2012-02-25 ? 15:19:17

"Saru pung?!"

Hej på er, nu var det ett litet tag sen!
Är glad att det finns några som fortfarande läser trots min dåliga uppdatering. Heja er!! Men i vilket fall som helst, så sitter jag just nu hemma i Bojsen och är väl snäppet bakfull sedan gårdagen som spenderades i Sågmyra med bra människor.

Storasystern och hennes kompisar åkte precis iväg så nu är det bara jag och tvillingen kvar här hemma, och vi har inte direkt mycket planerat på schemat idag. Har god lust att ligga och svulla hela dagen men det lär väl inte ske eftersom det tydligen ska vara "fest" här ikväll. Får tacka storasystern för det. Fu. Så det visar sig väl om det blir att drinka lite ikväll också, även om jag siktade mot en nykter helg. Skulle egentligen vara nykter igår också, men det blev det ändringar på.

Hade dock jättekul så det var nog okej ändå! Men nu ska jag nog försöka göra mig någonting att äta. Svälter ihjäl. Vi hörs när vi hörs!



Bjuder på några bilder sen förra helgen då min fina vän Loppan fyllde 19 och lite annat smått och gott! Mina bästa tjejer.
2012-02-12 ? 20:02:21

I'm still frikkin' alive people, if you all missed me. lix... I'm funny, I know.

Hej på er alla trogna läsare som stannat kvar nu under dessa bloggfira veckor!

Tänkte bara berätta att jag "tyvärr" inte bor hemma längre och har ingen dator här med internet och det går inte heller att blogga via telefon, har försökt. Men jag ska iallafall bo här tills maj någongång så det kommer tyvärr inte att bli så mycket till bloggning framöver heller.
Men jag har det jättebra här i Bojsen där jag bor just nu och förmodligen efter maj månad så ska jag och mina två äldsta systrar flytta till en annan lägenhet någonstans här i Falun!

Och det känns skitbra och hur härligt som helst, så jag ville bara uppdatera er lite nu när min systers pojkvän är här med en fungerande dator, så jag passade väl på litegrann nu! Hehe.

Livet flyter på rätt fint just nu, även om det är ganska mycket strul med en massa privata grejer så tar jag mig igenom det på bästa vis med de bästa tankarna jag kan lirka fram ur psyket.
Det som inte knäcker dig gör dig bara starkare, som man säger. Och det är så jag kör nu!
Hoppas ni fortfarande stannar kvar här för jag kommer att uppdatera er så fort jag får chansen, jag har inte försvunnit! Ha det bäst nu!!

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!