sen är jag döv och senil också. Hör aldrig vad nån säger och glömmer saker lika ofta som man byter trosor.
Haha jag har det inte så lätt inte.
2010-10-26 ? 12:07:06

12:06 - god eftermiddag?

Hej igen. Ledsen för emoinlägget jag gjorde igår men allting bara klumpade ihop sig till en enda jobbig boll som satte sig rätt i magen på mig så jag fick lov att skriva av mig lite. Blev ingen prao idag eftersom jag hade huvudvärk och kände att jag behövde lite tid för mig själv. Om nån halvtimma åker jag och min älskade mami till vårdcentralen där hon ska fixa lite saker åt sig själv sen bär det av mot staden där jag ska köpa en jacka och vantar, jag får inte låna mammas längre.. Haha.
Men nu måste jag äta något och borsta tandisarna sen åker jag.
Hörs kanske ikväll. Puss heddå.
2010-10-25 ? 21:18:05

tom rubrik.

Dagen har varit lite upp och ner. Nu på slutet känns det som att det enda jag vill är att krypa in i ett hörn och sitta där för resten av mitt liv och tänka. Finns så mycket jag vill reda ut, så många frågor jag vill ställa och så många svar jag vill få på allt som jag nånsin låtit bli obesvarat. Men mina frågor kommer nog alltid förbli gåtor utan svar.
Orkar inte skriva mer idag tyvärr, nu ska jag gå ut och duscha, käka lite och sen får vi se om jag åker till praoen imorgon. Vet inte riktigt vad jag orkar och inte orkar med just nu.
Natti.
2010-10-24 ? 12:25:47

Svar på tal

Anonym om 13:25 - b.a.k.i.s hejhej:
"du borde tänka på vad du säger, det kommer hela tiden opassande saker ut din lilla mun."


Svar: Ja men hejsan! Du var ju trevlig du med. För det första är det här min blogg och jag är ovanligt öppen just här, det här är min fristad. Det är hit jag oftast vänder mig när jag behöver skriva av mig, när jag känner att ingen annan kommer förstå hur jag än formulerar mig. Förlåt så hemskt mycket om jag saknar mina vänner på annat håll, drack mig full och hade roligt en kväll. Hela min blogg kan du väl kalla opassande för här skriver jag precis det jag vill och tycker du det är fel så läs inte. Du kanske bara säger såhär för mitt "eget bästa" som det kallas, men just nu behöver jag inga såna här kommentarer från dig som är - Inte direkt överraskande här på bloggen - Anonym.

Hade det varit vid ett annat tillfälle du sa det här så kanske, bara kanske hade jag tagit in det du skrivit men som sagt, just nu behöver jag inte dina rader för att tänka på ett annat vis och vara någon annan än jag själv.
Kram.

2010-10-23 ? 12:56:00

13:25 - b.a.k.i.s hejhej

Rolig och tråkig. Äcklig och mysig. Glad och ledsen. Upp och ner!
Bättre beskrivning finns nog inte från gårdagen. Fyfasen vad jag har saknat allt folk i hederliga Bjursås!
Det hela började med att jag hade jobbat klart på Wayne's, slutade kvart i fyra så fick jobba över ganska länge men det bara för att det var så himla mycket folk.
FINNS DET VERKLIGEN INGEN ANNANSTANS NI KAN FIKA?
hahaha.
Sen åkte jag till Svärdsjö till Stina och åkte därifrån vid åtta tiden och kom till Bjursås runt nio. Och vid tre imorse kom jag hem och sussade som en liten bebis. Vild kväll säger jag bara! Hooh.

2010-10-21 ? 19:33:30

några få ord kan väcka minnen

teddybjörnen fredriksson - lasse berghagen

för länge sen,
när jag fyllde fyra år
fick jag en gåva av min far
en fin present,
när jag fyllde fyra år
som jag sen så länge hade kvar

teddybjörnen fredriksson,
ja så hette han
en gång var han bara min,
och vi älskade varann


2010-10-21 ? 16:19:40

Ta er tid och läs det jag skriver förfasen.

Tjenare stora som små, tjocka som smala och fina som fula.
Kom hem från praoen för ett tag sen och nu sitter jag väl vid datorn och chillar pung.
Längesen jag var hemma mer än på kvällarna så idag tyckte jag att man skulle dra sig hemåt och göra lite viktigare saker än att bara umgås med sina vänner. Menar inte nu att mina vänner är oviktiga för det är ni verkligen inte.
Men tyvärr är det ju såhär att vi lever i en förjävla tråkig värld så man kan inte ha kul jämt och ständigt.
Och tyvärr så är bildförrådet lika tomt som vanligt! Jag är rätt så tråkig hela jag ja. Haha!

Undrar hur många det är som faktiskt LÄSER min blogg och inte bara kollar när jag lägger upp bilder (när det nu väl händer) sen drar vidare till en annan hemsida och gör likadant. Dagens fundering.
Och nu innan jag går får jag väl lägga upp en bild, dock blir det en gammal jävel. ;)

Gud den får duga, jättegammal tycker jag. Ser lite sne ut men vad gör det lixom.
2010-10-20 ? 21:52:46

21:51

Har ingen ork att blogga idag så blir ett väldans kort inlägg.
Godnatt och sov gott mina trogna läsare. Puss! ♥
Ni får slå mig imorgon om jag bloggar lika dåligt då.
2010-10-19 ? 19:19:56

Nyklippt och göllig.

Nu har alexandra klippt av sig sitt *beep* hår. Tyvärr kan jag inte säga att det var 'långt och fint' för det såg hemskt ut. Så jag satte en beep där istället så att inga skulle kunna klaga! Invecklad och konstig mening, hejhej. Dagen på praoen var som igår, rätt mysig. Inte så mycket folk idag så man stressade inte arslet av sig som jag trodde då. Slutade klockan två idag, alltså en timma tidigare, för vi hade gjort klart allting och var rastlösa. Vi gick nästan och letade efter nåt att göra i slutet. Rätt sjukt för att vara mig. Haha.
Nu ska jag fixa lite med håret innan jag går och lägger mig.
Vi hörs imorgon. Puss!
2010-10-18 ? 20:54:53

nyfiken och glad.

Tjenare alla! Kom precis ut ur duschen och ska sova alldeles strax!
Men måste berätta att första dagen på praoen var riktigt mysig. Trevliga människor överallt omkring sig och man får vara inomhus. Tacka gudarna för det! Började klockan åtta och slutade tre. Sju timmar låter kanske mycket men tiden går skitsnabbt för man har alltid någonting att göra. Som att fixa beställningar, hacka grönsaker, göra mackor osv. Och imorgon ska jag klippa mig också, är nyfiken på hur resultatet kommer bli. Men det blir säkert asbra för arne är min idol typ. Nej men, han är awesome. Haha.
Men nu får det vara slut på det roliga, nu ska jag äta något och sen sova lite så jag orkar upp imorgon.
Puss och godnatt! ♥


Min försenade facelook, igår.
Har nog lagt ut den här bilden på alla sidor jag är medlem på men orkar inte lägga in en massa på en dator man jag inte äger. Hehe.
2010-10-17 ? 20:47:26

hemma efter lite danstittande.

Hej på er.
Kom precis hem efter att ha varit i stan från fyra tiden.
Har tittat på när mikaela dansade, eller ja "värmde upp" i ca 1 timma och 20 minuter, så jag tittade väl mer exakt på henne när hon dansade i typ.. en kvart. Kändes fasen i röven när man reste sig att man faktiskt suttit i 1½ timma och lite mer. Händerna i luften för beniga rumpor! Tjo-ho..
Har petat i mig två mackor också. Eller ja, petat och petat. Var nog mer så att jag klämde in hela macken i truten sen tuggade jag för mitt liv för att jag var så hungrig. Men det är också roligt ibland.
Nu ska jag kika runt på lite bloggar osv sen ska jag göra mig klar för sängen!
Min dejt, Herr Kudde, saknar nog mig förskräckligt nu om jag inte tar fel! Godnatt och sov gott. Puss!
2010-10-17 ? 12:20:03

internet är tillbaka.. halft iallafall!

Tjenare! Som ni kan läsa på rubriken är mitt kära och saknade internet hemma igen. Dock finns det bara en dator i huset nu eftersom den andra är i Sågmyra på "lagning".. Och det är den jag oftast sitter vid så nu sitter jag på lillebrors dator och leker runt lite. Idag blir det att träffa mikaela om allting vill som jag vill idag, sen följer jag med henne till hennes dans och sen bär det av hemåt igen.
Helgen har också varit riktigt bra även om man fick veta saker man egentligen inte ville veta.
Så dagens kloka ord blir nog:
"var aldrig nyfiken för sanningen kommer krossa dig"
seriöst. aldrig, nånsin.

Och helgen lite mer komiska kloka ord var:
"döm aldrig boken efter omslaget för innehållet är ändå bara skit!"

Haha! Men nu ska jag dra mig. Pöss!

OCH OCH OCH -
på tisdag ska jag klippa mig igen! då ryker alltihopa. nej men, det mesta då, haha.
såhär såg jag ut efter jag hade klippt mig förra gången. det sved lite.
men nu skiter jag fullständigt i om det blir till axlarna för just nu vill jag bara ha bort allt det slitna och äckliga. fyfanken säger jag bara :p

2010-10-15 ? 09:32:10

Alexandra svarar!

"Anonym om Cry, emo, cry:
jag älskar din stil!
vart får du inspiration ifrån? :)"

SVAR:
För det första, tack! :) Och för det andra. Jo det är så jag har blivit besatt av färger och tycker om när man sticker ut lite. Jag har ju dock inte alltid klätt mig såhär. Jag har sett ut alltifrån emo till superfjortis till lite mer "chillstil" alltså den jag har nu. Sen har mina vänner och "en sån stil" som jag tycker om och det blir jag nog också lite inspirerad av! Sen bryr jag mig inte riktigt om det är märkeskläder eller inte, sitter det snyggt och har en nice färg så bär jag det. Sen för att inte glömma - stora kläder = KÄRLEK. Såna man bara kan krypa ner i och använda som tält ungefär. Haha! Jättemysigt tycker jag.
Så kort och gott, det ska vara stort, bekvämt och i färg.
2010-10-14 ? 13:58:07

Cry, emo, cry.


JAG VILL HA MIN DATOR TILLBAKA :(
blir helt galen av att bara kunna blogga när jag är i skolan, hos kompisar osv.

2010-10-11 ? 14:28:07

Sk0la!

Känns lite pissigt att bara kunna blogga när man är i skolan men jaja.
Har elevens val just nu men gör inget speciellt, väntar på att timmen ska ta slut så jag får slutaaaa.
Och när jag kommer hem (vilket blir ikväll) ska jag plugga.
Inget mer viktigt och säga så drar mig! Tjo.
2010-10-09 ? 19:15:06

Hos Akkebooi.

sitter i bjurs nu hos akkebooi fast han duschar så jag passar väl på och blogga lite.
har ingen aning om vad kvällen har att erbjuda, men vägrar sitta hemma!
har inte direkt mycket och säga så drar mig.
inga bilder att bjuda på heller eftersom det inte är min dator. puss!
2010-10-08 ? 13:33:12

I bildsalen!

Sitter i bildsalen och har tråkigt eftersom min lärare inte är här = min bilduppgift inte här.
Har fortfarande inget internet hemma och kanske inte kommer ha det nästa vecka heller, vilket ställer till en hel del för mig och min familj. Med räkningar och sånt. Kommer bli helt galen om inte mitt kära internet funkar snart igen. Och nu.. väntar jag på att den här lektionen ska ta slut så jag kan åka in till staden och träffa Elin.
Sen ikväll blir det party :) Nu ska jag gå. Puss! ♥
2010-10-06 ? 11:03:59

datasalen i skolan, hell yeah.

Tjenare på er!
Sitter i skolan och nötar lite data eftersom jag inte har nåt bättre för mig just nu.
Kan också passa på att vårat internet hemma är "trasigt" så därför har jag inte bloggat.
Lider precis lika mycket som er, tro mig.
Idag ska jag in till stan och härja lite efter skolan sen ska jag hem och ta det lugnt. Kan dock inte plugga eftersom jag glömde nyckeln till skåpet här i skolan, som om jag inte haft nog med otur idag..
Sen är det orienteringsprov för alla 9:or imorgon också. Känner mig lite nervig över det, kan verkligen inte orientera. Usch!
Men nu ska jag göra andra oviktiga saker. Puss!
2010-10-03 ? 18:55:26

söndagens mest spelade.

Varje söndag är det likadant, jag sitter hemma hela dagen framför den här klumpen. Och varje söndag hittar jag antingen en eller flera nya favoritlåtar som jag lyssnar på hela dagen sen!
Här har ni ett par stycken av dom mest spelade låtarna idag.

Klicka här så kan ni lyssna!


2010-10-03 ? 16:03:16

nails.




Invigde mina nya nagellack som min mami köpte åt mig igår! Sött va? :-)
Fick ett mörkblått och ett snorgörnt också. Awesome.
2010-10-03 ? 12:17:27

Känns det bra käre far. Är du stolt, är du glad?

Vaknade precis i min EGNA säng i mitt EGNA hus.
Det känns ganska urbra att ha sovit hemma inatt.
Gårdagen vet jag inte om jag har så mycket och säga om. Det var rätt tråkigt sen var jag så himla trött så kunde ju ha satt mig på en stol och somnat även om det spelades Ultima Thule på högsta volym. Det gjorde det faktiskt också.. haha. Och då förstår ni nog på ett ungefär hur roligt jag hade då. Åkte hem runt elva och la mig i sängen direkt.
Och idag har jag verkligen inga planer alls på att röra mig ett steg utanför dörren. Vill bara hemma idag med min kära familj som jag båda älskar och hatar ibland!

Lillasyster förra året på Skara sommarland. Sötplutten.
2010-10-02 ? 10:15:31

Nu är man ju lite trött och så.

Hej på er!
Vaknade för en stund sen hemma hos Anders här i stan. Han åkte precis mot borlänge och sen vidare till en finlandskryssning med sina vänner :) Känns lite skumt att jag har ansvaret för hela hans lägenhet. Det är ju inte direkt min starka sida oc hålla ordning och reda men det här fixar sig nog!
Om ett tag, då jag väl orkar, ska jag börja göra mig iordning sen åker jag till Bjursås en sväng och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Får väl se om jag åker ut på farligheter eller om jag stannar hemma den här lördagen också. Sen måste jag ändå plugga satan inför de kommande veckorna. Synd att jag glömde alla böcker i skolan då. Bra jobbat. Klantarsle.
Men nu ska jag väl försöka hitta på något och äta, även om det var lite klent med mat i hans kylskåp. Men det löser sig det också. Puss!

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!