2012-08-08 ? 00:51:16

Lyckan kommer, lyckan går

Sitter och filosoferar med mitt magont, tänker på många olika ting. Ofta riktas mina funderingar till meningen. Meningen med själva allting. Att saker som händer faktiskt - händer. Bra som dåliga. Hur man egentligen orkade stå ut med vissa saker, och hur man hamnade i vissa situationer. Pratar mer om de dåliga stunderna som inträffat i mitt eget liv. Men också om andras trassel.
-
Lycka är ett av alla dessa ting som jag alltid fastnar vid och spekulerar tyst för mig själv om. Oftast. När gör man sig förtjänt av lycka, och kommer lycka i alla olika slags former och färger. Ständigt för jag evighetslånga diskussioner för mig själv. Ibland blir jag galen för att jag aldrig riktigt kommer fram till något vettigt svar, eftersom mitt humör ständigt varierar från bra till dåligt. Jag kan inte planera mitt humör, mina känslor eller om jag borde känna mig lycklig, eller inte. Så oftast måste jag alltid ta allt jag någonsin upplever minut för minut. Dag för dag. Aldrig står mina känslor på samma ställe som innan, utan de cirkulerar ständigt omkring i ett evigt kretslopp inuti.
-
Men just för stunden, även om min mage inte visar mig någon mercy, känner jag att det inte är så tokigt ändå. Det där med lyckan och allt därtill. Idag är jag nog lycklig, för det känns i varje fall så. Iallafall idag.
2012-08-07 ? 16:59:57

Never back down

Alla står vi på samma avsats. Frågan är sedan vilka som tar chansen att hoppa utan att veta vad som komma skall, och vilka som vänder om och går hem.
-
Att tveka är som att automatiskt backa ett steg bakåt.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!