2012-11-29 ? 20:31:00

Hallelujah, I just love her so

 
En utav jordens bästa musiker. Raaay. Vill dö i hans armar och gifta mig med hans musik.
2012-11-29 ? 20:16:00

Dagens glada ansikte

Slänger upp en halvdan bild på nyllet mitt, samt min nuvarande hårfärg jag går omkring med just nu, dock är bilden redigerad med ett filter som gör att hårfärgen inte tar ut sin rätt i bilden alls. Är egentligen mycket mer guldig och orange i skallen, och mer "sunkig" i hårtypen. Tacka gudarna för retuschering! Haha...

Har i vilket fall som helst varit en mycket bra dag och fick ÄNTLIGEN tillfälle att göra mig i ordning ordenligt på morgonen tackvare ledigheten. Känt mig så grymt snuskig och ful i flera veckor, men idag har jag faktiskt känt mig riktigt fin. Härligt med en egoboost ibland.

2012-11-29 ? 18:03:00

Cozy time

God kväll på er allihopa som fortfarande är troga min blogg, det gör mig glad i själen att ni stannat trots att min uppdatering är tvärkass numera. Kärlek på er! 

Sitter hemma i lägenheten och har bokat tvättid hela eftermiddagen/kvällen så det är litegrann att göra, men just nu har jag tid att uppdatera er! Har förövrigt varit ledig hela dagen idag och bara tagit det lugnt, åkte in till stan med pappsen och skulle köpa en ny jacka, men storleken jag sökte efter var slut så vi ska dit imorgon igen då de ska ha fått in den storleken. Längtar döden!

Har alltid velat ha en camoflagemönstrad jacka, men med tiden så kom jag på att detta "mode" ändå bara är ännu en fluga som kommer dö ut och jag själv kommer med all förmodan tröttna på det mönstret också, så då bestämde jag mig för en militärgrön dunjacka istället. Har inte tyckt om den färgen förut men sedan jag blev rödhårig en sväng så har jag blivit lite småförälskad i färgen.

Men nog om det! Nu till helgen längtar jag efter ett stort glas rött (tomorrow!!! wie) och att jobba på underbara Kopparhatten, känns som det var evigheter sen jag var där sist. Jisses. Saknar mina arbetskamrater och att bara få vara där och göra det jag tycker är roligt. Ska i varje fall jobba hela eftermiddagen på lördagen sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra av kvällen, men nånting skam an ta och hitta på!

Men nu måste jag kila ner till tvättstugan, vi hörs och syns senare! Kramar.
2012-11-26 ? 20:33:00

Some answers: Varför jag bloggar dåligt numera

Hejsan på er!
Nu var det verkligen på tiden att jag tog tummen ur röven och förklarade lite för er, som jag oftast får lov att göra när jag skriver mina inlägg eftersom de inte kommer direkt efter varandra om man säger så, he-he. Ursäkt på ursäkt... booo.

Nej, men det ligger till så enkelt som så här: Jag finner ingen tid. Ingen ro. Ingenting. Jag äger ingen dator som jag innan redan förklarat för er för ett tag sedan, och det gör jag fortfarande inte (just nu bloggar jag från min pojkväns pappas dator...), och man kan tro att det är supersmidigt att slänga in ett inlägg via telefonen, ja absolut, men det är faktiskt väldigt klurigt.

Jag kan till exempel inte ladda upp vilka bilder jag vill och om jag väl gör det blir det ändå bara tråkiga Iphone-bilder eftersom jag varken har en kamera som funkar eller en dator som jag kan lägga in bilderna på, om jag nu hade haft en kamera... haha.

Sen så är det väldigt mycket i privatlivet som inte är riktigt som det ska just nu. Har tappat bort mig lite på vägen och jag behöver tid att hitta tillbaka till mig själv, för att inte tala om skolan. MAH. Det känns som att man vaknar, går i skolan, sover 24/7 numera. Inte alls roligt.

Jag vet att detta är några halvtaskiga ursäkter och att jag lätt som en plätt hade kunnat tagit tag i det om jag ville det, och det vill jag! Jag saknar att blogga som förr, gå ut i solen med systemkameran och peppra minneskortet med bilder och skriva långa, känslosamma texter här.

Men saker förändras med tiden och det kan jag faktiskt inte göra speciellt mycket åt. Man jag lovar att jag verkligen ska försöka finna MIN tid och göra så gott jag kan för att hålla denna blogg vid liv, för den består ändå utav minnen sedan fem år tillbaka och om tio år vill jag fortfarande att denna blogg ska vara uppdaterad.

Simple as that. Kramar på er.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!