2012-01-26 ? 18:43:15

Ibland känner man att man helt enkelt inte kan ge nog med kärlek till vissa människor. Man vill bara tala om för dem hur mycket dem faktiskt betyder, dag för dag. Timme för timme.


Min bula, bara min!! Tycker om dig rätt ruskigt mycket jag!
2012-01-23 ? 23:17:11

Jag kan aldrig säga att jag någonsin ångrat mig, för just när det inträffade, gjorde jag det inte. Och sånt kan man aldrig ta tillbaka.

2012-01-23 ? 19:05:40

Luffarlooken är väl elegant så säg? #Fashionista



Trött sliten och allmänt ful. Mer än såhär orkade jag inte bjuda er på, så hemmalooken fick duga nu! T-shirt och grejjer. Det är fint det, haha. Till skillnad från andra bloggare som bara pratar om mode och träning tills ögonen rullar iväg, så är jag rätt anti båda delarna. TRÖLIGT.
Mjukisbuxär å sånt dä, dä ä min gräj dä.
Eller nåt sånt där. Hehe.
2012-01-22 ? 20:56:05

.

Det kanske är bäst om jag bara stänger av alla mina känslor. Motar bort dem som om dem vore parasiter i mitt liv. Vilket dem oftast är. Just nu så känns det inte som att jag kommer att må bättre genom att ha dem på. Ärligt talat.
När allting rasar samman, då finns du fan inte där. Och kom inte och påstå något annat.
2012-01-21 ? 12:02:02

Life goes on and makes things better

When she was just a girl, she expected the world
But it flew away from her reach, so she ran away in her sleep and dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise

...
Every time she closed her eyes


2012-01-20 ? 20:28:18

Jag vill bara prata av mig. Det är allt.

Ja, vad ska man säga. Är på uselt humör. Känns som att varenda människa man bryr sig om vänder en ryggen, människor man faktiskt trodde brydde sig om en. Att det fanns ett litet utrymme någonstans där inuti.

Jag är trött. Nej, jag är ta mig fan olidligt trött på att stå själv och kämpa. Men vad fan ska jag annars göra? Vem ska jag gå till, vem ska man prata med när men egentligen bara vill hålla det för sig själv, men det går inte. Det fungerar inte så för mig. Nångång så måste det ut.

Så jag antar att du får lida nu bloggen, och möjligtvis ni som läser detta. Men jag bryr mig ärligt talat inte vem som ser och vem som inte ser. Det här gör jag för min egen skull, knappt det. Hade jag kunnat, så hade jag ta mig fan struntat i mitt liv också. Jag hade slutat tagit tag i saker för längesen, om jag bara inte hade gett mig fan på att det ska fungera på ett eller annat sätt från början. 

Men när saker och ting inte vill gå som det är tänkt, eller om det kanske inte ens är menat att det ska finnas ett litet kryphål för såna som mig. Vad gör man då? Det är just precis DET jag undrar. Det jag alltid tänker på. Bringar inte alla med sig turen? Och när får man uppleva den här såkallade turen vissa människor har så gott om? För vissa bara händer det, hela tiden. Jag är inte avundsjuk. Jag känner mig snarare mer ovärd lyckan, som att det står ännu klarare att jag kan inte är en utav dem. Folk som har den där turen med sig jämt.

Vet inte ens varför jag skriver allt det här. För egentligen, hur hjälper det här mig ur den här jävla smeten jag fastnat i upp till halsgropen. Här sitter jag ju. Ord är, och kommer alltid att vara, bara ord.
2012-01-16 ? 22:59:41

Jag kanske är en aningens bisarr och annorlunda, men det trivs jag med

2012-01-16 ? 21:51:59

Kladdkakebak pågång med systern

Hej på er allesammans, nu är jag tillbaka.
Sitter just nu och väntar på att min och storasyrrans kladdkaka ska bli klar och se ska vi tjocka oss på den senare, låter toppenbra i mina öron. Idag var det ju måndag som säkerligen alla redan visste men jag tänkte bara ifall att någon behövde sig en liten reminder, bah. Eller något.

Har dock varit på det uslaste humöret genom tiderna precis hela dagen. Snäst åt folk, varit otrevlig. Allmänt jävla pissed off!!! Har faktiskt ingen aning om varför men förhoppningsvis så känns det bättre imorgon, ska ändå bara vara i varma luckan så det blir förhoppningsvis inte så stressigt att förbereda och sånt.

Och förresten så kanske jag får åka upp till mitt hjärta under sportlovet. Ah, är så himla glad!! Haha. Även om det är dryga sex veckor dit så kan jag inte låta bli att längta ihjäl mig. Saknar honom, längtar efter honom. Åh. Åh. Åh. :')



Det gick inte alls så bra att skära den som jag trodde... haha
2012-01-12 ? 23:08:34

Sleep well maddafakkas

Nu tar jag och min dubbelhaka farväl av bloggen för idag och bäddar ner oss i sängen. Good night! :-)

Och, neeej. Den vill inte synas så väl bara för att jag bestämde mig för att outa den i bloggen. Den jäveln.
2012-01-12 ? 22:12:37

Kvällens facelook och jävligt djupt snack



Hej på er alla glada, sura, ledsna, lyckliga - vad ni nu är för något!

Idag har det varit både en bra och dålig dag för lilla mig. Mitt älskade hjärta åkte redan idag med tåget upp till riksgränsen, men jag hade det jättebra med honom de få timmarna vi fick spendera tillsammans innan han for iväg nu till nångång i maj då han kommer hem igen, kanske lite längre.

Jag saknar honom redan så fruktansvärt mycket, men det känns ändå som att det kommer att gå jättebra det här. Jag ser positivt på framtiden! Och när det är såhär så gör man ju självklart allt man kan för att inte tänka på att det är lite drygt över 16 veckor kvar tills han kommer hem igen, utan att man bara tar var dag som den kommer och tillslut så är den dagen kommen då han står vid min sida igen så jag får krama och pussa på honom.

Men kände jag verkligen ångesten komma krälande upp för ryggraden när jag väl kom hem tidigare idag. Kunde knappt sitta still och var vresig och allt möjligt konstigt. Det kändes helt enkelt alldeles för länge och jag började tänka i helt fel banor och blev tillslut rädd. Så jävla rädd.
Men så kom jag på mig själv; låter inte 16 veckor lite kortare än 4 månader, och låter inte 120 dagar lite ynkligt jämnfört med 365?

Det gäller att hela tiden verkligen se allting från den ljusa sidan och påminna sig själv om allt som är bra. Gå aldrig och vänta in det som ska ske! se till att ha roligt, tänk på annat men var ändå närvarande. Vad jag menar är att man inte ska gå och räkna ner dagarna och tänka så mycket på nuet. Men man ska fortfarande hålla kontakten utan att bryta banden och göra det absolut bästa av situationen. Alltid!

Det fick bli min stora läxa för idag. Och jag vet själv att jag kommer att tvivla fler gånger, och jag kommer vara rädd igen. Så därför tänker jag spara detta inlägg och läsa det när jag känner som jag kände tidigare idag. Jag vet att vi kan klara allting tillsammans, även om vi inte är med varandra.

Herregud vad jag älskar dig min fina Patrik. Herregud.
2012-01-11 ? 23:02:29

.



Just nu sitter jag och flipprar runt lite här och ska snart krypa ner så morgondagen kan komma så jag får träffa mitt älskade hjärta innan han flyttar. Har nog glömt att berätta det men han flyttar 130 mil härifrån i ungefär 4-5 månader imorgon för att han fått jobb vid riksgränsen! Det ligger längst upp i Sverige, typ.
Och ja, det suger verkligen men jag är ändå glad för hans skull och vill för allt i världen att han ska vara lycklig och må bra så det är bara att bita ihop och ha så roligt som jag bara kan och hålla kontakten med honom så mycket som mjöligt så kommer det här att gå fort. Snart är han hemma hos mig igen... det är ändå bara tid. Det kommer att gå bra det här.

Om ni undrar varför jag sitter och försöker peppa upp mig själv så är det för att jag praktiskt taget är ett vrak men jag älskar honom mest av allt här i världen och jag är glad så länge han är glad.
Och det är ju självklart inte bara för mig det här är jobbigt. För båda två. Men vi har kommit överens om att vi ska kämpa för det vi har så får vi väl se hur det ser ut längre fram. Men jag tror på oss två. Det gör jag verkligen. Han är allt för mig och jag gör allt för honom.

**

Nu vet ni det! Förövrigt idag så har jag varit i skolan och knegat på i restarangen hela dagen. Till en början gick det ganska trögt och jag var inte på det bästa humöret, har inte varit det på ett litet tag nu men ni förstår väl varför om ni läser ovan hoppas jag, men det blev lite bättre under dagen. Men sedan började allting krångla och jag vart jättestressad och läraren blev "matt", som hon så gulligt uttryckte det, på oss allihopa.
Men tillslut så fick jag väl lite rätsida på allting och då rullade det på fint! Och när jag väl kom hem var jag så trött att jag somnade pladask i min systers säng i några timmar.
Och sen har jag nog inte gjort så mycket mer idag! Ätit, duschat. Sånt där vanligt och tråkigt alla människor gör. Men nu tänkte jag ta mig något att dricka och sedan hoppa i säng. Vi hörs och syns bloggläsare! Puss och kram. :-)

2012-01-09 ? 14:52:35

För mig är motion som en finne i röven; obehagligt och onormalt.

Just nu sitter jag och väntar in mor och tänkte dra med henne ut på en promenad för att fördriva tiden litegrann, och för att få mig lite motion som jag vanligtvis brukar undvika ända in i det sista. Men nu är det ju faktiskt nytt år så man måste väl passa på att ge livet lite förändringar/omväxling! Har sedan länge tänkt att jag ska börja småträna, men för mig är det så svårt att komma igång med någonting och hålla igång det.

Det är som att tex. lära sig ett nytt språk; Svårt, drygt och krävande. Vet tex. att det tog mig fyra år att nöta in franska som jag hade som språk från 6-9:e klass, och hur mycket av det jag lärde mig kan jag fortfarande? Så gott som ingenting. Några hälsningsfraser, men inte så mycket mer. Kunskapen liksom rinner ur mig om jag inte håller igång det, och tycker jag inte att det är roligt så blir det att jag inte anstränger mig för att lära mig.

Ungefär så är det med motion för mig. Jag gillar det egentligen inte, men jag vill så gärna komma i form men ändå så vet jag att jag måste hålla igång det för att se resultat senare, vilket kan bli kämpigt.

Och som jag skrev igår så hoppas jag att jag får träffa min mysis om han har orken/viljan osv. Han jobbade arslet av sig igår/inatt så han lär ju vara rätt seg idag. Men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken. Men nu har jag inte så mycket mer på hjärtat så vi hörs kanske senare idag om jag har något trevligt att berätta för er. Vi hörs och syns, heido så länge!


Hon där i soffan? Ja hon den där lata, småfeta djäveln. Det är jag.

2012-01-08 ? 23:38:19

Ny header

Kände att det var dags att uppdatera bloggen litegrann igen. Inte den roligaste eller snyggaste, men det känns lite mer som mig. Dessutom gjode jag mig av med det jävla mellanrummet som var innan vid menyn, thank god for that!!! Så fult.
Om ni inte ser, tryck F5. :-)
2012-01-08 ? 20:06:05

Soeendawg

Då står vi här igen. Ännu en söndag till ända och jag är tröttare än tröttast efter det här lovet (som faktiskt inte är slut förrän imorgon, men det känns bättre att ta avsked av det idag, hehe) som har varit proppat med skitroliga/skittråkiga saker. Det hör liksom till att det inte kan hållas perfekt i all evighet.
Dock tror jag att den här sista helgen gjorde det mesta av lovet faktiskt. Mycket äventyr med mina tjejer blev det, lite kaos och mycket skratt. Jag har er att tacka för att lovet blev vad det blev!

Idag vaknade jag klockan tre på eftermiddagen, vilket inte alls var många timmar sedan, och jag känner mig fortfarande nyvaken eftersom jag knappt gått upp ur sängen idag.
Det enda jag längtar efter just nu är att det ska bli lagom sent, runt tio-elva snåret där, så jag kan få gå och lägga mig utan att känna mig som en femåring med gott samvete. Man lär ju prioritera nu när det är så få dagar kvar innan skolan, hehe.

Imorgon hoppas jag i vilket fall som helst att jag ska få träffa min kärlek, som förövrigt tvärignorerat mig hela dagen idag eller något sånt, för svarar gör han då inte. Jag vet att du läser det här. Svara mig, gubbe... men okej då, klämmer väl in ett litet hjärta........ ♥. Sådär.

Men nu ska jag kika på barnfilm med min syster. Heido.

Vriden bild, sidecuten är ju på den andra sidaaaan u know.
2012-01-06 ? 15:15:14

Snyggleffe - dagens facelook



2012-01-06 ? 13:49:22

Värdelös lista i brist på annat att göra

Namn - Alexandra skoglund.
Vilken färg har dina skor? - Svart.
Hur många sms har du skickat med din telefon? - Ingen aning, räknar inte direkt.
Vem kysste du senast? - Patrik
Vem kramade du senast? - Patrik?...
När såg du din bästavän senast? - Några dagar sen!
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Det gör väl alla.
När vaknade du imorse? - 11:00 nångång.
Gillar du hästar? - Nej, men korv är gott (då och då)!
Har du ett turnummer? Vilket? - Två.
Vem hade du velat träffa just nu? - Patrik...
Föredrar du snus eller rökning? - Rökning om jag måste välja.
Vad heter du i mellannamn? - Tove.
Har du en blogg? - Well.... nej, tror inte det.
Vilken klass går du i? - Första ring på Haraldsbogymnasiet.
Vart bor du? - Mitt i ingenstans.
Vart vill du bo? - Mer centralt, vart kvittar väl!
Vem skrev du senast sms med? - Elin Gadd jaaao.
Vem ringde dig senast? - Mor eller far.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - Elin Lind som fular sig i källviksbacken.
Har du piercingar? Isåfall, vart? - 6 i öronen, 1 i tungan, 1 i navlen och tillsist 1 i den undre läppen.
När grät du senast? - Igår.
Använder du hårspray? - Jodå.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vill vara med min Patrik. Spelar ingen roll hur just nu.
Vill du gifta dig i framtiden? - Man lär väl!
Vilken vän vet mest om dig? - Elin Lind.
Vad tittar du först på hos killar? - Ja om man nu vill titta så är det nog längd, hår, ögon.
Favoritdryck? - Tropisk juice!!!!!
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Öl.
Har du några plancher i ditt rum? - Bara målningar jag gjort.
Vad ska du göra i sommar? - Leva livet.
Hur många har du hånglat med på en kväll? - Haha, eh. Var längesen sånt hände så jag minns ej. Mesigt!
Har du rökt på/knarkat? - NEJ. NEJ. NEJ.
Hur ofta festar du? - Inte lika ofta längre, men helt lagom mycket.
Vart vill du resa innan du dör? - Utomlands, bara bort ifrån Sverige så är jag nöjd!

2012-01-06 ? 02:51:19

Min definering på mycket "skrot"

Sitter här och fördriver lite tid nu när jag började lessna lite på hockeyn (ändå har det knappt gått tjugo minuter, nybörjarsopa jag är) och testade att söka på ordet "piercad" på Google. Mysiga resultat jag fick till svar i alla fall!








Självklart får alla se ut precis hur dem vill. Men vad jag inte förstår är att dem inte märker själva när det börjar bli "för mycket"? Dock har väl alla olika uppfattningar om vart gränsen går, men ändå. Och sen undrar i varje fall jag hur dem skulle se ut ifall de skulle få för sig att plocka ur alltihop. Hehe...
2012-01-05 ? 20:19:55

Hejöken/Adjöken?

Adjöken adjöken människor! Dock är jag inte helt säker på om det betyder hejdå, eller om det betyder hej? Äsch skitsamma, det låter tufft så vi kör på det tills vidare.

Idag har jag gjort tre saker, inräknat med att sitta här; duschat och legat i min säng. Jätteroligt. Not.
Har känt mig tvärseg ända sedan jag vaknade imorse och nu är jag yr och helt hängig, fyfanken det här suger verkligen. Tack och lov att jag orkade med att ta mig en dusch, för allas eget bästa, och mitt. Hehe.

Sedan är jag sugen på ungefär varenda godsak som finns i hela världen. Speciellt choklad. Åh, ljuvliga choklad. Bara jag förresten som får "chokladmania" när jag har mens? (frågan är ängad till kvinnor runtom för er som inte förstod det, eh) Och dem flesta kan väl nu lista ut att jag har just det efter att jag kläckte ur mig detta. Men vad fan, man är väl mänsklig.

Men nu blev jag vrålhungrig i all hast så nu tänkte jag rota igenom kylen/skafferiet/whatever. Maaaat.

...

Bad förresten mamma om att köpa choklad till mig nyss för hon skulle ändå förbi affären, men den jäveln sa nej. Men hon nämnde något om ischoklad på bänken i köket...

...
2012-01-05 ? 01:29:24

Det här med rubriker har nog aldrig varit min starka sida



Vad tycker ni bäst om? Eller ja, vad ser bäst ut? Piercing eller inte piercing? Vet dock att hästskon är waaaay to big för min ynkliga läpp. Lev med det. Har dock inga planer på att ta ur den på långa vägar, men det är ju alltid kul vad omgivningen tycker om saken.

Och ni kanske har vant er vid att jag inte uppdaterar er så ofta som förr, men ta det lugnt! Jag har inte försvunnit eller liknande. Men det känns helt enkelt inte lika viktigt längre. Jag har så många andra prioriteringar på min lista som lätt går före bloggen numera. Men den finns där på min oändliga lista av saker jag måste göra dag ut och dag in, tro mig!

Har i vilket fall som helst bara degat hos min mysis nu i sen han kom hem i måndags och tagit igen den tiden han varit borta (han tycker jag är löjlig för att jag blir helt till mig när han åker iväg någonstans men det tycker inte jag haha... vad gör man inte för kärleken, som jag brukar säga när han ber mig om en tjänst eller liknande, hähä så jävla lat man är) och tagit det lugnt.

Och idag har jag nog mest legat i hans soffa och kollat på teve med en vetekudde på magen tackvare min djävulska mensvärk som plågat mig sen i söndags. Snyft. Luktade typ vetegröt när jag väl beslöt mig för att ta farväl av den (=då jag fick lov att åka hem, haha)
Och nu är jag hemma och har gjort ungefär samma sak sen dess, fast i min säng med mina syskon. Har inga direkta planer för morgondagen men nånting lär jag väl hitta på. Vi hörs och syns. Puss på stjärten, eller vad ni nu vill ha pussfanskapet. Mig kvittar det.

...

Borde förresten få cred för att när jag väl uppdaterar er, då UPPDATERAR jag verkligen er också. Man är väl grym, antar jag. Nåt är det ju. Kanske helt enkelt är förjävla snäll.
2012-01-02 ? 19:01:52

Flintjon, ä dä ja dä?


Tack till Anders Kalles som gjorde detta möjligt under nyårskvällen, haha.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!