2011-05-31 ? 22:56:51

Bal tomorrow

Bild sen i vintras.

Nu går jag och lägger mig. Godnatt människor så hörs vi nog mer på torsdagen för jag har ju bal imorgon! Är lite smånervös ärligt talat.
UPPE PÅ DÖSSBERGET I BJURSÅS, KLOCKAN 19:00.
Ni får gärna komma dit och kolla ifall ni vill!
2011-05-31 ? 21:57:27

Färgade ju håret svart igår..

Glömde ju berätta det för er, bara det är ju så otroligt intressant också. Haha. 
Nu känner jag mig lite mer bekväm med mig själv utan där den askgråa utväxten och det där ljusbruna topparna. Sen har jag till och med en till hårfärg tillgodo för det behövdes bara EN förpackning igår. Aldrig inträffat tidigare. Någonting värt att minnas, haha.

2011-05-31 ? 20:18:29

en stund efter skolan...

Satt vid skolan i eftermiddags och chillade pung medans jag väntade på pojkvännen i regnet.
Slutade med att jag drog fram kameran i brist på något att göra.




1 & 2. Jag själv i egen hög person.
3. Moln. Tyckte bilden blev rätt cool ändå när man ser solens strålar lysa emellan alla mörka moln på något mirakulöst vis.
2011-05-31 ? 06:56:28

sweet sixteen

För idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Elins födelsedag.
Hurra, hurra, hurra snyggis!

Hoppas du får en toppen dag så hörs vi till helgen då vi röjar sönder lite :-D
2011-05-30 ? 23:16:12

Skriver av mig

Jag är rätt tankfull ikväll.
Så idag använder jag bloggen och skriver av mig lite. Nu kör jag.
Jag är verkligen en person som tar dagen som den kommer. Ena dagen kan jag vara på sånt jävla bra humör, och nästa vill jag hoppa från en bro.
Rätt trist att jag inte kan behålla de glada känslorna så länge.
Undrar om kroppen ställt in sig på att bli smådeppig vissa dagar för att den alltid var det förut. Vilken fundering.
Är i vilket fall glad att jag har mina vänner omkring mig och som alltid finns och när man behöver en kram eller två, eller behöver gråta en skvätt bara för att man helt enkelt inte gjort det på länge.

Och jag vet att det kanske låter lite fånigt, men jag vill tacka min underbara Daniel för att han är min och för att han valde att vara med just Mig. Precis som jag valde honom. Eller, mitt hjärta valde honom först.
Det kände nog direkt att detta var killen du kommer bli glad utav. Lixom.
Och hjärtat hade självklart rätt. Det brukar det oftast ha när det gäller att göra vissa val.
Jag är nog skyldig min älskling ett tack för var dag som går, för det är tackvare honom som jag ler varje gång jag kliver upp. Och varje gång jag går och lägger mig. Vet inte riktigt hur det kunde klicka till för mig så otroligt fort, men det är faktiskt inte något som stör mig. Jag är lycklig. Så otroligt lycklig.
Idag är jag glad. Imorgon, det visar sig. Men jag vet att jag kommer le när jag kliver upp. Precis som jag kommer att le när jag går och lägger mig. Vilket blir nu.
Godnatt.
2011-05-30 ? 22:35:44

glamouröst!

Ja, jag körde en vindögd pose annars hade det bara sett ännu dummare ut.
Ugug, det är jag som är Chorchela, grottkvinnan från den tidiga stenåldern.


Färgar alltså ögonbrynen och lite smått på ögonfransarna.

2011-05-30 ? 08:31:28

vande mig visst vid frihetskänslan som uppstår under helgen..

Så var det måndag morgon.
Haha, fick en sån chock när mamma väckte mig imorse så jag började fråga henne varför hon väckte mig osv. Då säger hon att det är måndag morgon och vi ska till skolan. Och jag utbrister i panik:
"Neeej, är det idag?!"
Tänkte ju att det var sommarlov eller något ja. Tydligen inte.

Gulliga tjejer måste jag säga!!!

2011-05-29 ? 21:51:13

k0l s0endawg

Gud så fräsig jag kände mig när denna bilden togs. Tyckte nog bara att den såg lite halvsnygg ut så därför hamna den här. En utav de många bilderna jag knäppte i samma veva.

Jaha, då har dagen passerat och det är söndag kväll.
Försöker minnas hur jävligt jag mådde imorse när jag vaknade.
Genomsvettig, förbannad, bakis (vart tydligen så) och allmänt riktigt jävla irriterad för min fina pojkvän hade snarkat mig i örat hela natten och jag var inte arg på honom, mest på mig själv för att jag glömt öronpropparna i jackan ute i hallen och jag tog mig inte ur sängen för han höll mig i ett järngrepp.
Tydlig ironi.

Sedan när jag tillslut kunde gå själv ifrån sängen så firade vi Mors-Dag med hans mamma lite grann. Mysigtmysigt. Och runt tre så åkte vi ifrån Mora vidare hem till honom där jag stannade till sju tiden. Och nu sitter jag här. Njuter av livet. Tycker det mesta är jävligt bra precis som det är just nu.
2011-05-29 ? 19:56:40

mig tycka om dig


Bild från igår innan vi åkte till Orsa på cruising. Totalvärd helg!
Min fina gör dagarna lite bättre :-)
2011-05-27 ? 17:00:17

fäjslok


Syns inte på bilden men körde mittbena idag med lite spännen osv! Kände mig för tråkig så testade något nytt för idag. Sminket blev väl lite som det brukar vara på helgerna.. lite sotning, röda läppar och ifyllda bryn. :-)
2011-05-27 ? 16:45:23

älskade du ♥


Du får inte bli arg på mig nu för jag vet att du läser min blogg. Hihi.
Puss pådä min fina karl. ♥
2011-05-27 ? 12:38:38

behöver känna lite sommarfeelings nuuu


Tänker mig lite sol, en ciggarett i handen och bra människor omkring mig.
Gud, så härligt. 
2011-05-27 ? 10:29:31

Mot rättvik

Godmorgon snorungar.. Ha-ha. Känner mig så full av humor en sån här morgon.
Känner mig peppad på att åka rodel i spöregn också, haha. Om man ens får åka nu när banan är blöt ifall det nu skulle sluta regna, annars får man inte alls. Så jag och resterande delen av klassen får hålla tummarna idag! :-)

Måste verkligen lätta på hjärtat med en liten fråga;
Är det verkligen bara jag som alltid fryser när det regnar?!
Sitter och huttrar & skakar för tillfället och försöker tappert hålla mig så varm som jag bara kan genom att skaka lite på kroppen då och då. Det är ju rena rama istiden både inne och ute! Hjeeelp.
2011-05-26 ? 23:20:56

prat om helgen and so on

Om jag inte hasar mig härifrån strax så dunkar jag huvudet i tagentbordet och däckar här. Är helt tvärslut efter en dag med min stora och starka karl som jag förövrigt saknar lite smått nu när man ännu en gång har åkt ifrån honom.. förlåt om jag kacklar så mycket om honom, men vad gör man inte när man är kär.. :-)

Imorgon är jag ledig från skolan för att åka upp till resten av klassen i Rättvik för att åka lite rodel om vädret ger med sig.
Sen direkt hem och fira lillasyster som fyller 11 år, och fort iväg senare till min fina Daniel så umgås jag med honom och sedan på lördag så åker vi upp till mora till hans mamma och stannar där till söndagen.
Så vet inte hur uppdateringen kommer vara, men ska nog ha med mig kameran så bilder kommer förmodligen! Men nu ska jag sova. Fint dä hörs häj!


Gammal bild.

2011-05-26 ? 22:46:52

Tycker synd om min pojkvän som får stå ut med detta:



Haaaaha, jag dör. Fat booth i digitalkameran är min gud!
2011-05-26 ? 22:03:33

#2 - TO MY PROM

Sneakpeak på klänningen!

Hehe, vill inte visa mer nu men lite fick ni ju se..
Bästa köpet jag gjort i hela mitt liv. Haha!

2011-05-26 ? 08:47:40

argt inlägg

Godmorgon på er som är vakna!
Sitter i skolan och ska sitta här och göra absolut ingenting i ungefär 6½ timma till. Är här pga att jag inte medverkar i Operation Dagsverke idag så man är tvungen att vara i skolan då, och EFTERSOM jag är klar med allt som innefattar arbete så känner mig som en tvättäkta nolifer. Finns ingenting att göra mer än att "hitta på" nya uppgifter.
Sen säger våran idiotiska rektor att vi är tvunga att skriva om själva Operation Dagsverke annars sänker man sig i SO? Vilket skitsnack. Sänker han mig i SO för att jag inte gör en uppgift för någonting som är VALFRITT då tvekar jag inte en sekund på att sparka honom rätt i nyllet. Dessutom har han inte ens rätt till att göra det för det är inte han som sätter mina eller andras betyg. Så nu är jag lagom grinig. Vägrar göra den där jävla uppgiften iallafall så får vi väl se om fittnyllet sänker mig! :-)
2011-05-24 ? 23:09:27

it worries me

Det känns alltid lika härligt att veta att man lever i denna dystra och synkroniserade djävla värld.
Kontrollfreaks allihop. Det bekymrar mig att vi är för blinda för att kunna skapa synliga förändringar för att alla tror att dem löser sig själva på nåt djävla vänster.
Inte för att jag är så insatt i världsherraväldet som pågår men man kan ju vara observant ändå. Se saker som nog fler än mig upptäcker varje dag. Hur världen förändras. Hur vi förändras.
Jag blir spysjuk för var dag som går av att veta att vi människor blir mer och mer desperata efter nyare, bättre, mäktigare ting. Alltid ska vi vara på topp och ingen annan får ta våran plats för det är helt omöjligt.
Varför kan vi inte bara se saker från andra vinklar? Tänk om VI var dom som låg längst ner i näringskedjan och blev trampad på som den ynkligaste lilla myran på marken. Vi är så djävla blinda.
2011-05-24 ? 17:00:22

Men dig håller jag av i alla väder, min älskade

2011-05-24 ? 15:59:03

en liten Bitterfitta

Hej på er!
Kom precis hem från skolan som har varit ett rent helvetespalats idag. Eller, jag har varit ett rent helvete idag!
Har varit en riktig menskärring hela dagen och knappt kunnat hålla en normal konversation med folk utan att antingen ryta till eller helt enkelt sluta prata för att jag blivit så grinig helt utan anledning. Det nästan kokar inuti mig. Nog för att jag har lingonvecka men detta är ju extremt!!

2011-05-23 ? 23:37:05

My bed is calling.. got to go!

Ögonen är svullna av grus och alexandra är mycket trött.
Sängen ropar efter mig också, tror den fått kåtslag eller något för det ska då fanimej liggas hela tiden iallafall!
Ska somna med tankarna kring min fina Daniel och mysa ner mig i någon härlig dvala inatt. Usch, så jag saknar honom. Inte roligt att vara ifrån någon man är helt upp över öronen förälskad i. Och ni aaanar inte hur härligt det är att kunna säga det, hela tiden. Är så förbaskat lycklig!!
Åh, godnatt. Sov så gott. :-)
2011-05-23 ? 22:58:11

Marilyn Monroe look-a-like?


Haha, såhär såg det ut efter jag varit på en provisoriska håruppsättningen idag!
Vi pratade mest om hur jag ville ha det och vad hon skulle använda för metoder osv.
Sen lockade hon lite och visade hur det skulle "se ut" sen insåg hon att vi kanske kunde locka hela håret istället för att platta ner det. Så i sluändan såg jag ut såhär. Och med mitt röda läppstift och sotade ögon tyckte syrran att jag liknade Marilyn Monroe? Eller? Höll inte precis med dock..
2011-05-23 ? 07:06:06

Taggad? njet.

Gudarns så pepp jag är på skolan idag. Eller? Är redan less på det och jag sitter fortfarande hemma. Haha, åååh.

2011-05-23 ? 00:12:48

Baby you - you make all my dreams come true

Det är nog dags för mig och säga godnatt tror jag, är en dag imorgon också då jag ska in till Headbanger för att göra en provisorisk håruppsättning för balen (som är den 1 Juni så kom gärna dit och titta!) så frisören kan avgöra vad som passar mig och så vidare, sedan kanske jag och mami ska kolla på balsmycken.
Vet faktiskt inte än hur det blir med den saken, om vi tar det senare i veckan eller något. Random.
Och så får vi väl se ifall jag hinner hälsa på Daniel efteråt. Lär ju ta tid det där förstår man nu.. jag som längtar efter honom redan och det bara var några timmar sen vi skildes åt. Kärleken är mäktig på många sätt och vis!
Men godnatt på er så hörs vi imorgon igen, säkerligen. Heido. ♥
2011-05-22 ? 23:22:26

mina bilder får stå för mitt snack idag


Fyfanken vad lycklig jag är just nu. Det är allt jag har att säga. Livet är perfekt just i detta ögonblick. Detta ska jag aldrig glömma. Dessa känslor. Det liksom spritter till i hela mig.
2011-05-22 ? 22:41:09

our love is magical


20/5 - 2011

2011-05-22 ? 21:34:11

Jag vet att du älskar mig, oavsett vad.

2011-05-21 ? 19:34:32

Random poetry by me


Jag hade lessnat för längesen på att försöka le utan att egentligen mena det.
För orden var aldrig sanna, och psyket skulle aldrig bli detsamma.
Ibland ville jag bara gråta hos min älskade mamma.
Dra in hennes doft, aldrig gå utan alltid stanna.
Ibland är jag stolt över att jag aldrig gav upp när allting ändå var som mörkast.

Allting var som en svart sörja, som färgerna på min fula tröja.
Men idag springer jag, skriker jag, andas in den härliga luften jag aldrig annars ville dra nytta av.
2011-05-21 ? 17:33:12

yesterday's second facelook

Sminkade om mig till kvällen igår



Enkel sotning, ifyllda bryn, kantade läpparna med foundation och ett ljusrosa läppglans på det.
2011-05-20 ? 15:42:17

this i my face today




Hej på er alla! Haft en bra dag idag faktiskt.
Hade muntligt prov i engelska som jag petade in en sjua på (VG) och det är ju härligt det. Kom hem för en stund sen nu och klockan sex hämtar fina lilla Daniel mig så åker vi till bjurs och spelar brännboll om allting går som det ska! Men eftersom pluppen ska åka till guldsmedshyttan imorgon bitti så sover jag hemma inatt. Men imorgon kväll, då ni! Haha, nej jag håller det privata för mig själv..

Ska väl ta något och äta nu eller sminka om mig.. jag vet inte.
Är rastlös och att blogga suger just nu.
Vet att jag sa att jag inte orkade blogga imorse men är väl snäll nu antar jag. Höhö. Man har ju inte riktigt någon lust att blogga när allt man får för det är skit och elakheter. Man lessnar ju tillslut. :-)
Heido.
2011-05-20 ? 06:57:21

ingen aning längre

Ingen tid att blogga, och vet inte om jag orkar med det längre heller. :-p
2011-05-19 ? 07:08:47

alla tiders dubbelmoral, dubbelmoral, dubbelmoral!

Det är något fel på människor i dagens läge.
2011-05-17 ? 23:05:14

Motion är bra för hälsan, sägs det.

Så jag och min syster tog oss en promenad på 6 kilometer.
Dock var det rätt ofrivilligt från början men det var härligt!







1. Jag och syster (blogg)
2. Snyggalexandra
3. Bäcken som rinner vid huset
4. Klat chey
5. Sådär kände jag för att gå just då
6. Skuggoor
7. Jak som ryker littä
8. Moi
2011-05-17 ? 16:51:27

We laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night. Nothin' new is sweeter than with you


A few weeks ago, I had no idea what the future had to provide.
Nowadays I only smile at your direction.

2011-05-17 ? 08:17:55

Det första jag såg när medvetandet ännu en gång var på topp

Vaknar och gör mig iordning. Tittar ut genom fönstret.
Ser hur regnet öser ner och nästan känner vibrationerna från när vattendropparna hårt slår i rutorna, taken, marken och allt annat runtom mig.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta med, bara för att se ifall mina tårar slår lika hårt i golvet nedanför mig som alla miljoner vattendroppar gör idag, en tisdagmorgon den 17 maj.

2011-05-16 ? 22:28:34

"Du kan ta dig till stjärnorna, jag kan ta mig igenom dagen" - Nick Drave.


Jag är inte mer människa än er andra.
Så behandla mig som ni behandlar er själva.
Detta blir mina ord från mig till er efter dagens händelser. Vi sitter alla i samma båt, och alla vi måste ro för att den ska kunna flyta omkring på ytan i all evighet.
2011-05-16 ? 18:26:34

Då alla var så små.. då ingen anade något om framtiden




1. Papi
2. Me
3. Lillebror pussar på lillasyster
2011-05-16 ? 16:34:24

finn er frid era osaliga andar

Jag gör precis det jag vill med mitt liv oavsett vad mina vänner/ovänner tycker om saken. För så länge jag mår bra får ingen nånsin säga åt mig vad jag ska göra med mitt liv. Aldrig.
Och just nu, idag och resten av veckan, så tänker jag inte ens visa att jag bryr mig om varken eller. Prata på, jag är så jävla matt och urless på er ändå.
Jag har hört allt. Sett allt. Varit med om allt.

Ni får fortsätta kackla som höns om det gläjder er, hjälper er på något vis men jag kommer då inte ens lyfta ett finger för någon av er.
Är det svårt att greppa eller vad är felet?

Lägg ner tid på era egna liv istället för att göra av med energi på någon som redan kan sköta sitt.
Har ni verkligen inget bättre för er. Ni är då som osaliga andar säger jag.
FINN FRID ELLER NÅGOT.
2011-05-16 ? 14:24:01

haha, jag lever. typ.


Och såhär mår jag nu. Ungefär. Haha tjock chey heihei..
Är glad att jag orkade hela vägen, för sista biten var som en finne i röven.
Kan man ju säga.
2011-05-16 ? 07:57:18

Piggna till

Gör mig redo för vandringen på 17 kilometer som jag och resterande delen av skolan ska göra idag. Lär bli intressant och se vilka som bangar på det här idag!
Ska bli skönt med frisk luft iallafall. Synd bara att det ska regna och ha sig.
Resten av veckan kommer också se ut såhär, föresten. Haha. Får se om jag lever senare idag. Hörs häj!
2011-05-15 ? 23:57:21

För att kunna begripa det, måste man även ha en viss kunskap om det.


Kunskap föder motivation.
2011-05-15 ? 23:11:49

my precious

2011-05-15 ? 22:03:25

Only you

En underbar helg med min fina gör livet lite enklare att hantera.
Du gör mig så glad, D. ♥
2011-05-12 ? 23:54:02

Vi var aldrig något, vi var någon.


Efter all denna tid jag spillt, gått miste om. Förlorat. Så är det min tur att göra mig förtjänt av pirret i magen. Jag vet att jag förtjänar det nu. Och ingen kan hindra mig längre.
2011-05-12 ? 22:22:55

Hemma igen noobs

Hejsan på er!
Varit i Bjursås med Daniel, Robin och Kärrman idag igen. Och såklart så har vi hurtat runt lite, blev inte en mil denna gången för alla var lite oroliga för vädret som föresten har varit helt insane idag. Det har bokstavligen haglat ärtor och reget stått som spön i backen till och från. Helt sjukt säger jag.
Men man bor väl i Sverige så man får väl acceptera att vädret är totalrandom här.

Idag har dagen vart rätt lugn, så fick man veta vilka man fick som kavaljerer på balen också. Blev två härliga killar från klassen, som jag ville från början! :-)
Hade nog inte direkt grinat ifall jag fick någon jag inte ville gå med heller. Då hade jag nog fokuserat på själva balen och inte den jag fick gå med. Man ska ju inte sura när det är något av de sista man kommer minnas från höstadietiden!

Men nu är jag rätt trött och ska nog sova strax, måste välja kläder för imorgon också.. undrar om man har något nationellt prov då. Har ingen aning. Är så mycket prov att jag slutat bry mig nästan. Haha, börjar bli en rutin i mitt liv att ha prov minst en gång varje skoldag. Suck.

Men ska dra mig nu, godnatt så hörs vi kanske imorgon. Blir att grilla hos Daniel på kvällen sen åka lite raggarbil med honom och säkerligen någon mer. Blir toppen. Pöss på stjärten.
2011-05-12 ? 07:00:51

I'm starving!

Sitter här och är så sjukligt hungrig men äter jag, spyr jag. Känner mig som ett bulimibarn. Skämt åsido. Fast tror mer på att jag spyr om jag inte äter snart. Skiter tyvärr i om jag inte har matlust på morgonen.
GE MIG MAT.
2011-05-11 ? 23:21:42

BEDTIME

2011-05-11 ? 23:05:11

För varje minut som du är arg , förlorar du 60 sekunder av glädje.


Jag tänker aldrig ursäkta mig själv för att jag är den jag föddes till att bli.
Tänker ni trycka ner mig för att jag bara är mig själv så är det ju fortfarande jag som vinner på det. För det är ju inte jag som slösar bort tid på en person som inte bryr sig om vad ni tycker och tänker. Så 1-0 till mig!
Tur att man växt ifrån det här med att kommentera anonymt överallt och tro att man är så cool. Haha, nej usch.
Vad glad jag är för att jag så mycket bättre än er.

2011-05-11 ? 21:16:10

ÄNDRAT MED DESIGNEN.

... Tyckte det var på tiden! Får se om jag orkar göra någon ny header eller om jag skiter it. :-)
2011-05-11 ? 20:20:44

Klippte (och färga) syrrans hår litee.


Håret är blött!! Haha. Annars hade jag inte ens tagit i det med tång.


Hahaha, jävla downie.
2011-05-11 ? 18:52:57

#1 - TO MY PROM


Mina fina skossingar från Deichmann! Trehundra riksdaler gav jag för dem.
Billigt och bra och så kan jag nog använda dem efter balen också, toppen dä.
2011-05-11 ? 06:34:07

Nervös

Godmorgon bitches...
Blev precis klar med det lilla jag gjorde med smink/hår osv och nu tänkte jag sätta mig här och chilla en stund.
Har mattenationella idag, C provet vilket också är det sista provet och jag har redan fått klartecken om ett Godkänt så det känns bra.
Men man är väl alltid lite pirrig inför ett prov, eller det är jag iallafall.
Och just nu så är det hemskt för jag får alltid ont i magen när jag är nervös numera och ont, ja det har jag nu. Fyfaan.
2011-05-10 ? 23:16:12

Jag kan fortfarande känna dina varma ögon borra sig igenom mina.

Hej på er! Kom precis hem efter en härlig dag med * och kärrman, och idag har vi hurtat litegrann igen sådär. Blev inte en mil som igår men nästan så. Alltid lika skönt och promenera lite med fina folk. :-)

Men nu ska jag sova och faktiskt somna med en litet leénde på läpparna.
Tackvare fina lilla du..

2011-05-10 ? 00:02:19

"A slow goodbye is like watching the clock hands. Slowly but surely, they go further."

Ett ord för lite kan aldrig vara ett ord för mycket.
2011-05-09 ? 23:53:33

Dagens sena facelook


2011-05-09 ? 17:47:41

Dagens LÅT


Panda De Panda - Vem E Du

2011-05-09 ? 17:10:29

äntligen går det att blogga normalt

Nu äntligen kan man uppdatera som normalt igen! Trodde jag skulle få psykbryt här ett tag. Haha.
Just nu skulle jag egentligen färga syrrans hår man kände att jag inte orkade.
Sedan lite senare idag blir det och träffa * och umgås lite med honom efter att han jobbat klart. :-) Toppen det!
Och nu sitter jag här och väntar inte tiden.. njuter av värmen som vädret gav oss idag, och det behövdes verkligen.
Har nog inget mer och säga. Vi höres.
2011-05-08 ? 20:20:54

Ni frågar, jag svarar! Min medicin.

Anonym om Just nu:
hur gjorde du när du skaffade dina "finn tabletter"?
gick du till en läkare för undersökning och sen fick du dom?

Ja, vart en rätt lång process. Tog nästan 4 månader innan jag fick dom för först fick jag prova en annan behandling för att se ifall den hjälpte för den medicinen jag äter just nu är väldigt stark så dom ger den bara till personer med de större hudproblemen på grund av biverkningar och så. Medicinen är egentligen inte tillåten här heller så dom måste göra allt dom kan innan, och ifall inget annat hjälper så får man äta dem. :-)
2011-05-07 ? 11:00:36

Hos en vän

Idag mår jag inte bra. Inte. Inte. Inte.
Blev en rätt galen kväll igår, galen men toppen. Och idag blir det rättviksmarknad med massar härliga vänner, någon öl möjligtvis? Det visar sig. Men inte just nu. Usch, nu ska jag vara social med min lilla vän.
Pösshäj!
2011-05-05 ? 19:42:20

Just nu:


Såhär snygg är jag at the moment. Neutrogenas ansiktsmasker i mitt
2011-05-05 ? 17:01:33

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats, men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Petter ft. Veronica Maggio -  Längesen



2011-05-05 ? 16:31:20

Facelook


2011-05-04 ? 22:32:39

Dagens fyndigaste mening

"Åh jag gråter regnbågar"
Fick se den sötaste lilla krabaten till hundvalp nyss, och detta var det enda jag fick fram.


Fyndig bild också! Skills i photoscape jao.
2011-05-04 ? 20:51:21

3 rätters middag med syster, nomnom!


Förrätt MADE BY ME (haha, jävligt glamouröst.. innehållet var det som jag tänkte på)

Varmrätt

Sallad till varmrätten MADE BY ME

Efterrätt
2011-05-04 ? 06:53:50

ARG TRÖTT OCH SLUT

Godmorgon på er.
Idag är jag riktigt jävla dötrött och det första jag måste göra när jag intar hemmet efter skolan är att laga 3 rätters, och jag måste plugga till matte nationella imorgon. Alltså fyfan, fuck off!!
Nu är jag så förbannat skoltrött så jag har god lust att bränna ner skiten till grunden. Nu ska jag gå och grina en stund. HEJDÅ.

Jag - Anna - Ingrid - Tvillingsyster i sjätte klass. Hihi, söta cheyer.
2011-05-03 ? 23:06:22

Jag står aldrig ensam, för dig har jag alltid hos mig.

 

2011-05-03 ? 20:00:47

LILLA LOVIS

Råkade somna idag igen några timmar.. Alltså suuck, vad är det med mig?
Nu kommer jag väl somna klockan två inatt, igen.
Jag som bara skulle lägga mig i sängen för att titta på lite tv, chilla och bara va - istället så somnar man? What the fuck. Lixom.
Aja, här har ni dagens låt!


Lilla Lovis - Spottar Aldrig Ut Min Snus (Innan Jag Suger Kuk)
Skämt åsido, men den är ju grym i vilket fall.. hahaha!
2011-05-03 ? 14:54:37

DAGENS ORD

Dagens ord är roligt nog Burkpjops.
Mest för att jag tycker det är så gulligt och jag blir sådär barnsligt glad i magen av att säga det. Haha.
En burkpjops är alltså en sån här:




















(självklart heter det inte burkpjops)
2011-05-03 ? 08:00:09

Godmorgon på er

Sitter här och känner mig rätt sömnig, är iallafall "färdigfixad" nu och redo att dra mig till skolan om en stund.
Härligt med sovmorgon men mindre härligt att man har mattematik som första lektion, ännu värre att man har nationella i det nu på Torsdag. Kan inte beskriva min ångest faktiskt.. IVlinjen väntar på mig bakom hörnet!
Sen slutar vi klockan ett, härligthärligt. Så bara tre lektioner idag och det kändes mer än välbehövligt.
Men nu ska jag äta frulle, smell you later guys.. Haha, eller nåt sånt som storbloggarna använder som avskedsfras.
2011-05-02 ? 23:54:42

Tynga cheyennnnnn


















Hihi detta minns jag..
Tung chey som töjde örat med tungpiercingar, spikar och gud vet vad!

Fast nu är det nog dags för den här coola bruden och sova lite.
Godnatt alla fina som fula, tjocka som smala and so on. :-)

2011-05-02 ? 22:42:16

Plattfejs


Hittade EN något sånär acceptabel bild sen Valborg från Fannys facebook (tjejen i mitten) iallafall! Detta var kring den bra delen av mitt Valborgsfirande då man fick vara med tjejorna och ha det gött.
Dock ser mitt ansikte helt tillplattat ut av någon kul anledning..
Känner hur kommentaren ekar i huvudet: "Tja, gick precis in i en vägg, durå?"

 

2011-05-02 ? 20:25:30

-

Hej på er!
Orkar inte fråga hur ni mår för ingen kommer ändå svara på den här skitbloggen - så hejsan.

Det har varit en låång dag i skolan idag. Har varit på ett normalt humör tror jag väl, sen blev jag visserligen jävligt trött nångång efter lunch och så gick min telefon sönder för andra gången inom två veckors tid på sista lektionen.
Har legat på latsidan idag och faktiskt inte ens lyft ett finger mer än på bildtimmen vi hade idag.

Haha, hände föressten en rätt rolig grej då:

Var somsagt väldigt trött så jag somnade lite halvt en stund där, när jag vaknar känner jag på huvudet för att kolla så jag inte bär cykelhjälm. Jag hade alltså drömt att det var cykelhjälms tvång på något skolfoto vi skulle ha i min dröm. Haha!

 


2011-05-01 ? 23:31:39

Goden natten muppar


Och med denna otroligt charmiga och attraherande bild för båda könen säger jag godnatt och sov gott för imorgon är det en lång och jobbig dag. Som övriga veckan också kommer att vara! Alltså lång och jobbig.
Lägg märke till att det ser ut som min tunga är skitfet. Haha, fan vad fuuuult.

2011-05-01 ? 21:54:47

Min valborg.... hahahahaha

Får ursäkta så mycket för att bloggningen varit totalsämst den senaste tiden,
men ville ta vara på de sista dagarna av lovet som var kvar så jag la bloggningen åt sidan.


Igår som alla vet var det ju Valborg, så jag tänkte berätta lite om mitt Valborgsfirande.. Två ord. Det sög.

Till en början var det toppen, var hemma hos min vän Julia med några tjejkompisar och åt lite grillat, pratade lite skit och jag hade det iallafall väldigt bra. Sen började problemen.. Till och börja med så blev man tagen av självaste polisen. Bara för att det är Valborg.

Så uppenbart att om man går ett helt gäng på gatan med proppade väskor fulla av alkohol så kommer polisen dit som om självaste Elivs Presley stod och vevade på gatan som om han uppstått från de döda. 

Även om hälften av alkoholen inte var min och jag från början inte hade några planer på att dricka utan fick två små bärs av en vän för att denne ville vara snäll mot mig, så blev jag ju av med alltihopa och polisen ringde mor & far. Men ingen blev arg för jag hade inte druckit något och ville bevisa detta genom att ta blåstest, men det fick jag ju såklart inte.. Men polismannen var så snäll och sa att jag begärt det men att det inte ingick om han bara beslagtagit alkoholen ifrån mig.

Så det gick väl bra egentligen, men far är väl inte direkt glad. Han har svårt för det där..

Sen så hade jag väl det bra en stund, men så började två utav mina vänner bråka väldigt mycket och vi blev sittandes (jag ståendes) i flera timmar utan framgång. Dessutom var det SVINKALLT för brandkåren hade kommit till platsen där vi var och släckt våran söta brasa vi tillverkat av pallar.

Tillslut fick jag nog och gick ensam hem till min ena vän och väntade på att dom två skulle komma hem senare, vilket dom gjorde. Sen löste vi det mesta morgonen därpå.

OCH SÅ MYCKET SÖG MIN VALBORG. HEJHEJ!!

2011-05-01 ? 20:29:08

Ni frågar, jag svarar!

Anonym om Steeeek:
åå, vad fint med med navel piercing!! hur länge har du haft den? :)

Åh, tack! Ja, det är riktigt snyggt så vi är två om den saken, hihi. :-)
Jag piercade naveln när jag var tolv så..
fyra år blir det nu alltså.
Riktigt länge egentligen om man tänker efter!
Verkligen något jag kan rekommendera ifall du har tankarna på att pierca dig.
Smärtgränsen ligger väl på olika nivåer från person till person, men det är värt all smärta som möjligen uppstår! Kram.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!