2012-09-19 ? 13:34:18

Dagens natur och ytliget

Fick syn på ett vackert träd fullt med höstens alla färger när jag var på väg hem tidigare idag.
-
Sedan blev det en egoboost.

2012-09-18 ? 10:44:59

Småkinkig och grå i väntan på bussen

Ja det här var väl otroligt roligt. Här står jag nu och evighetsväntar på bussen för att min käre far, som så stort lovat att han skulle skjutsa mig till praktiken, vägrar sluta prata i telefon och jag fick panikspringa till bussen iallafall.
-
Det är inte det att jag har något emot att vara där lite tidigare, men eftersom han lovade så blir man lite kinkig och grå.
-
Hoppas iallafall att denna dag blir lika bra som gårdagen, och hoppas ni får en bra dag ni också! Vi hörs och syns mer ikväll! Pewspews.
-
Känner mig lite såhär nu:

2012-09-17 ? 22:23:56

Inom en snar framtid

Snart är du på din plats

2012-09-17 ? 20:16:00

Borta bra, men hemma bäst

 
God kväll på er pojkar och flickooor!
-
Kom precis in genom ytterdörren hem till min varma lägenhet efter en rolig dag på Kopparhatten där jag varit på praktik nu i snart tre veckor av fem.
-
Har haft det alldeles utmärkt bra, helt okej mängd med gäster har det varit och hyfsat mycket spring! Inga större misstag har skett, förutom att jag vägrade servera vin till en man för att jag var bombsäker på att vi inte fick göra det innan fyra på eftermiddagen, men så var fallet självklart INTE.
-
Tack gode Gud för att det inte var värre än så, och att det inte upprepades fler gånger under dagen. Walk of shaaame. Mm-HMM...
-
Nu tänkte jag fixa lite käk sen ska jag bara chilla med livet resten av kvällen och njuta av min lediga tid.
-
PUSS PÅ ER, HA EN FORTSATT BRA KVÄLL.
 
2012-09-17 ? 10:10:00

No mercy for us without an umbrella

Godmorgon solstrålar!
-
Sitter här i sängen med en kopp kaffe och väntar in bussen som anländer om en halvtimma och lite till. Älskar att vara klar i god tid så man bara kan sitta och slappa de sista minutrarna utan att behöva stressa livet ur sig.
-
Regnet öser ner och luften är mer än för fuktig för mitt ostyrliga, vågiga hår, men egentligen gör det inte så mycket en dag som denna, då jag bara ska vara inomhus och springa runt bland alla gäster och le som om det vore det enda jag lärt mig sen barnsben.
-
Idag är en sån här dag då allting är okej. Livet är okej, kaffet på mitt sängbord är okej, och jag känner mig helt okej. Det är varken sämre eller bättre, eller någonstans mittemellan. Och det är helt okej!
-
Nu ska jag svepa det sista av mitt kaffe sen gå och ta hand om mina tänder så inte tandtrollen anländer.

-

HA DET GÖTT IDAG. Eller varför inte helt okej? 

2012-09-16 ? 21:16:00

ÄNTLIGEN KAN JAG BLOGGA FRÅN MOBILEN IGEN

Gjorde en vild chansning och testade - för hundrade gången - att ladda ned blogg.se's app återigen, hade inte en tanke på att det faktiskt skulle fungera att logga in, så knapprade med trötta fingrar och inte direkt hoppfulla ögon in e-mail samt lösenord - OCH KOM IN!!!

 

ÄNTLIGEN kan jag blogga från telefonen igen och visa att jag lever varje dag. Eftersom vi inte har något internet på datorn och det bara har krånglat via telefonen i månader så har min bloggning var USEL, men nu ska det bli ändring på det.

 

Känns underbart att kunna skriva ändlösa och meningslösa inlägg här igen. LYCKA.

2012-09-11 ? 00:40:31

Mina sår läker, för att du finns

Det känns som att jag läker mer och mer för var dag som går, du hjälper mig, du finns alltid där för mig när jag har det svårt. Mitt hjärta, det är du verkligen. Jag är lycklig med dig, med dina skratt som får mig att le sådär barnsligt fånigt som bara du kan lyckas med. När jag är med dig, i dina armar - då är jag där jag ska vara. Med dig. Det bara är så. Joakim. 
2012-09-09 ? 13:28:31

Hos kärleken

Godmorgon solstrålar!
Ligger just nu hemma hos mitt hjärta i hans superstora (!!) och jättemysiga säng. För er som inte redan sett det har jag gått och skaffat mig en kärlek i mitt liv. Han är bäst.
Ska väl kliva upp snart och hjälpa han med frukosten, senare ska vi ner till min APL plats och försöka få fram när jag börjar imorgon.
Ni får ha det bäst så länge. Puss och kram.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!