2012-10-17 ? 23:05:23

Min framtida tatuering

Rubriken säger allt!
-
Kunde knappt hålla fingrarna i styr ifrån instagram, twitter, facebook när den blev klar men visste inte riktigt hur jag skulle lägga ut den för jag vill inte att folk skulle sno skissen.
-
Ja, det må vara fjantigt men det förekommer ju faktiskt att folk härmar andra och jag känner själv vänner som gjort så, och därför ville jag först inte visa hur den såg ut. Men nu för en stund sen kunde jag inte hålla mig längre!!
-
Jag riktar all min tacksamhet mot den skitduktiga Julia (Wordsareweapons.blogg.se!!) som har skissat upp denna precis som jag önskat och jag ÄLSKAR den.
-
Dock kommer det dröja tills nångång nästa år efter jag fyllt arton då det blir lättare att kunna göra det på studio utan målsmans tillstånd och pengarna finns. Men gud så jag längtar!! Låt det bli Februari NU, tack.

2012-10-15 ? 22:38:00

Vi kommer alltid vara varandras motsatser, men det är okej för mig

En klapp på axeln, en halvhjärtad kram i sidan, ett huvud vid sidan om mig. Ett "Hallå, vad är det? Är något fel?"
Det är allt jag behöver för att känna det där ruset i kroppen. Du är en vän. Jag har en vän. En fin vän. En vän som ser mig, glad som ledsen. Som står ut med mig, dag som natt.

Jag behöver ingen bekräftelse ifrån dig, att du är glad att du har mig, och du ingen från mig. Vi vet ju. Vi betyder någonting för varandra, vi har en vänskap. Du och jag. En speciell sådan.

Då man kan vara arga tillsammans, glada tillsammans och ledsna tillsammans. Det är klart vi inte är ihoplimmande dagarna i ända, men vi är ändå tillsammans. Och när vi är det, då mår jag bra. Att skratta med dig är bland det bästa jag vet.

Och att du är min vän är en utav de få sakerna här i våran lilla värld som jag värderar lite högre än allt annat. Du är en vän. Jag älskar dig.

2012-10-15 ? 18:11:19

Några extra minuter räddar vardagen för flera timmar

Hejhopp och god eftermiddag på er allihopa!
Har precis slängt mig i sängen med en god kopp kaffe bredvid mig, som faktiskt smakar som kaffe nu, med en stor hoodie runt kroppen som sällskap efter en lång skoldag.
-
Morgonen började mindre bra dock. Vaknade upp bredvid kärleken och skulle till och säga godmorgon och lite andra kärleksfulla saker, tänkte jag. Istället kommer det bara en massa rassel och skrovliga oljud från truten och jag trodde jag hade tappat rösten, när jag sedan ska till och svälja kändes det som att någon hade placerat ett tiotal rakblad i halsen på mig.
-
JÄÄÄVLAR.
-
Sen gick jag där och kvävde ett x antal hostattacker samtidigt som jag försökte mig på att känna ett uns av smak, vilket var snäppet omöjligt.
Tillslut räddade storasystern dagen och gav mig tre halstabletter som jag hade för min egen överlevnad under dagen. Nu känns det dock bättre, synd bara att det mesta jag äter/dricker smakar järn. Myh.
-
Nu har jag klagat nog för idag! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll. Själv ska jag ha filmkväll med mina systrar plus ett par andra vänner. Kram på er!
-
Jag just nu (minus hoodien dock, den åkte på sekunden efter att bilden togs):

2012-10-14 ? 19:05:16

En bra helg

2012-10-04 ? 09:42:12

Den näst sista dagen, som praktikant. Men inom en snar framtid, även extraknäckare och sommarjobbare.

Ni läser rätt mina vänner. Jag har blivit med extrajobb och sommarjobb på världens bästa restaurang/café!! Igår kväll blev en mycket bra kväll, även fast den redan var tipptopp.
-
Pratade med min chef och vi kom fram till att jag får extrajobba när det behövs personal i framtiden, kan bli närsonhelst egentligen, och även att jag har sommarjobb nu till sommaren. Dock ska vi diskutera schema och antal jobbveckor och diverse först i Februari men jag är inte bitter på en fläck för det! Känns så JÄK(V)LA underbart så jag vill bara tjuta av lycka.
-
Tänk att jag får möjligheten att stanna kvar på en plats jag älskar. Det känns så otroligt bra, NU MÅR JAG BRA.

2012-10-03 ? 09:25:47

Autumn

Nu kliver höstens färger fram med dunder och brak. Det är vackert, men ändå dystert. Hade det inte varit för alla färger borde det inte ha få kallats höst.

2012-10-02 ? 09:33:00

Tidigt på morgonen, bara för att jag kan

Godmorgon på er allihopa!
-
Sitter här och myser med min misse och har det allmänt bra för stunden. Gick upp extra tidigt (som jag oftast gör) för att kunna bli klar så fort som möjligt för att sen bara kunna sitta och ta det lugnt ett par timmar, hinna med lite saker jag vanligtvis inte hinner när jag jobbar, som att blogga bland annat.
-
Känns härligt att kunna känna lugnet på morgonen, istället för att slänga på sig smink och kläder och springa upp till bussen... ingen vidare hit enligt mig.
-
Räknar ned dagarna för praktiken numera, fyra enstaka dagar kvar?! Förstår inte vart veckorna tog vägen. Känns som att jag började igår... vill verkligen inte sluta.
Det har verkligen varit för bra för att vara sant dessa veckor. Älskar människorna jag jobbar med, de jag jobbar för att behaga, restaurangen. ALLT. Åh.
-
Men nu ska jag göra lite småsaker innan jag återgår till det jag gjorde innan. Myste.
-
Vi hörs och syns mer senare!

2012-10-02 ? 09:25:58

Följ dina sinnen, lev för dem, och gör som de säger

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!