2011-09-30 ? 18:36:49

Kvällens look.

Kände inte alls för att åka hem till min kärlek och se ut som jag gjorde efter skolan. Svettig, äcklig och trött. Så jag sminkade om mig och bytte kläder. Fixade även håret lite extra bara för att jag hade tid med det. Typ.



Snygg vänsterarm jag har... förstör inte alls bilderna.
2011-09-30 ? 16:42:32

Thoughts from my little bubble called my life.

Vet inte vad det är med mig men de senaste dagarna har allting bara känts hopplöst och ännu mer hopplöst. Som om det bara finns en enda ond djävla cirkel i denna värld som vi snurrar runt, runt i. Jag vill bara skrika och vråla ut min ångest och min ilska men jag orkar inte det heller.

Vet inte varför jag är och varit så deprimerad de här dagarna. Det mesta flyter ju på bra... tror jag. Inte allting kanske. Något som man helst av allt önskar att det skulle fungera, fungerar inte. Kanske är det därför jag är som jag är. Varför jag inte känner någon lust att blogga även fast jag borde. Varför jag inte kan vara glad längre än några minuter innan jag känner den här känlsan av att jag måste vara förbannad på någonting.

Känner igen mig så djävla väl i det här. Och jag vet att det kommer att sluta så djävla, djävla illa.

2011-09-28 ? 20:44:41

Kvällsprat och lite vitamin well.

God kväll på er bloggläsare och bloggvänner!
Just nu sitter jag och smuttar på det sista av min Vitamin Well och är nyduschad vilket känns förjävligt bra metanke på att jag kunde känna hur smutsen låg som ett lager på både hud och hår... 

Hör också i bakrunden min snarkande Patrik som blev väldigt trött av våran tvåtimmars promenad med vovven Keela och Antonio som vi tog för ett litet tag sedan! Vill egentligen väcka honom men han är så söt där han ligger så jag låter honom sova lite till. Som ett spädbarn. Min älskade lilla gosigos. :'-)

Och förövrigt idag så har jag väl varit i skolan och hurtat runt som servitris. Fick servera för första gången idag också, och det gick bra tyckte jag. Iallafall för att vara min första gång! Sedan var tanken att jag skulle till Kupolen med Cassie men det blev ändrade planer så den rundan tar vi nog imorgon om allting går som jag vill. Och istället för att åka dit åkte jag istället hit till min Patrik. 

Det var väl allting jag hade att säga för ikväll tror jag! Ska nog försöka väcka Patrik nu så att han får någon sömn inatt också eftersom han kliver upp klockan fem till jobbet... vi hörs säkerligen mer imorgon eller någon dag framöver! Eller ja, jag har ju lovat en bättre uppdatering så... VI HÖRS HELT KLART. Hehe. 

Pösshäjeeee.

Hihi, en nerpussad och småfull Patrik i egen hög person. (Det var inte jag, hähä)
2011-09-28 ? 15:11:39

Hej, jag suger på att uppdatera.

Hej alla leeesare. Nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade här i blokken men det är mycket i skolan och jag känner inte direkt för att blogga när jag är med min påjkven (dock kan han gott spela cs i flera timmar utan problem, men... jag är schnel mot honom ändå) så ja, bloggen hamnar lite åt sidan nu så att säga!
Det kommer att bli en bättre uppdatering. Jag lovar! Vi hörs mer senare när jag finner tiden. Hörs hej!

Soet chey.
2011-09-25 ? 22:32:56

Nu kan jag slappna av lite...

Sådär ja! Nu har jag hämtat nya kläder och ska nu lägga mig i sängen för att se på ett nytt avsnitt av Jersey Shore!  Ett program att dö för. Helt klart. Sedan blir det sängen för imorgon är det ju skuuuldags igen. Ni får sova så gott allihopa. Godnatt, hörs hej madda fakkas! Eller nåt sånt där.

#1  p.s: Vi har våran tvättstuga ute med kläder, badrum osv så därför blir det att jag måste skriva "hämta" för er som ville veta liksom, hiehiehie.
#2  p.s: Vi har ett badrum inne också!!!
2011-09-25 ? 21:59:56

But I set fire to the rain. Watched it pour as I touched your face.

2011-09-25 ? 21:21:30

På hemmaplan igen!

Tjenare er va! Nu sitter jag på hemmaplan igen och det känns skönt vill jag lova.
Home sweet home, det är så man säger va?
Det har varit en mysig helg med mycket skratt och gos. Men även lite gråt och sura miner, men det är så det ska vara. Tycker jag iallafall. :-)

Men nu tänkte jag gå ut och välja lite nya kläder för morgondagen. Känner att jag vill vara lite pojkaktig denna vecka, så som det brukar vara. Vart lite mycket krimskrams och tajta jeans förra veckan... hehe. Vi hörs kanske lite senare ikväll!
2011-09-23 ? 18:00:04

Dagens makeup + face.

JA. Mitt ena ögonbryn ville vara snett.




Är på dåligt humör så blev inga glada miner idag.
2011-09-23 ? 16:19:57

Homecoming.

Ja, som dem flesta kanske ser (om inte, tryck F5) så har jag gjort en ny header igen för den jag hade innan var ju så snygg. Not. Blev kaos på bloggen så jag slängde bara ihop något snabbt och opersonligt krafs tills jag hade tid att pilla ihop en ny och aningen snyggare.

Men iallafall. Kom precis hem från skolan som har varit väldigt bra och mysig, som de flesta dagar på RL-programmet. Ångrar verkligen inte att jag sökte dit! Sjukt bra och bekväm linje om man nu söker en sådan förstås, vilket jag gjorde.

Och nu senare ikväll ska jag till Patrik och jag förmodar att jag stannar där hela helgen, förhoppningsvis.
Men nu tänkte jag sminka av och sminka om mig, pyssla lite med sånt där ytligt och äta lite mellanmål som det nu så fint heter. Faktiskt är det ett rätt fult ord enligt mig... såsom orden hångel, kyssar och älska också är. Om ni ville veta.

Vi hörs förmodligen senare!! PÖSSHÄJ.
2011-09-22 ? 21:48:47

Just because I can.

Då var kvällen här igen och jag sitter just nu och försöker få mitt hår att kännas så lent som möjligt genom att dra lite i topparna då och då för att släta ut det i desperata försök.

Om några timmar är det fredag, allas härliga fredag. Då dem flesta i min ålder pustar ut för den sista dagen i skolan och gör sig redo för en hel helgs festande med skratt och gråt. Och vissa andra drar djupa suckar för att påbörja det kommande arbetspasset de strax ska göra.

Jag själv ska varken jobba eller klunka alkohol tills jag spyr, utan göra det jag längtar efter från måndag morgon till fredag eftermiddag. Vara med min kärlek. Den jag håller av mest i denna värld. Strax efter mina katter, mina vänner och min familj, förstås... men shh. Don't tell. Min underbara patrik.

Många kan tycka att jag kanske ägnar för mycket tid åt min partner. Men det tycker faktiskt inte jag. Jag trivs med att kunna komma hem till något. Till någon.
För det är jag inte van vid. Eller, förr var jag inte det. För mig fanns det bara en säng och ett täcke när jag kom hem. En ful, gammal teve att titta på. Ingen att hålla om medans och ingen att kunna vakna upp bredvid.

Nu har jag det. Och jag vill inte gå miste om något.

Godnatt alla, sleep well. ♥
2011-09-22 ? 18:41:55

Kör facelooken också då.


Med blixt

Utan blixt (Personligen gillar jag att fota utan blixt. Blir ett finare djup i bilderna, mer detaljerat och sen ser det inte så "plastigt" ut osv)
2011-09-22 ? 17:22:23

Dagens outfit




Tunika från Kappahl/Jeansleggings från Gina Tricot/Skor från Scorett.

Mitt hår ser utomjordiskt ut på första bilden. Whataf... happened?
2011-09-22 ? 14:19:39

Hemma hos patrik i väntan på mor.

Hej på er!
Sitter just nu hemma hos patrik som precis gick till jobbet, så nu väntar jag bara på att min mor ska komma och hämta mig sedan tänker jag tillbringa min lediga dag på hemmaplan. Har ingen lust att "göra" något direkt. Vill ligga och mysa i min säng och ha Landet För Längesedan marathon. Det lät iallafall bra i mina öron.

Sedan kanske jag tvingar min syster att fota mig. Om hon är hemma. Annars skiter jag i det och skjuter på det till en annan dag. Jag bloggar förmodligen mer när jag kommer hem igen, om jag har något vettigt på hjärtat.
Vi hörs senare! Pöss.
2011-09-21 ? 22:53:05

när kvällen går mot sin början...

Hej på er! Har precis vaknat och gjort mig iordning lite snabbe för avfärd. Dem flesta ska säkerligen sova såhär dags, men jag ska iväg till kärleken alldeles strax och spendera natten med honom efter att han slutat jobbet. Är även ledig imorgon så då kan jag vara vaken lite extra och gosa med honom en liten stund till mer än vanligt. Längtar ihjäl mig. :-)

Gillade ni bilderna jag tog idag förresten? Blev så less på att bara hålla i kameran själv och att självutlösaren var helt kass när kameran satt på sitt stativ, att jag tvingade med min syster ut så hon fick fota mig. Ska nog göra det lite oftare... SÅ.
Var det bättre eller sämre? Vill gärna att ni skriver vad ni tycker så jag vet ifall jag borde fortsätta med det, eller inte.

Men nu ska jag göra några smågrejer till innan jag åker sedan hörs vi förmodligen mer imorgon! Sov så gott allihopa, för det ska jag. Puss godnatt på er!
2011-09-21 ? 17:56:05

dagens outfit





Avslutar det hela med en fjantbild.
2011-09-21 ? 17:06:49

Jag är kär i en ängel


För dig kan jag göra allt och lite till ändå, mitt älskade hjärta. Du är den bästa jag vet och den bästa jag har. Jag vill alltid tillhöra dig patrik. Me love you. ♥
2011-09-20 ? 21:01:01

goden kvällen

God kväll på er!
Har precis hängt, vikt, och lagt in tvätt med systern min i säkerligen en timma nu, och nu är jag redigt trött och vill bara sova ihjäl mig. Saknar min gos också. Längtar efter honom, vill vara med honom. Nu. Hej separationsångest!
Har väl inget mer speciellt att berätta om idag tror jag... haha. Jag är bloggvärldens mest intressanta bloggerska. Inte.

Ska nog ta och tvätta bort spacklet och andra jätteintressanta grejer som jag helst inte bloggar om. Eh. Ni får sova så gott för det ska då jag göra. Tror jag. Vet inte riktigt hur det är att sova ensam längre nu när jag alltid sover med Patrik. Men inte idag inte! Snyft på den. Haha.

Fint dä, hörs häj!

2011-09-20 ? 16:09:05

Photos from a chilly day in September





Hej på er alla!
Kom hem från Patrik för en stund sen eftersom jag inte gick till skolan idag, så vi har väl mest tagit det lugnt och varit i Bjurs en sväng till hans pappa för att ta lite kort på hans Dodge (en bil för er som inte visste) som han ska sälja. Och nu för en stund sen har jag nyligen pillat och fixat med kameran för att hålla den i trim. Se ovanför.

Just nu sitter jag och dricker cola och äter choklad. Väldigt nyttigt och bra för hälsan. Not. Men det är ju gott iallafall! Men imorgon blir det skola igen så att man inte hamnar alltför långt bakom alla de andra.

Hatar sånt ärligt talat. Så därför lär jag väl ta nya tag så att jag orkar gå imorgon, då vi även ska bli serverade av B-klassen i skolan, så ska vi laga maten de serverar. Idag var det tvärtom. Men då var ju inte jag där så det missade jag, tyvärr.

Men nu ska jag återgå till mitt onyttiga ätande. Hej på er så länge! Pöss.
2011-09-19 ? 22:41:15

mot kärleken

2011-09-19 ? 21:24:38

ere värkligen vert å fira?


Jaha. Jaha. Jaha.
Nu sitter jag här i väntan på att min pappa ska åka till jobbet så att jag får sällskapa med honom till kärleken min, eftersom han jobbar eftermiddag denna vecka. Och eftersom min pappa jobbar natt är det ju toppenbra för min del, hehe. 

Förresten så har jag och patrik 1 månad idag. Grattis till oss. Dock tycker jag inte det är så mycket att fira. 1 månad av kanske väldigt många fler känns så. Lite.
Det känns som att man kan "fira" den tiden man varit i lag då när det gått kanske ett halvår. Ett år. Nånting.

Andra behöver inte tycka så, ni får väl bombadera Facebook, Bilddagboken eller vad ni vill med en lång text som i vart femte ord påminner om eran ständiga kärlek till personen för att sedan avsluta med en sisådär 28075 hjärtan. Hehe... no offence. Jag är gnällkärringen idag. Ni vet.

Nej, även fast jag älskar att överrösa min pojkvän med kärlek via text och väldigt gärna skriver precis hur jag känner för honom i långa meningar, så känns det lite småfjantigt (NO OFFENCE) att fira "en månaders dagen". Men det är vad jag tycker. Gnällkärring.

Undrar om det finns choklad i kylen...

...

Måste. Kolla.
2011-09-19 ? 20:01:57

Dagens fråga - rökning.

Carin: Vad säger dina föräldrar om att du röker ? Om du fortfarande gör de.
_________________________________________________________________

Ja, som de flesta vet har jag rökt i lite mer än ett år fram och tillbaka och jag skäms inte för det och jag står för det. Även om de flesta äldre är dömande och många tycker det är dåligt för hälsan osvosv. Men sen var det ju vad dem tyckte, vilket jag inte bryr mig riktigt i.

Hej Carin!
Min mamma har vetat att att jag rökt sedan de första veckorna då jag började, jag berättade det för henne och hennes enda kommentar var; "du också?!" rätt komiskt. Tyckte jag. Två utav mina systrar gjorde det också, det var därför hon sa som hon sa. Hon gillar det inte men jag sa att jag inte hade planer på att sluta (just då), så hon hade väl inte så mycket mer att säga till om.

Pappa vet ingenting. Men han är inte korkad så jag tror nog att han anat något förr då jag inte brydde mig om ifall det luktade rökrum om mig när jag kom hem. Numera röker jag ibland, mest för att det är gott och för att det är skönt. Socialt. Det är svårt att förklara för såna som inte röker. Men de människor som gör det förstår säkert.

Jag har haft perioder då jag rökt konstant, då jag alltid hade ciggaretter. Och sen har jag haft perioder då jag aldrig haft egna ciggaretter och knappt rökt någonting alls. Kanske smakat av någon. Och nej, jag har aldrig varit beroende och det ska jag se till att inte bli heller! Och jag kan stolt säga nu att jag inte haft egna ciggaretter sedan Classic Car Week!

Hoppas det här svaret var något du kunde dra nytta av! Kram.
2011-09-19 ? 18:34:43

Dagens!



Wohoooo. Typ.
2011-09-18 ? 18:23:34

Är det äkta känslor, eller ville du bara ha mer läsare till din blogg?

Såg nyss en sak som gjorde mig riktigt förbannad. 

Jag kikade lite hejvilt på en massa bloggar, och går då in på en väns blogg och läser då att min vän är ledsen och lite trasig. Min vän mår inte bra, den behöver stöd. Sedan ser jag att någon har kommenterat det inlägget. En länk.

Jag klickar såklart på länken, av ren nyfikenhet, för att se vad det står. Helt normalt att lägga näsan i blöt ibland. Helt lugn.

Det är en text, skriven är personen som länkade den, såklart står det en massa stödjande meningar och trams om att man inte ska vara ledsen, att man ska älska sig själv och tänka på annat som gör en glad. Det var inget fel med det.

Sedan ser jag att det finns en hel massa kommentarer kring texten. Läser några. Såklart så har den här personen länkat runt sitt lilla inlägg till olika personer, säkerligen folk personen knappt känner, bara för att folk ska läsa bloggen som den här personen äger. 

Ni får tycka att jag är dömande. Men Jag kallar det att vara förståndlig, att tänka outside the box helt enkelt. Läsa mellan raderna. Det är ju så självklart. Den här personen bryr sig inte på riktigt, den vill bara att människor ska klicka på den här personens länk till det där otroligt känsliga och rörande inlägget så att dem ska kommentera saker om hur bra den här personen är och "gud så vackert skrivet det var". Blaha, blaha. Säger jag. 

Självklart är det skönt att veta att någon förstår hur man tänker och känner. Men jag blir så trött på människor som bara skriver för att öka sin egen status. Vad är meningen. 

Vackra ord och meningar ska ju beröra. Det ska vara äkta när man skriver om sorg, om smärta. Och jag tycker inte att man ska skylta med det. Man ska inte tvinga någon att läsa vad man skriver. 

Ah, det är så svårt att förklara. Men jag stör mig. Jävlar vad jag stör mig på människor som är så förbannat ytliga och okänsliga. Även om de försöker att låtsas vara det. Något som dem inte är. 

Blir så less.
2011-09-18 ? 17:26:06

nya hårfärgen

Tänkte att jag kunde visa er hur mitt hår ser ut i nuläget! (Mobilbilder)

Uppsatt, sminkad. Hår i nyllet, fint.

Utsläppt, osminkad. Snygg osv...
2011-09-18 ? 15:16:39

I wish that I could have this moment for life.

Hej på er! Innan ni yttrar er: Förlåt. Förlåt. Förlåt.
Inga nya bilder, inga nya inlägg, inget nytt överhuvudtaget. Min blogg äger. Men nu har jag faktiskt tid att uppdatera för pojken är på jobbet för han ska som vanligt jobba extra.
Ja! Den här helgen har varit lugn, galen, dryg och allt man kan tänka sig. Visste inte att så många känslor fick plats i min lilla kropp, men tydligen. Jo. 

Hypersnabb update mitt i inlägget (!): Nu kom pojken min hem för att någon ska kolla på hans skoter. Knäppt. En puss på mun sen skulle han gå vidare. Suck, lär ju dröja år innan han är hemma igen...

Iallafall, idag har vi mest myst och tagit det lugnt innan han åkte till jobbet. Likaså igår då han var bakfull som ett as och jag inte fick upp han ur sängen förrän vid halv 5. Mycket möda för att få en sådan liten människa att resa sig upp kan jag säga. 

Och förhoppningsvis imon en snar framtid kommer jag att bo med min kärlek uppe på Kvarnberget om allting går som han vill, och jag vill. Många kanske tycker det låter som en sjuk tanke, det här med att flytta ihop. Och folk dömer. Det vet jag. Alla dömer varandra i den här världen.  
"Men gud, de har bara varit tillsammans i drygt en månad och de ska redan flytta ihop", "Det går för fort fram", "Det kommer aldrig att hålla".

Men vet ni en sak? Älskar man varandra, så ska egentligen ingenting annat ytligt behöva spela någon roll. Åldern. Storleken. Utseendet. Tiden. 
Jag vet att det är rätt. Jag vet att jag vill tillbringa alla mina dagar med min pojke. Och vilken skillnad gör det om vi "bor" i ett hus med hans familj än om vi bor tillsammans med varandra i en lägenhet? 

Vissa människor förstår sig inte på sådant, om det inte upplevt det själv. Det är därför folk dömer andra. För det själv inte vet hur saker och ting fungerar. Av nyfikenhet, eventuell avundsjuka - dömer de saker och ting som det inte har vetskap om. 

Det var nog allt jag hade att säga. Nu får ni gärna yttra er! :-)
2011-09-17 ? 22:59:38

Jag älskar dig, Patrik Christoffer Westling.
2011-09-15 ? 21:30:29

fem små hemligheter om mig


Jag tycker att synliga och skarpa kindben är något utav det snyggaste som finns.
Jag tror på Gud och när jag behöver hjälp så tvekar jag inte på att be till Honom om det behövs.
Jag är väldigt realistisk utav mig, är även väldigt paranoid och får för mig mysko saker ibland.

Jag skulle egentligen ha haft två syskon till.
Ibland kan jag anse mig själv som något utav det bästa jag vet. Att få vara mig själv, helt enkelt.
2011-09-15 ? 21:01:28

I need to realize soon that I'll never are going to be able to be that girl. The "IT" girl, you know.

2011-09-14 ? 15:16:22

En hejdundrande update á la mig.

TJA DÄR ALLA.
Nu var det ett tag sen jag bloggade men tiden finns inte nu när skolan är i full gång och man har en pojkvän man mer än gärna lägger ner lite mer tid på bara för att man kan, helt enkelt. 
Sitter just nu hemma hos honom i väntan på att han ska göra klart en kurs på jobbet (???) sen kan han mer än gärna släpa sig his och gosa lite med mig. Tycker jag. 

Idag har jag varit i skolan som vanligt, var dock inte där igår pga en djävulsk huvudvärk och magont, men nu är jag tillbaka på banan igen!
Måste säga att jag verkligen trivs där även om det kan vara jobbigt att tex. Stå i ett kök från 09:00-16:00 men det är sådant man får ta när man går en sån linje! 

Har inte så mycket mer än berätta för er nu tror jag... kanske att jag var och köpte röd hårfärg alldeles nyss som jag ska kladda på min sidecut, som förövrigt börjar bli för lång och se hemsk ut. Får se hur detta slutar för detta är då verkligen impulskänslorna som talar till mig. Men rött har alltid varit en färg, eller varit väldigt länge, som tilltalar mig på något vis. Iallafall i hårväg.
Annars är det rätt fult faktiskt. Är ju inte precis så att jag skulle tjoa för glatta livet om jag hade på mig en röd tröja, eller ett par röda skor... Huuh. 

Men nu ska jag nog lämna er läsare ifred ett tag. Även om ni kanske inte vill det. Måste bädda Patriks säng och ta reda på hans smutstvätt. Yuck. 
Hej med er, så hörs vi nog snart igen! Pöss.
2011-09-11 ? 20:36:11

Även om det känns som att jag faller tillbaka ibland, ligger jag stadigt kvar i ditt hårda grepp om mig.

2011-09-11 ? 18:07:10

....

Hej på er.
Varit hemma några timmar nu efter en toppenhelg hos min kärlek. Vet inte riktigt varför men känner mig helt tom i kroppen och vet inte om jag vill skratta eller gråta. Det krampar i armarna och illamåendet stiger för varje andetag jag drar.
Tror jag kryper tillbaka till min säng och sover litegrann. Och tar en värktablett. Vilken nytta den skulle göra nu vet jag inte, men prova kan man ju alltid göra.
Hejs.
2011-09-08 ? 21:12:01

Vad skulle jag vara utan dig, egentligen.


Min vackra Patrik. Jag kanske tjatar om det ofta, men du är nog den bästa jag vet.
Det finns ingen annan människa som gett mig så mycket kärlek på såhär kort tid och varit ärlig om den som du har gjort. Och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka dig för allt detta. Men jag försöker och gör så gott jag kan för att visa hur glad jag verkligen är över att jag får ha dig i mitt liv. Det finns faktiskt ingen som bryr sig om mig så som du gör.
Bara i tankarna kring att du är min smyger ett litet leende fram i mina mungipor. Varje gång. Jag har aldrig varit mer säker på någonting förut, än vad jag är nu med dig. Det är dig jag vill vara med och jag hoppas att du vill vara med mig du också. Att se hur du ler emot mig när jag kommer hem till dig. Det är den bästa känslan som finns. Hos dig är jag någon, annars kunde jag lika gärna inte ha varit någonting.
Du är allt jag behöver mitt älskade hjärta. Och jag älskar Dig.
2011-09-08 ? 20:04:39

"Erm... where's my food?!"

Jag fick äta. Och jag fick sova på sätt och vis. Men mat, nej det fick jag fan inte!
Två förbaskade nuggets och lite hårda strips hade mina kära syskon mig att erbjuda efter att jag duschat (ja, det fanns varmvatten iallafall! yei). Blev så mätt att jag blev spyfärdig. Eller? NAT.
Nu är jag hungrig och jag har ingen mat. Och jag vill inte laga någon heller för att det är för sent nu. Haha, mitt liv suger.

Nu ska jag sova lite mer och hoppas på att jag drömmer om mat och att jag får äta den. Hejdå.

Haha, monsterbrynen från helvetet, eller? Så fult att ha dem höjda sådär. Usch, förbjud det!!!
2011-09-08 ? 16:11:07

Hongrik & vill eta moet. Doscha lite åckso forresten.


TJENAFAN. Eller det kanske duger med ett enkelt h.e.j för somliga.

Kom precis hem och jag slapp gå i en hel timma för min trogna gamla taxichaufför hämtade upp mig på vägen. Känner mig allmänt snuskig och vill duscha i några år.
Men (ordet men borde bannlysas by the way) såklart så har mina kära syskon gjort slut på allt varmvatten. Lucky me. Turen står på min sida jämt verkar det som!

Så nu ska jag äta moooet sen vill jag sova. Och fortfarande, duscha. Vi hörs kanske senare för nu finns det inget vettigt kvar att skriva om. Hejsvejs!
2011-09-06 ? 21:56:50

It feels like my heart are ripped apart in thousands of pieces.

Orolig. Som vanligt.
Varför måste jag alltid behöva vara så himla orolig för precis allting.
Det verkar som att mitt psyke inte klarar av att ta dagen som de faller sig på som vissa andra tar som en dans på rosor. Om jag ändå hade det så enkelt för mig.
Alltid ska jag undra, fråga mig själv, planera i förväg. Jag måste veta vilket drag jag gör härnäst. Vilken väg jag ska gå, liksom.

Om man ändå var skapt som en impulsiv, levande och utåtriktad människa. Jag hatar att jag alltid måste ha en sådan kontroll över mig själv och mitt liv.

Instämmer, det är hemskt att tappa sig själv en bit på vägen. Men nångång kunde jag väl bara få öppna grindarna, springa i några timmar och inse att jag glömt kvar mig själv därhemma. Vara lite fri. Helt enkelt.
2011-09-06 ? 18:56:09

Dagensssss




Tröjan kommer från Prag.
2011-09-06 ? 17:05:23

Låt mig dö bah

Tror jag tänker slita av mig äggstockarna och allt som har med vaginan att göra snart. Och sen kanske man skulle ta och riva ut magen på samma gång. Den är ju ändå RÄTT onödig. 

Vill spy, vill gråta, vill dö.
Hela kroppen värker ihjäl sig och jag kan inte göra någonting åt skiten! Satans djävla problem jämt. Hoppas att det regnet slår som spön i backen imorgon så att jag slipper ha orientering i typ tre timmar med universums värsta gymnastiklärare. Ahhh, hoppas hoppas.

Och nu ska jag tröstäta så jag går upp yttligare några kilo. För det behöver ju jag VERKLIGEN göra. Hejdå. Usch.
2011-09-05 ? 23:04:19

Haha, gästbloggat på systra mi's blogg.

http://sjosefines.blogg.se/ (Hon behöver läsare, haha)
2011-09-05 ? 21:14:48

en väldigt blandad dag.


Ja, för är man inte snygg så får man väl vara ful?!

Den här dagen har varit väldigt blandad med känslor av alla de slag. Var chockad från lunchen och några timmar framöver så jag fick vara ifrån alla lektioner efter det tills vi slutade, skrattade också så att jag fick ont i magen och blev sedan så nervös på livet att jag bara ville krypa ur skinnet. En rätt sjuk dag med andra ord. Sorglig. Men ändå bra.
Jag är glad att jag lever, för att det fnns en mening och anledning till att jag finns.
Idag skrattar jag.

2011-09-05 ? 19:14:18

Jag alltid vill ha dig vid min sida. Mitt hjärta. Min lilla gos.


Jag hatar den här veckan.
Hata är dock ett så starkt ord. Nej. Jag tycker mindre om. Ja, det låter nog bättre. Mycket, mycket mindre om.

Att vara utan dig om nätterna nu i några dagar känns svårt.
Jag är ju så van vid det nu. Att inte kunna höra dig skratta sådär manligt som jag tycker är så charmerande och lite småsexigt, även fast du hatar det. Såklart. Vi älskar varandras svaga punkter. Men det är så det ska vara.

Jag älskar hela dig. Det finns ingenting med dig som jag ogillar. Kanske när du påstår att jag ser bra ut i alla lägen, då du låter som min mamma. Men jag älskar ju min mamma även fast hon är så fjantig. Och jag älskar dig också. Min vackra patrik. Dig älskar jag flera varv runt jorden, om ändå inte lite mer. Det går nog, det också.

Det har gått så fort, allt detta. Kanske för fort tycker vissa. Men det är vad dom tycker. Och vad vi tycker, det är just det som spelar roll och det kommer det alltid att göra. Och vi tycker om varandra. Vi älskar varandra.
Du älskar mig. Och jag älskar dig. 

Jag visste redan efter den första gången vi sågs att det här, det är äkta. Även om jag i min vildaste fantasi aldrig hade trott något sådant jag vet om dig nu, då.
Och nu delar du och jag någonting jag värderar högt ovanför alla trädtoppar, moln och berg i hela vida världen. Vår kärlek.

Det tåls att säga igen, och många gånger till.

Jag älskar dig.
2011-09-04 ? 20:06:12

lite om mig då kanske

Hånglat med fler än 50 pers: Nej fan!

Haft sex med fler än 20 pers? Nehedu.

Skämts över dina föräldrar? Ja! När pappa envisades med att ge mig och min tvillingsyster BANANER i skolan när jag börjat sjuan framför alla i cafeterian.

Gjort något du verkligen ångrar? Absolut.

Om du var fast i ditt rum i tre dagar med ditt ex, vad skulle du göra? Viljat haft en nyckel till det rummet...

Åkt ambulans? Nej.

Åkt polisbil? Nej.

Gjort nåt olagligt? Jovars.

Slagit ner någon? Haha, nej. Kanske när jag gick i trean då. Ohhh, farlig chey.

Tar du droger? Jämt! Absoluuut för sånt tar ju jag ställning till.

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja!

Vad hatar du verkligen? Lögnare.

Varit kär? Jag är kär. :-)

Är du ensam nu? Ja, men pv:n står i duschen och kommer snart och myser med moi. :-)

Är du i ett förhållande nu? Jaaaa, ack ja ja JA. 

Hatar du den senaste killen du dejtade? Dejtade...? Hm. Nä. Men gillar honom ikke!

2011-09-04 ? 18:30:46

donat littä


(utkast)

Tjaaaa!
Sitter just nu hemma med kärleken och väntar på skjutsen hem till honom, medans han spelar... kortspel med sig själv. Underhållande.
Blir att stanna hos honom över natten, och jag taggar ihjäl för skolan imorgon. Ja, verkligen. Vill inte alls ha sommarlov redan. Nejdå, gillar min skola, klass osvosvosv men ändå. Ledigheten är saknad. 

Update 2-3 timmar senare: Sitter just nu i kärlekens garage och väntar på att han ska bli klar efter att vi donat med hans cross litegrann. Nu ska vi upp och äta. Hoppas jag. Svälter. Typ. 
Åkaj haido!
2011-09-03 ? 22:12:58

just nu:




Mys med mitt hjärta. Jag älskar dig Patrik!
2011-09-03 ? 18:56:32

hemma med pojken min

Hej på er! Det var ett tag sen jag hörde av mig nu. Förlåt. :-) Sitter just nu hemma med min kärlek och väntar på att maten ska bli klar, senare får vi väl se ifall vi åker ner på byn och tar oss några öl. Visar sig helt enkelt. Och nej, vi är outsiders och ska inte på Granny Goes Street som alla andra.
Men nu ska jag mysa vidare med min pojke, vi hörs kanske senare. Pöss!

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!