2012-07-14 ? 16:43:42

VA HENDERW I MITT GLAMOURÖSA LIV NUMERA?

Hej på er pojkar, flickor och ni som är bådadera.
Tänkte bara uppdatera er lite om vad det är som HENDEWR i mitt otroligt glamourösa liv. Eller inte.

NEJ SKIT SAMMA.
Just nu har jag precis städat i lägenheten och poppat sönder musik för att hålla kroppen på banan. Har även varit hem till mor och far idag och kollat in deras lilla kattunge, samt hämtat en del nödvändiga saker och saknat skogslivet litegrann (läs: mycket). På sommaren lever man som i en dröm därute!!

Sen åkte vi och "storhandlade"... fick med mig tre olika blommor som jag hängt ut vid balkongen, en tvålpump och EN JÄVLA MASSA MAT. Haha, och nu är jag hemma och myser lite med Lowisa.

Har även fått någon "värmeljus-mani" så det finns säkert sju olika sorters ljuslyktor bara ute på balkongen just nu. HE-HE. Men det är ju så himla mysigt.

Det var nog allt jag hade och säga för idag. ELLER NEJ. Kan även tillägga att vi har fått fart i en gammal tegelsten till dator här hemma så nu kanske jag kommer uppdatera er lite oftare och skriva lite längre inlägg. Man får så fruktansvärt ont i fingrarna av att blogga från iphonen... UH.

MÄNEEEH... Puss, kram ocgh nyp i stjärten.

Hittade en URGAMMAL bild från då när jag gick i... åttan? HAHA. Har jag sett ut sådär. Skäms. Helt clean i nyllet också, inget skrot där inte. OJ.
2012-07-12 ? 23:17:08

Life is a bitch, but then again, so am I.

Ligger här i min ensamhet och börjar tillfriskna tror jag. Är lite bekymrad över en himla massa saker numera. Ända sedan jag åkte på min feber har jag varit jättekonstig. Får för mig så konstiga grejer och blir helt psykskadad rent allmänt. Vill att detta ska vara över så jag kan fungera normalt igen.
Hade egentligen inget mer att säga nu, ville väl bara dela med mig av mitt eländiga liv för stunden. Haha. Hörs!
2012-07-08 ? 21:42:32

RAGE DELUXE

Nu tänkte jag bara avreagera mig litegrann. Wait for it.
Jo. Såhär var det.

Jag uppdaterade Blogg.se's app för att se ifall de hade gjort några förändringar av ren nyfikenhet, inget jag egentligen behövde eller var tvungen till, mer för att jag kunde.

Sedan när jag skulle till att logga in så står det att "ett fel uppstod" och att mitt lösenord var felaktigt. Så efter en sisådär 10 PATETISKA OCH VÄRDELÖSA FÖRSÖK TILL, sket jag i det och provade istället att logga in på internetsidan via Safari på telefonen, och då fungerade allting precis som vanligt.

OM MAN PROMT SKA UPPDATERA EN FÖRBANNAD APP SKA MAN VÄL ÄNDÅ GÖRA DET RÄTT FRÅN FÖRSTA BÖRJAN. Klantjävlar. Åh. Jag blir då ta mig fan skogstokig. DET BRISTER I MIG.

Det var allt. HEJDÅ!!!! Hsdjjrds.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!