2011-04-28 ? 14:11:01

Now the pain is my pleasure

Sitter här och väntar på att få äta lunch, sen bär det av mot Borlänge för att kika på balklänningar eftersom föräldrarna inte gick med på att köpa balklänningar åt mig och min syster för hela 6000 spänn i Falun.
Förstår dem.
Jag skulle heller aldrig vilja göra det för mina ungar om jag hade några, haha..

Så vi ska kolla om det finna några andra billigare i Borlänge, om inte, så får vi hyra dem vi hittade på i Falun.
Och det suger ju. Man vill ju minnas sin bal. Aiiight?
Därför har jag hellre en klänning för ett normalt pris och som kanske är småful istället för att ha en klänning som är perfekt på alla sätt och vis, men som är svindyr istället.
Man kan ju inte få allting i denna värld, hur gärna man än vill det. Hehe.
2011-04-28 ? 00:45:06

Jag? Sova? Ni skämtar väl! Pöh...

Jag ändrade mig tydligen. Eller vadå jag föresten.. kroppen vill men inte huvudet!
Ändå har jag ingenting och göra.
Skriver mest i hopp om att jag ska bli less och att huvudet också ska bli lite slött så jag kan få sova nångång, för just nu värker hela min kropp och den längtar efter sin säng som den inte sovit i på flera dagar.
Istället har jag fått sova med en sömnpratande Tobias som alltid roffade åt sig allt täcke så jag vaknade med möjligtvis litegrann på höften, men det värmde ju mycket. *Hutter*

5 minuter senare.. Edit:
Nej nu blev jag fanemig trött av att stirra. Mysko kropp man har. Haha.
Godnatt på riktigt nu!
2011-04-27 ? 23:22:47

Det är galna tider, totalgalna tider

Självklart är jag inte så bokstavlig med rubriken.
Är mest glad och lättad att det är lov och man faktiskt FÅR tänka på någonting annat än skolan och alla nationella prov som härjar jämt och ständigt.
Hej! Föresten.. haha.
Har inte bloggat så bra alls de senaste dagarna men jag njuter av friheten och umgås med mina vänner, har det bra och lever som en riktig livsnjutare just nu. Så härlig känsla att man bara kan slappna av och tänka på saker som man har som andra, trejde, fjärde prioritering i livet än BARA skolan. Skööönt.

Har bott hos min fina vän Tobias dessa dagar som gått nu och haft det mer än toppen, jag lever mitt liv i Bjursås bland bönder och traktorer, och vet ni vad?
Jag älskar't.
Bondelivet är awesome!
Låter som en riktig stadsbo när jag egentligen är en bonntölp som bor mitt ute i skogen bland träd och.. mera träd.
Har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat. Vill mest vara snäll och uppdatera er lite om vad jag gjort och att jag fortfarande lever! Höhö.
Nu ska jag mysa lite i min säng som jag måste bädda om kom jag på nu.. lät ju förfärligt jobbigt faktiskt. Menmen. EFTER DET så ska jag iallafall mysa ner mig där sen sova som en bebis.
Godnatt alla, sov sött nudååå.


Liten alexandra, även här var jag utan labretpiercingen.

Nawie :''**<3<3<'3<'3

2011-04-25 ? 13:31:06

ÄLSKADE SOL

Vaknade precis och satte genast på mig bikinin för här kan man ju inte sitta en sån här fin dag!
2011-04-25 ? 00:31:30

Dagens låtelilåt


Mac Miller - Knock Knock
2011-04-24 ? 21:08:20

Sccchtekte i förmiddagssolen today




Var inte så sugen på att vara med på kort idag eftersom min hy är jävligt rubbad denna vecka för jag råkade korkat nog glömma ta medicinen EN DAG och det syntes verkligen dagen efter kan jag lova. Huda.
Menmen, boken får gärna pryda min blogg. Och min otroligt charmiga bakgård.
Skogsliv HJÄRTA. Sen skymtar man ju mina kläder på sträcket, lila såklart.
Haha, vad annars?! Nej men ska jag vara ärlig så har min lilafeber börjat avta i små mängder. Trodde aldrig den dagen skulle komma helt ärligt.
2011-04-24 ? 19:02:34

Heja mina häng gurkor och hylla de anonyma!

Fick en söt kommentar av "någon" eftersom stackarn inte vågat skriva namn om att jag har häng tuttar. Kändes så komiskt så tänkte svara lite på kommentaren endast för att jag är så barnsligt uttråkad.

Ja, det är faktiskt så. Jag har "häng gurkor" till pattar och det är mitt eget fel.

Fast 70AA var nog en aningen fel gissat. Skulle nog själv säga 75B om jag läser storleken på mina BH:ar. Föresten så blir allting mindre genom ögats syn så jag har förståelse för din miss, är inte alltid lätt va?
Kan dessutom tillägga att bikinin satt jävligt lång ner eftersom mina band, som du kanske ser, är INSTOPPADE i bikinin. Men tack för upplysningen. Lär nog ha tagit extra lång tid för att att först syna hela min kropp ditt pervo och sen klickat dig vidare till kommentarsfältet och skrivit denna kommentar för att sen skicka den.
Vilken lång process för något så otroligt nödvändigt, tycker du inte!!!!!
_______________________________________________________________

Fast jag kan inte sitta här och slösa bort tiden på nån mes med dåligt självförtroende mer, måste ju låta stackarn få en chans att bygga upp sitt eget också. Eller ;-) Haha, hoppas du dör lyckligt människa!
Nu tar jag mina häng gurkor och gör något vettigt av dagen som återstår.
2011-04-24 ? 17:22:45

Be a human, be you.

Det är inte alltid lätt att vara stark, vara klok, veta vad som är rätt och fel.
För alla gör bort sig ibland, och ingen kan neka detta faktum.
Men man ska aldrig sluta kämpa, och aldrig ska man låta benen vika sig för saker som händer alla nån gång i livets långa gång.
Man ska aldrig stanna tiden, och man ska aldrig heller försöka stanna livet.
Gå vidare, säger jag. Låt aldrig något som egentligen förstör dig esta sig fast i ditt minne, för såna saker dunstar aldrig bort även om man tror att man ska komma över det nån gång, ingen chans.
Skit i det, säger jag. Ignorera till max, låt det bara vara! Annars sitter man fast i den där svarta gropen och lär göra det under en lång tid.

Det finns inget värre än att sitta och älta något om och om igen för länge, för tillslut så inser man det hopplösa i det hela. Och då skäms man i efterhand. Man inser hur mycket tid man slösat och hur mycket man gått miste om.
Och det är just det som gör ont.
2011-04-24 ? 14:21:24

Steeeek



Oj vad jag kände mig turkos idag. I wonder why...
2011-04-23 ? 22:42:08

"Förstör det som förstör dig"

2011-04-23 ? 19:25:09

Just chillin'


Med denna bilden ville jag inte säga nåt speciellt egentligen.
Visar upp tatueringen ännu en gång, även fast man varje gång testar gränserna för hur vig man möjligen kan bli om man ska få med den på kort med endast en hand.


Nu blir det iallafall att åka på Kinarestaurang med mor & far, äta lite gott och ha det bra sådär.. Sen vill jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen ut.
Känner inte för att sitta hemma på påskafton. Nej och åter nej.
2011-04-23 ? 15:48:29

Grattis pappa på 45 årsdagen. ♥

Hejsan alla!
Får ursäkta min kassa uppdatering men jag har bott hos Tobias sen i torsdags och umgåtts med hans familj och släkt, härjat lite och haft det toppenbra.
Nu kom jag precis hem för att fira min kära papi som fyller år. Så snart blir det tårta sen ska jag, min syskon och mina kusiner leta påskägg :-D Känns som en evighet sen jag letade påskägg och när man tävlade om vem som hittade sitt ägg först. Härliga tider..
Men nu ska jag ut och njuta lite av vädret. Vi hörs kanske senare. Poss! ♥
2011-04-21 ? 06:54:31

Nu gör vi detta

Trött. Skola. Prov. Lov.
2011-04-20 ? 22:08:29

Tänk bara till

Det är den fruktan som kyler våra sinnen som gör oss till känslokalla monster.
Vi vet inte hur vi ska bete oss när fruktan härjar i luften, därför tar vi till det enda medlet vi känner till som hjälper mot detta.
Ingenting.
Vi stänger av känslorna och gör det vi tror ska hjälpa oss själva för att få oss och må bättre på något löjligt vis, sen hoppas vi på att effekten av våra handlingar blir som det är tänkt.
Att något stackars flicka med dåligt självförtroende i sin ensamhet gråter för att hon blivit kallad ful, tjock, äcklig under en hel dag via internet. Och hon har ingen aning om vem som varit så elak mot henne. Hon förstår inte vad hon gjort mot dessa personer. Hon har ingen aning vilka det är för inget namn står skrivet.
Hon blir förtvivlad och tror att alla människor tycker likadant, och sakta men säkert sjunker det ynkliga självförtroendet ner till noll.
Hon måste göra något åt detta.
Hon tar till den enda metoden som hjälper för mot denna panik, ångest och förtvivlan hon känner.
Ingenting.
Ännu ett offer för den känslokalla världens befolkning står nu framför oss.

2011-04-20 ? 20:20:21

RuuunarN'

Världen kräver väl en uppdatering utav mig förstår jag, så here we goooo.
Kom hem, bytte om till träningskläder och invigde mina nya springskor!
Sen sprang jag hela 6 kilometer, mer än en halvmil det. Riktigt stolt över mig själv idag för det var jobbigt, ytterst jävla skitjobbigt för en själv som blir anfådd efter en gympalektion i skolan ungefär..
Men är glad att jag höll ut och faktiskt tog i allt jag orkade de sista hundra meterna innan jag kom hem så jag var helt tvärslut säger jag när jag ranglade innanför dörr'n.

Sen sov jag lite middag (egentligen dog jag bara i sängen efter att jag sprungit men, shh) och nu har jag precis duschat och fått bort all äckelsvett, och NU tänker jag äntligen äta. Mådde nämligen rätt illa efter mitt lilla pass så jag drack mest vatten och åt ett äpple. Men nu vet jag en som är vrålhungrig och det är inte jag själv - utan magen min. Den kräver mat av mig nu.
Så jag lär väl bege mig mot köket och fixa till något! Pösshäj. ♥


Åh, liteeen.
♥ Här hade jag inte ens min labretpiercing.
2011-04-19 ? 22:07:56

Idag, då är du bara ett minne. Men imorgon, vill jag att du ska inspirera mig. Lära mig och visa mig.

2011-04-19 ? 20:05:00

Fint dä


Bruce Springsteen - I'm On Fire


Ray Charles - Hallelujah I Love Her So

2011-04-19 ? 17:54:46

RÄTT NÖJD BA


En glad Alexandra fick detta bekräftat på SO-lektionen idag så helt kass är man ju ändå inte!
2011-04-18 ? 22:46:39

Jag förstod aldrig att du bara ville föra oss två lite närmare varandra, förrän flera år senare. Igår, närmare bestämt. Idag så skäms jag över denna miss.

2011-04-18 ? 21:24:36

Känslor, låt dom bara flöda.

Vaknade precis efter en powernap. Eller ja, en eftermiddagslur som pågick till sena kvällen.. Är på bättre humör nu faktiskt. :-) Tror jag sov bort det mesta av mina dolda aggressioner som pågått under dagens gång men som olyckligtvis bröt ut i bloggen. Som vanligt då, haha.

Det är känslorna jag gärna döljer för omvärlden men mer än gärna skriver ut här eftersom jag känner en speciell trygghet just här även fast bloggen är så pass öppen för allmänheten som den är.

Låter själen andas litegrann från alla tankar och obesvarade frågor jag nånsin ställt. Är inte med avsikt att provocera/skryta/visa upp mig som jag bloggar om mina känslor så öppet här. Har aldrig varit det. Nämnde i något inlägg denna månad att jag inte bloggar för eran skull, inte för eran "lycka och välbefinnande" utan för min egen.

Jag själv mår mycket bättre när jag får skriva ut precis det jag känner för stunden eller under en tid, bara låta allting komma ut så jag slipper bära runt på det. Lovar, det fungerar inte för mig. Tillslut så bryter jag ihop. Hände någongång för ett tag sen faktiskt.

Satt på en franskalektion och vi skulle ha prov. Jag mådde redan så psykiskt dåligt att jag inte ville göra det men läraren fortsatte och pressa mig tills jag inte orkade längre och såklart så började jag att störtböla vilket ledde till en lång diskussion mellan läraren och mig under lektionens gång då vi satt ensamma och bara pratade ut om allting jag burit på så länge men inte velat prata om med någon. Och det hjälpte mig otroligt.

Sen dess har jag känt trygghet i att våga prata ut, med mig själv och med andra för det stärker mig fruktansvärt. Och det har även lett till att jag har lättare att öppna mig för folk numera, jag har även lättare att kunna lita på folk.

Förut tvekade jag hela tiden på om detta var rätt person att säga just detta till, kunde jag lita på henne/honom, var denna person verkligen min vän och så vidare. Jag var nästan sjukligt paranoid.

Så tro mig, det hjälper att prata med folk om sina känslor. Och jag har funnit hjälpen genom min blogg.
Här mår jag bra.
2011-04-18 ? 17:22:24

Ironiskt inlägg

Nu ska jag berätta om min händelserika dag i mitt händelserika liv!
Och där ljög jag ju visst. Heh.
Haft en relativt bra dag i skolan, för där händer det ju så mycket till skillnad från alla andra dagar då jag också går där och långsamt ruttnar bort! Positiva tjejen 123. Men är just nu, och har varit ett bra tag, less på skolan.

Vill bara ta sommarlov bort från Bjursåsskolan.
Men inte från alla människor. Eller. Nästan alla.
Ond jag är idag. Kände för det tror jag. Ni som säger emot, två ord: Håll. Käft.
Är på ett sånt här humör då allting jag säger är så djupt ironiskt för egentligen vill jag ju kasta en stol i någons ansikte för att göra denna person lite snyggare om man möblerar om lite!

Inget illa menat mot er som läser, om jag inte ogillar någon utav er. Vilket jag säkerligen gör för det är ju nån liten pillevink som kommenterar onödiga saker här ibland så du ogillas rätt hårt din sneknullade idiot. :-D

Nu tar jag mitt sura humör och går min väg. Farveel.
2011-04-17 ? 22:55:03

... Inga konstigheter, vi är bara oss själva


Haha, han får mig att skratta även om livet suger och allting är upp och ner.
Min lilla idiot till kompis - Krullis! ♥
2011-04-17 ? 21:30:36

My faith in God's strength will never vanish


Yes. I DO believe in God.
2011-04-17 ? 19:30:29

Ni frågar, jag svarar! - Sminkvideo.

FRÅGA:
Kan inte du göra en sminkvideo? du är så bra på att sminka! :)

SVAR:
Haha, åh tack!!
Tur att någon tycker det så att man inte är ensam om det. Hehe.
Funderade faktiskt på det häromdagen.
Men det är det att jag har sjuklig "töntvibrator" kring det.
Tycker det är så pinsamt och skämmigt att filma sig själv. Dock behöver jag ju inte prata eller så i videon, men grejjen med att filma sig själv är lite creepy i ren allmänhet..
Men jag kan försöka någon dag framöver. Kan inte säga när för när jag sminkar mig, jämt oftast, så har jag bara några få minuter på mig och stressar som bara den.
Dessutom är jag nästan aldrig själv för jag delar nämligen badrummet osv med systrarna och dom skulle ju garva arslet av sig ifall jag stod och filmade mig själv när jag sminkade mig med avsikt att lägga upp det på bloggen sen och det förstår dom. Där går töntvibratorn igång igen!
Men jag kan försöka! Kram.
2011-04-17 ? 19:13:02

arG

Du är fan inte en människa enligt mig.
Du är en känslolös, kall robot. Av den renaste och vassaste metallen.
Jag anser dig inte på något som helst sätt som en varelse ämnad för denna värld.
Du tillhör inte den. Du är sinnessjuk. Förlorad.
Och ingen, aboslut ingen, kommer vilja hjälpa dig med den attityden som du framför. Ingen gillar en kall nolla.
Speciellt inte en sån utan varken hjärta eller hjärna.

TACK FÖR MIG.
2011-04-17 ? 17:00:07

För rik så jag måste glufsa i mig pengar!


Jag kan äta rosa pengar..
kanske för att det är godis.
2011-04-17 ? 16:00:35

Jobba upp ditt eget självförtroende först innan du försöker sänka mitt.

Alltid finns det någon bitterfitta som försöker sänka mig.
Är inte det rätt lustigt att folk fortfarande kämpar för att andra ska lida för att må bättre? Hur sjukt är inte det.
Men här står jag fortfarande och jag skulle inte för hela världen inte vika för en anonym kommentar på min blogg som handlar om mig själv. Visar ju bara hur fega och ynkliga vissa människor är. Stor i orden men liten på jorden. Mycket snack men lite verkstad.
Dagens citat och rubriken får nog bli dagens visdomsord.



2011-04-17 ? 15:20:07

Veckans slappaste dag.

Hej på er!
Kom precis in med solstolen och boken. Varit ute i det fina vädret några timmar och jobbat på brännan, i ett tappert försök att sola bort fuskbrännan jag solade dit med höga cancerrisker i vintras. Pinsamt Alexandra.

Idag mår jag betydligt bättre kan jag iallafall berätta.
Kan inte säga att jag överreagerade för det är sorgligt, det är det - men idag har jag låtit det sjunka in och försöker se det från den ljusa sidan. Som jag alltid försöker göra.

Nu ska jag äta lunch sen bara ta det lugnt och njuta av denna fina Söndag. Veckans slappaste dag.
Hörs hej.
2011-04-16 ? 23:15:59

Några tårar fällda, lite lättare. Flyger.

Några tårar har har runnit längs med kinden ikväll.
Det gör för ont att tänka så jag försöker att inte fundera mycket över det just nu.
Alla saker händer av en anledning. Beslut.

Utan beslut skulle vi vara lika maktlösa som ett sandkorn bland flera miljarder andra. Triljoner. Sandkorn som bara finns utan en speciell anledning.
Ett sandkorn kanske inte gör mycket. En miljon gör lite mer.
Men väldigt många krävs det för att göra
synbar skillnad.

Jag är för djup ikväll.
Klarar inte av dessa tankar som far lik pingpong bollar i huvudet på mig.
Får huvudvärk av mina egna tankar. Så sorgligt.
2011-04-16 ? 21:48:32

Jag ber dig, åk inte.

Idag är en olycklig dag. Jag ångrar allt jag sagt som är positivt.
Nu finns det ingen positiv känsla kvar i mig. Allt rann ut för fem minuter sen.
Du kommer vara så långt bort. Och varför just du.

Jag skulle aldrig utvecklat ett hat till dig. Jag skulle aldrig ha låtit dig gå så lätt.
Jag skulle ha älskat. Förlåtit. Pussat och kramat.
Snart kan jag inget av det längre, kanske aldrig kommer se dig igen.
Min fina. Min lilla bambi.
Varför just du frågar jag mig själv? Vill världen sära på oss föralltid frågar jag mig omkring. Vill Han ha det såhär, då kanske det är så.

Jag har bara så svårt att förstå. Kan inte greppa det.
Vill inte förstå. Jag vägrar att inse.
Tårarna är så bedövande där bakon, vill inte släppa dem fria. Vill binda fast dem bakom ögonlocken och låta dom stanna i mitt inre. Så vill jag göra med dig.
Binda fast dig här föralltid så du aldrig försvinner från mig.

Snart så åker du. Så många mil bort från mig. Jag vill inte sakna dig.
Jag vill inte behöva sakna dig, för jag vill att du ska stanna.
Att be hjälper inte. Att skrika hjälper inte. Du har bestämt dig.
Jag vill aldrig släppa mitt grepp om dig.
För mitt hjärta tillåter inte att du går din väg.

2011-04-16 ? 20:24:04

Lite lugn dubstep bjuds på lördagskvällen.


Mt. Eden - Oh That I Had

Väldigt avslappnande faktiskt.
Brukar inte lyssna på den här sortens dubstep vanligtvis men idag gick det an!
2011-04-16 ? 19:38:33

En sann sommardag

Men kan ju tro att jag har haft fullt upp idag eftersom jag knappt bloggat alls. Skenet bedrar.
Jag har läst. Läste ut sista halvan av Hungerspelen på några timmar.
Kunde inte för hela världen sluta.

Var helt besatt och uppslukad av boken så där satt jag, i min systers säng och bara njöt av tystnaden och av ögonen som rad för rad blev mer förundrade och chockade för var sida som jag ögnade igenom. Underbar bok.
Älskar att det ständigt är spänning och oro som rår så man alltid måste vara beredd på det värsta.

Ikväll ska jag inte röra mig ur fläcken från huset somsagt.
Och det är skönt kan jag lova.
Tjugo plusgrader belönade solen dom flesta med idag, klockan är halv åtta och fortfarande ser jag ut och kan beundra landskapet. Det är inte vår idag.
Idag har det varit sommar.
Framför mig ser jag människor som grillar, skrattar och njuter av sommarvärmen som solen giver.

En vacker bild från badplatsen i bergsgården för två somrar sen.
2011-04-16 ? 13:10:44

fylla, fjortisar och lite fiasko

Kom inte nära mig för guds skull. Jag är tvärsjuk.
Hostade så jag spydde två gånger inatt, är helt vimmelkantig mår redigt jävla illa just nu. Hemsk natt, hemskt uppvaknande!

Hade förövrigt en jättebra kväll igår med min tjejer, synd bara att vissa inte dök upp.. men man gjorde det bästa av allting helt enkelt och det lyckades vi bra med! Höll mig faktiskt nykter bland tusen andra och det ger jag mig själv cred för. Haha.
Hade roligt ibland och tråkigt ibland men har ärligt svårt att ha roligt som ensam nykter när precis alla andra är dyngfulla.

Åh justja! Tack till dig som stod och dansade framför alla även fast ingen brydde sig om dig och visade hela överkroppen och sköt ut rumpan en meter med nerdragna byxor. Du underhöll mig för ett tag iallafall. :-)
Vissa människor kan fasen inte kontrollera sitt alkoholintag. Kul och se på allt spektakel som händer för människor som fått i sig för mycket. Ha-ha.

Och idag ska jag inte göra ett skit. Jag vill. Men jag orkar inte. Min sjukdom tar över och har dumpat mig i en djup grop som jag helst ligger kvar i för min egen säkerhets skull!
Vi hörs senare. Haha. Ledsen för det långa inlägget! Heido. ♥
2011-04-14 ? 23:18:52

Nannadags.

Gud vad inlägg det har blivit nu ikväll. Fast det är dags att sova nu så fler inlägg får ni möjligtvis imorgon, vet ej om jag kommer hem för ska nämligen till Svärdsjö med mina tjejer och härja lite då! Så vi får se.
Men annars får jag önska er en god natt, söta drömmar och en förhoppningsvis bra Fredag imorgon.
Vi hörs och syns, hej med er.
2011-04-14 ? 22:58:11

Vardagliga konversationer mellan mig och Krull.


_________________________________________________


Har man störda kompisar, så har man. Kan dock erkänna att jag älskar dom alla mer än själva livet. :-)
2011-04-14 ? 22:29:08

We all need someone to talk to, my oh my


Slade - My Oh My

2011-04-14 ? 20:05:38

joba joba mojo jojo

Tjao!
Kom precis hem efter en lång tur på stan med halva familjen.
Köpte springskor och en hoodie. Mumma. Orkar inte skriva så detaljerat för jag är helt slut, tyvärr.

Springskor NIKE 699:-

Hoodie WARP 299:-
Gillar bakrunden på mitt sönderkrafsade sovrum, vi ska tapetsera om så det ser förjävligt ut. Se bara på de föregående tapeterna. Yuck.
2011-04-14 ? 06:59:00

om jag bad dig och inte lämna mig, skulle du stanna för min skull?

2011-04-13 ? 22:22:28

Dags för sängen.

Nångång måste man ju sova. Antar att det är nu.
Vi hörs imorgon troligtvis då jag åker in till staden med mor och far för att handla springskor. :-)
Godnatt alla, sov gött. ♥
2011-04-13 ? 21:20:43

Times have changed and times are strange. Here I come but I aint the same.


Han är min Gud.

2011-04-13 ? 18:01:10

Listjevel

Favoritgodis: Choklad och surisar.
Musik just nu:
Ingen alls.
Vad sa du senast:
"På tal om att sno grejjer, det där är min tröja du har på dig"
Sommarplaner:
Allt och inget!
Hur många kuddar sover du med:
Tre.. Hehe.
Favoritväder:
Varmt och soligt!
Morgon- eller nattmänniska:
Morgon.
Sparare eller slösare:
Slösare.. hehe.
Har du några homosexuella vänner:
Jajamen. :-)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Absolut. Om man vill det så går det.
Ser du på kärleken som ett misstag:
Ibland.
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
Två eller tre.
Bio eller promenad:
Promenad.
Stjärntecken?
Vattuman fosho!!!
Rädd för insekter?
MEN JA. Yuck.
Äckligaste insekten:
Spindel. Hoooh!
Största svaghet:
Jag tänker för mycket.
Det här är jag bra på:
Skriva!
Bästa bok?
Da vinci Koden. En solklar vinnare.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Jag vill vara en ande och uppfylla andras önskningar! Haha.
Vad vill du jobba som?
Servitris.
Chips, morötter eller godis?
Morötter.
Pizza eller hamburgare?
Pizza om jag måste välja något.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
Försent. Hehe. :-)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Nej fyfanken. Höjder är inte min grej.
Är du rädd för blod?
Nedå.
Anser du att du är stark?
Alltid!
Brukar du sola?
Gjorde det mycket förut när jag väl hade pengar på solkortet.
Använder du knark?
Dum du eller.
Kaffe, te eller inget?
TE.
Har du en besatthet?
Jag måste veta allting om precis allting. Nyfiken i en strut.

2011-04-13 ? 16:27:23

Inget underbart.

Den tiden som går lämnar alltid efter sig spår.
Spår från dig. Spår från mig.
Du vet inget om mig men jag vet en hel del om dig.
Hatet växer från dag till dag. Från mig till dig.

Någon sa en gång till mig att mitt liv skulle få en dålig start.
Jag tillade senare när denne pratat klart -
"det finns inget med dig som är underbart och det lär du nog också inse snart."

2011-04-12 ? 22:05:31

En trött men stolt chey!

Ingen uppdatering på grund av att jag tillbringat dagen i Sågmyra med Fanny och massa pojkar. Städa fick vi också göra åt dem, lortgrisar. ;-)

Sen åkte vi in till Falun och sprang runt Kålgårn med Fannys mor.
Riktigt stolt över mig själv! Trodde aldrig att jag skulle klara det med min kondis. Haha. Men nu är jag så trött och slut så nu skriker jag efter sängen, och inte tvärtom.

Taggar för nationella i engelska skriftligt imorgon också. Lär bli YTTERST roligt. Eller?! Men godnatt & sov gott alla för det ska jag göra, som en riktig prinsessa! Pews. ♥
2011-04-11 ? 21:26:24

Skitrubrik

Det är faktiskt rätt fint hemma hos mig nu på vårkanten.
Men efter 16 år på samma ställe så lessnar man..
2011-04-11 ? 17:08:53

Det är slut och ingen kan hjälpa dig


M.I.A - Paper Planes

Martin Solveig ft. Dragonette - Hello
Chris Kaeser - Who's In The House

Psyko Punkz - BassBoom

2011-04-10 ? 22:53:56

Godnatt alla

Nej, nu skiter vi i det här och lämnar dagens tankar tills imorgon.
Eller så glömmer vi bort allihop och låter naturen ha sin gång helt enkelt. Även om man vill vara med och ändra det felen och misstagen man gjort i sina dagar. Åh, jag är verkligen för djupsinnad. Godnatt.

Avslutar detta inlägg med en sång.
Edward Shape & The Magnetic Zeros - Home

"We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night
Nothin’ new is sweeter than with you"
2011-04-10 ? 22:04:33

Sanna ord från en god vän

Får be om ursäkt för mitt dåliga bloggande den här helgen. Den har varit väldigt annorlunda om jag ska vara ärlig.. Egentligen har det inte hänt något speciellt.
Bara den vanliga vardagen med mina vänner.. ändå har det hänt någonting som jag inte kan sätta fingret på vad det är, som fått mig tänka och se på saker väldigt annorlunda.
Speciellt runtomkring en person.


Det är väldigt lustigt hur mycket en person kan påverka ens eget sätt att se på världen och hur den fungerar.
Igår fick jag höra de mest intressanta orden från min vän, en väldigt speciell vän till mig som alltid betytt mycket för mig ända sen vi lärde känna varandra då jag gick i sjunde klass.
Han berättade alltså att han aldrig haft det svårt som liten, aldrig. Det är nu det svåra börjar för honom. Han ser absolut ingen mening med själva livet. Och anledningen? Han hatar vilka vi är.

Han hatar att vi människor alltid ska kämpa för att vara dom härskande på planeten. Han hatar att vi dödar djur för våran överlevnad. Han förstår inte att vi inte låter djur som fanns innan våran tid ska dödas bara för att vi har kapaciteten till att göra det. Han hatar att leva. Ändå låter han hjärtat slå. Och det förstår han inte.

Ni förstår nog varför jag utesluter namn i detta inlägg.

Men det är alltså detta jag finner så intressant med hans ord. Varför söker vi människor alltid efter att få vara de härskande? Varför är vi så besatta av makten? Jag förstod min vän när han berättade sina tankar för mig igårkväll. Det är hemskt. Vi är hemska. Vi är människor.
2011-04-09 ? 20:48:48

Emmis slemmis!

Hos emmis nu. Blir väl att dra på party nu iallafall. Får se om det slutar nyktert eller ikke!
2011-04-09 ? 19:35:34

Tack gode gud.

Blir att åka ner till Grycksbo och träffa Emma nu om en stund. Härligt att ta sig hemifrån och umgås litegrann. Glömma bort vissa saker som man tänker lite för ofta på och bara vara. Senare om hon vill så kanske vi åker upp till ett par vänner och partayar litegrann. :-)
Måste tacka henne när jag är framme för att hon rädda min lördagskväll!

Hihihihi bara för att jag är så förbannat söt och så jävla bäst i världen.
FORTSÄTT TRACKA MIG FÖR HUR JAG SER UT, DET SÄGER MER OM DIG ÄN MIG. *lipar fult och ler malligt*
2011-04-09 ? 17:58:41

Dagens




Har inte tid att deppa. Vägrar.

2011-04-09 ? 16:39:01

Efter några timmars tänkande..

Jag slutar inte blogga. Det är inte värt det.
Möjligtvis kommer jag sätta lösenord på den så bara mina närmaste kan läsa den för jag vet att jag är väldigt personlig när jag skriver här. Saker som ni egentligen inte ska veta vet ni om och det ångrar jag.
Jag vill egentligen bara skriva ut saker för min egen skull. Inte för eran. Det känns lättare för mig att få ut vissa saker. Och vissa av dessa saker kanske inte ni borde veta om egentligen..

Jag vet inte alls hur jag ska göra nu. Min syster fyller 19 år idag och här sitter jag och är helt deppig.
Grattis Caroline ♥

Sminket står jag får idag.
I all hast glömde jag visst att göra mig iordning själv..
2011-04-09 ? 13:26:51

Sluta blogga.

Blir ingen frågestund på grund av små äckel som inte kan utesluta min familj i sina frågor.
Frågestunden var tänkt för att ni skulle få en chans att fråga saker ni ville veta om mig. Inte om min pappa och om hans bakrund.
Det är löjligt, patetiskt och oförskämt att fråga saker om min pappa som ni inte ens har en aning om och som ni inte ska bry er det minsta i.
Att jag skrev inlägget om min pappa här för längesen var för att jag beundrar det han har tagit sig igenom, men det är ändå väldigt jobbigt för mig att höra det från andra, att folk ska fråga och undra.
Och så nu idag, ni som använder det som att trycka ner mig för att må sämre än jag redan gör? Och så är ni förstås anonyma. Seriöst, skriver som syster min i inlägget under. Kom fram och säg det till mig istället. Att skriva det på min jävla blogg vinner ni inget på. Så kom fram och prata med mig om det så kan vi väl ha en lugn och sansad diskussion om varför du tycker så och vad du har att komma med senare, vad du ville få ut av att säga att min pappa levt på bidrag och supit hela sitt liv, vilket heller inte är sant.

Känner att jag behöver en paus härifrån.
Ja, jag har sagt att jag inte bryr mig om eran negativa kritik. Det gör jag inte heller, inte så länge det är om hur jag ser ut eller vidare. Prata på, jag ser mitt ansikte i spegeln varje dag. Jag vet redan hur jag ser ut från öra till öra.
Men när ni ska gå in på min familj, tyngre saker som ni inte ska lägga er i men ändå gör för att trycka ner mig i skiten.
Ja grattis, ni lyckas. Jag mår skit utav att höra från människor som inte ens kan skriva sitt fullständiga namn och som jag säkert inte ens känner börjar attackera mig med hemska saker om hur min far var som alltid går runt i huvudet på mig. Så efter det här så känner jag mig inte riktigt okej.
Det är alltid en ständig kamp att hålla leéndet uppe när psyket alltid störs av minnen från när jag var liten. Det lilla jag kommer ihåg från när jag var ungefär sex år. Det räcker för att förstöra så jävla mycket för mig.
Så därför, vet jag inte om jag ska sluta blogga.
Nu vet ni hur mycket jag tar åt mig. Grattis, och tack ska ni ha. Äckel.
2011-04-09 ? 13:06:37

bigsis gillar inte starten på sin dag.

Det är någon jävla fitta som inte kan hålla käften om saker människan inte har en aning om.
Och, våga stå för vad du tycker för fan.


Trevlig första gästblogging, javet.

/ Caroline Skoglund
2011-04-08 ? 06:54:00

Försöker göra det bästa

Trött och sliten, oladdad för nationella proven idag men jag försöker se allt positivt iallafall! Vet inte alls vad som händer idag mot kvällen, känner för att vara hemma och sova bort hela den här helgen efter veckans alla prov, tester och läxor. Två månader kvar, sen är jag fri. Kämpa.

Glöm inte frågestunden under detta inlägg!
2011-04-06 ? 21:59:32

Frågestund - Yes/No?

Fick en fråga om jag skulle ha en frågestund!
Är det något som ni skulle vilja att jag har här i bloggen?
Brukar oftast bli så att när jag väl har en så är folket inte så frågvisa så därför vill jag veta om det är värt det? :-)
Får jag jakande svar så kan jag självklart ha en om ni vill det.
Annars struntar jag i det.
Är ni nyfikna på mig så är det bara att fråga på! Jag är somsagt väldigt öppen här och känner att jag faktiskt kan skriva ut det mesta i min blogg, vilket jag gör hela tiden ungefär..

Så vad tycker ni? Yes/No?
2011-04-05 ? 23:06:47

En fråga, ett svar och ett godnatt.

Nu blev det visst ett missförstånd. När jag skrev att min pappa hade dött så var det endast ett exempel. Han är verkligen inte död! Han är frisk som en nötkärna, om man bortser från hans nackskada och han fuckade arm.. :-)
Men nu är det god tid för mig att säga godnatt och sov gott! Pews. ♥

"Jag menar inte att vara en bitch emot dig.
Jag bara älskar ditt uttryck i ansiktet varje gång jag spottar på det"
2011-04-05 ? 21:59:36

Anonyma

Ni sitter där ni sitter och det gör ni rätt bra - i mitt arsle!
2011-04-05 ? 21:13:29

EGO ELLER INTE EGO, vad väljer du?

Jag har en liten fundering. Bra som dålig. Intressant som ointressant.
Är det viktigare att bry sig om sina vänner som mår dåligt, än att bry sig om sig själv om man mår dåligt? Vad är viktigast? Kan man bry sig lika mycket om båda sakerna utan att tappa greppet om en utav dem?

Jag anser och har alltid gjort att min psykiska och fysiska hälsa går före allt annat.
Jag hör själv hur egoistiskt det låter, men det är faktiskt inte så. Om man ser det från sin egen vinkel.

Låt oss säga såhär:
"Min pappa har dött och jag mår jättedåligt över det, och samtidigt har min bästa kompis fått reda på att en nära släkting gått bort och det gör henne/honom väldigt ledsen."
Vad ska jag lägga min energi på? Medlidandet till min bästa kompis eller sorgen över min fars död?

Vad väljer jag?
Självklart kommer jag att trösta min vän till 110% men jag kommer inte att klara av att trösta honom/henne under en längre tid, min egen far har gått bort. Hur kommer jag orka känna sorg för två jobbiga saker när en utav den handlar om Han som skapade mig och han som gjort så att jag sitter här och skriver dessa rader?

Vad tar jag mig till?
Jag vill hjälpa både mig själv och min vän till en ljusare framtid, men jag kommer bara klara av en utav sakerna på senare tid.
Vad hade ni gjort? Vad går först? Er själva, era vänner eller klarar ni av både och?
2011-04-05 ? 18:44:32

Sugen!


Ge mig pengar så tvekar jag inte på att göra en sån här goding som mer än gärna får pryda mitt högeröra, mumma säger alexandra.

2011-04-05 ? 15:47:41

typ dagens eller så


Återigen, nej. Piercingen är inte sne.
Blir så när jag ler med ena sidan. Haha. Epic..
2011-04-05 ? 15:36:09

Ni frågar, jag svarar!

FRÅGA:
Hur många besökare har du per dag ? :)

SVAR:
Det är väldigt olika beroende på hur jag bloggar och vad jag bloggar om.
Märkt att folk tycker mer om att kolla på bilder i en blogg,
än om man skriver vad man själv gör på fritiden.
Tycker faktiskt själv att det är roliga om någon lägger ut bilder i sin blogg så man själv kan få en tanke om vad personen gjort utan att berätta om det!

Men jag kan ha runt 110 stycken läsare en dag, och nästa 65 stycken beroende på vad det är jag bloggar om. Har jag bloggat om något som läsarna finner intressant så fortsätter dom väl läsa nästa dag också och se ifall jag uppdaterat om något lika intressant! Ungefär. Det är somsagt väldigt olika.

Dock är statistiken inget jag bryr mig om direkt. Jag vill bara få ut mina känslor, åsikter och bara prata rent allmänt. Hur många som lägger manken till och läser det var ju en helt annan sak. :-)
2011-04-04 ? 23:48:13

Magsmärtor utan en självklar förklaring

Somsagt lovade jag att jag skulle blogga bättre denna vecka,
men jag hade fel.

Igår kväll låg jag praktiskt taget och LED för att jag hade såna magsmärtor och ingenting hjälpte så jag kunde inte göra annat än och ligga och ha ont tills det förhoppningsvis skulle avta. Otroligt nog somnade jag iallafall och på morgonen hade jag fortfarande lite ont så jag stannade hemma från skolan och så.
Mådde dock bättre senare runt tiotiden men jag bestämde mig för att vara hemma, och somnade om.
Vaknade runt två av att syster tvingade med mig till stan för att kika på balklänningar, och nog hittade jag jättemånga otroligt vackra som jag fastnade för. Priset svider dock i plånboken.. 
Sedan har jag och hon varit i Bjursås och mekat med en kompis bil, satt på ny klädsel på bilsätena och så.
Och alldeles nyss åkte Robin härifrån och nu är jag jättetrött och vill bara sova! Blir skola imorgon iallafall, måste komma ikapp så jag klarar av nationella proven som jag inte längtar till..
Men nu ska jag sova så ni får sova så gott. Pews! ♥
2011-04-03 ? 21:53:02

rubriken ej namngiven

2011-04-03 ? 18:34:35

Oh nei

I AM SO SORRY GUYS.
Har varit upptagen med en massa annat under hela helgen så bloggen hamnade åt sidan tyvärr.
Men nu är jag tillbaka igen! Haha.
Har varit med söta Fanny Allanson vi har varit ute på dumheter och härjat lite varstans under helgen, både roliga och mindre roliga saker har hänt men ska jag säga min åsikt så har det varit roligt för det mesta!

Och idag är det söndag. Trötta söndag.
Vill bara lägga mig och sova på en gång men det kan man ju inte heller. Suck.
Kommer uppdatera bättre i veckan, möjligtvis inte på torsdag för på fredagen har jag nationella prov i franska och engelska. Inte roligt, inte roligt..
Men nu ska jag dra mig. Vi hörs senare! Pews.

Fredagens facelook.
Testade tejpmetoden när jag gjorde sminkningen också.. fungerade fint! :-)
2011-04-01 ? 18:33:45

ops


Blev visst en liten utgång.. hörs nog imorgon för jag sover i Hosjö tonight.
Pössen. :-)
2011-04-01 ? 15:51:32

Deppa eller peppa?!

PARTY ELLER INTE PARTY? Det är dagens stora fråga.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!