2012-04-26 ? 10:52:17

Grundlig rengöring av lägenhet; damma taken med mopp

Woah på er alla.
Sitter just nu i skolan och bloggelibloggar lite, cool som man är. Har precis gjort klart nationella proven i svenska skriftligt och känner att jag lyckats. Litegrann iallafall. Skrev om ärlighet så det var väl ett ämne man är lite high på. Höhö.

Nej. Men. Handlar det om känslor osv, människan i sig, så känner jag att det är rätt enkelt eftersom man utgår ifrån hur man är själv och hur man uppfattar andra. För mig känns det i vilket fall väldigt enkelt. Bara att analysera och beskriva. Punkt slut.

Ska strax äta lite keeek (enda anledningen till att jag är kvar i skolan, tjockis.nu) sen ska jag och tvillingen hem och damma TAKEN i lägenheten på pappas befallning. Med en mopp. En torr mopp. Det är ju varje dag man dammar taken i sin lägenhet. Ja. Visst.

Senare efter det ska vi båda åka hem till skogen och skriva våran APL-rapport. Mindre roligt men tycker om att skriva så jag får väl bita ihop. Dessutom kommer det bara vara positiv kritik i rapporten så det kanske inte är så hemskt ändå. I hope.

Men nu har jag babblat färdigt för idag, eller i vilket fall just nu. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. PÖSSÄN.

Bjur' på en gammal.
2012-04-24 ? 00:03:26

Psykstället i bojsenburg, du kommer garanterat härifrån mindfucked och utbränd

Tjenare folks!
Ligger och grubblar lite i min inte alls så obekväma "säng", för egentligen sover jag just nu i en frikkin' tältsäng och min egna står hemma på mitt gamla rum ute i skogen i mitt gamla hem.
Som de flesta vet flyttar jag och mina systrar ifrån Bojsenburg nu till helgen som kommer, bor hemma en vecka för att sen inta våran alldeles egna lägenhet i Grycksbo, och det ska verkligen bli urskönt att komma ifrån den här kvarten vi bor på eftersom alla våra grannar har gaddat ihop sig mot oss.

Ofta sitter de och psykar ut oss när vi lämnar lägenheten genom fönstrena, eller bara ignorerar oss allmänt.
Finner ingen som helst frid av att komma "hem" längre och vi har inte längre våra persienner öppna för att vi känner oss så pass obekväma av att vara här överhuvudtaget. Nej. Längtar ihjäl tills jag får sticka härifrån till mer normalt folk!

Fy och fan för detta psykställe. Flytta fan aldrig hit, 'cause they WILL mindfuck you until you becomes crazy, seriously.
Ska egentligen försöka sova lite så satsar väl på något sånt nu. Ha det gött. Hörs hej.
2012-04-22 ? 18:05:13

Låt själen andas alkohol i några timmar

Hade en urtrevlig kväll igår! Även om granne efter granne kommit och skällt idag, skrikit över området att alla hatar oss för våra fester, så är jag glad ändå. Man lever bara en gång!! Woop woop.

 

2012-04-18 ? 01:02:20

En man vid namn jag ej fick veta, gladde mig i mina förvirrade stunder

God kväll alla ni som är ugglor likt mig.
Ligger just nu i sängen och ska försöka sova litegrann så man är utvilad och redo att köra hårt imorgon i bistron, även fast kökschefen informerat mig om att det ska vara relativt lugnt hela veckan hindrar det inte mig från att tagga till!
Tycker verkligen himla mycket om det där stället. Rena guldgruvan, fylld med glada och underbara individer. Fantastiskt!!
Och idag var det också väldigt lugnt. Inte mycket att göra, stod mest och pratade med arbetskamraterna och gladde mig åt att få vara just med dem.
Men mot kvällen kom det lite fler gäster dock. Mycket öl, vin och andra alkoholhaltiga drycker serverades och fotbollen på teve var huvudattraktionen i restaurangen.
Men så kom det en man, en toffla, som han själv kallade sig för (med andra ord; stamgäst) och började prata med mig. Länge och väl underhöll han mig med skämt, historier och andra roligheter i säkerligen två timmar. Han var så trevlig och tyckte detsamma om mig.
Så frågade han om jag ville ha lite beröm och tips från honom till de som jag jobbar med för jag verkade vara så trevlig och skötsam - klart jag ville det!
Han berättade aldrig vad han hette, men lyckan är svårslagen för det lilla han sa till mig. Precis vad jag behövde. En knuff framåt.
Det kändes otroligt coolt att en stamgäst vill rekommendera en praktikant, jag av alla, till restaurangen jag praktiserar på. Verkligen urcoolt! Blev så glad i själen av det.
Sen gick han upp på sitt rum, den snälle karln. Och jag gick senare hem för dagen.
Och nu tänkte jag försöka sova och hoppas på att den mannen kommer ner och pratar lite imorgon också. Godnatt på er, sleep well.

Jag tidigare idag innan jobbet.

2012-04-15 ? 22:24:05

Vi är alla vackra inuti.

Folk antar så mycket om andra. Hur dom är, hur dom tänker. Vissa människor tror att bara för att en människa varit skit, kommer den alltid att vara det. Som om det redan var skrivet i historien att denne människa aldrig kommer att ändra på sig för att dennes förgångna såg ut på ett visst sätt.
Jag tror att alla människor kan ändra på sig. Alla har den rätten och alla kan göra det valet. Självklart finns det vissa som gillar att leva på ett visst sätt som andra kan tycka är fel. Men det är väl deras problem, eller hur?
Vad jag menar är att man kanske inte ska döma människor för vad dem gjort i sitt förflutna, för det behöver inte vara likadant nu.
Alla människor gör det felet nångång ibland och dömer andra från allt mellan himmel och jord. Jag har aldrig varit ett änglabarn, jag har gjort det misstaget för ofta att döma människor utan att ens ge dem så mycket som ett hej innan jag bestämmer om denne person är värd någonting i mina ögon, eller om den kommer att bli det.
Men jag tycker att alla är värda åtminstonde en chans innan man överväger sitt tycke och tänke över någon. Alla är nog på ett eller annat sätt vackra inuti.
2012-04-12 ? 20:05:11

...

Ibland kan livet kännas som en lek, och ibland kan livet leka din lek med dig. Oförberett. Känslan av att man är påväg att förlora kontrollen av det man bara kan leva i en gång, det är krossande. Det dödar den sista sucken man drar, det utplånar det sista av sinnesfrid man känner, och det förbannar dina misstag oavbrutet. Det plågar ditt psyke, det retar din förlorade kontroll in i det sista. Det bryter av dig på mitten.
Jag är påväg in i nåhonting jag inte längre kan sätta ord för. Det skrämmer mig att jag inte längre kan se vad som är rätt, och vad som är fel.
2012-04-09 ? 21:51:06

Det kanske är meningen att det ska vara svårt ibland. Det stärker människor som mig.

Som rubriken lyder. Det kanske helt enkelt finns en vettig förklaring till allting i livet som går snett, eller de som går bra. Eller varför inte bäst. Det kan vara karma om man nu tror på sånt, eller så händer allting bara av den anledningen att man skapat en framtid för att just den saken att inträffa.

Jag tror på att man skapar sig en egen framtid, att man gör olika val så att man tillslut tagit sig dit man vill. Men det innebär också att man ibland måste göra saker man inte vill, men samtidigt saker man älskar.
Min framtid? Jag orkar inte fundera på den. Tiden räcker inte till, orken finns inte, och min psykiska styrka finner inte ett vettigt handtag så att den ska orka finna sig i vad som möjligen kan vänta bakom hörnet.
Just nu, en dag som denna då det mesta känns oundvikligt mörkt, tar jag allting som det faller sig framför mina fötter. Carpe diem. Eller nåt.

Förresten tänker jag inte på "fånga dagen" när jag översätter det. Jag tänker på en matta, och ett diadem.

2012-04-07 ? 12:23:47

Idag blir nog en bra dag

Hej allesammans!
Har precis vaknat uppe på Sollerön och funderar på att gå och äta lite frukost med dom andra snart. 
Idag var det tanken att vi skulle grilla och hälsa på ett par kattungar här uppe några hundra meter härifrån och se ifall den vi förmodligen ska köpa (tjohooo!) är långhårig. Pappa kräver en till långhårig annars blir det inget av, så jag hoppas på det bästa. Hihi. 
Och senare ikväll blir det att dricka lite alkoholhaltiga drycker och leva livet fullt ut. Det var iallafall vad jag tänkte göra! Hoppas ni får en bra fredag. :-)

Jag just nu. Trött och en aningens sliten:

image description

2012-04-06 ? 02:10:07

Show me that life actually DOES have something to offer a person like me

2012-04-06 ? 02:05:17

Ny telefon = bloggaaaaa

Hej på er!!
Gud nu var det verkligen längesen jag skrev här och det märks. Mina annars så trogna läsare lämnar mig en efter en. Pinsamt...
Men nu är det slut med det!! Har väl skaffat mig en AJPHÅÅÅÅN. Heja mig. Typ. Men nu kan jag blogga när som helst igen. Känns toppen om jag får säga det själv!
Dock har jag fortfarande små problem med skrivandet eftersom jag verkligen inte är van på en fläck.
Men det kommer väl med tiden hoppas jag. Ville bara informera er om den, enligt mig, väldigt braiga nyheten. PUSS!

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!