2011-08-31 ? 23:41:41

mycket kärleksprat dessa dagar...

Nu blir det snarklådan så att man orkar upp imorgon bitti. Och efter skolan åker jag hem till Patrik och sover där...
Längtar ihjäl mig efter alla hans pussar och kramar. Min lilla gosigos, han är så bra. Min vackra gosse. ♥ Vilken tur jag haft som träffat någon så underbar, unik och godhjärtad människa som honom. Finns inte många såna människor i denna värld inte. Även om man tror det först så visar det sig att minst 80-90 % av dem alla är skit och inget annat än just, skit.  Usch, ja.

Ehrm.. host!
Haha, ni får ursäka allt mitt gulligullande och puttinuttande... lite pinsamt egentligen, men jag kan inte rå för det. Jag är så glad, helt enkelt. Efter många år av om och men, så har jag fått känna smaken och doften av äkta kärlek.
Helt un-der-bart. Kan fortsätta såhär bra länge till men nu ska jag faktiskt ta och sova lite.

Ta hand om er, och sov jävligt gott! Puss. ♥
2011-08-31 ? 22:53:31

kroppsideal del 2

Såklart kunde jag inte hålla mig ifrån godiset i skafferiet som det fatso't jag är. Alltså, usch!!!!! Jag vill verkligen börja träna.

Jag vill få lite ordning på kroppen min och känna att hela min kropp är snygg och inte bara några enstaka detaljer på den. Få lite snygga ben, en vältränad mage, starka armar... åh, vilken dröm.

Det värsta är väl att det enkelt att uppfylla den. Men så var det den där orken också. Vart finns den i mitt liv?

Rätt svar. Ingenstans.

Ahhh. Fet. Fet. Fet.

Nej, jag vet att jag inte är fet. Men ändå känner jag mig smällfet. Speciellt på magen. Vill inte att det ska vara en fet bula där en platt och fin mage egentligen ska sitta.
Gillar inte att kunna DRA UT fläsket när jag sitter ned och känna hur bilringarna ökar i antal. Usch. Fyfanken alltså.


Skitbild. Fet ignore på spexet med nyllet. Den här kroppen saknar jag. Vart tog den vägen...

Ah förresten, kolla på bilden under så kan ni jämnföra.
2011-08-31 ? 21:47:13

chillar pee


Tjenare på er allesammans! (Ordet tjenare är ett fult ord btw. Tje-nare?)

Nu kan jag äntligen ta det lite lugnt efter en trevlig dag med Elin i staden där vi chillar s0ender på Subway osvosvosv.


Tanken var att jag skulle stanna hos henne över natten men det blev ändrade planer (var ett snabbt och impulsivt beslut dock) så nu sitter jag hemma och har städat och donat med lite alltmöjligt innan mitt vackra hjärta intar mitt hem på fredag.
Har nämligen inte tid att städa, byta sängkläder osv för jag ska inte vara hemma alls innan han kommer. Så det var bara att räta på ryggen och göra allt sånt nu ikväll!

Och imorgon är jag mer än redo för skolan igen och träffa alla mina classmates. Har faktiskt saknat dem om jag ska vara ärlig. Känns som att vi kommer att få tre roliga år med varandra. Och självklart lilla Cassie!! Ahh, måste ju få snacka lite skit med henne också. Hähä.

Men nu tänkte jag faktiskt gå och göra mig någonting att käka sen blir det marsch i säng för min del!


Åh. Vi har godis i skafferiet.

...

2011-08-31 ? 13:05:03

jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för all den kärlek du givit mig, och fortfarande ger mig varje dag. mitt älskade hjärta, utan dig vore jag ingenting.

2011-08-31 ? 12:02:59

love life. not.

Är inte direkt förtjust i såna här dagar då man tror att allt och alla vänder en ryggen. Sen ska man försöka intala sig själv att det bara är påhitt, men misslyckas. Känner att den här förmiddagen har varit allt annat än rolig.
2011-08-30 ? 21:54:43

hemkommen

Hej! Nu är jag hemkommen från mitt hjärta och jag måste då säga att det är lika jobbigt varje gång jag åker därifrån.
Längtar ihjäl tills han flyttar till en egen lägenhet då jag kan bli hans egna lilla inneboende och slippa behöva åka därifrån mer än en gång per månad. Höhö. ;-)

Och som jag trodde har jag inget roligt att informera er om... mer än att Patriks bror precis blivit pappa och har fått världens sötaste lilla skrutt vid namn Liam som var på besök hos honom idag. Gosigos!

Det är i såna här stunder man önskar att man bara var några år äldre, att man hade ett fint boende och ett bra jobb så man också kunde skaffa sig ett litet knyte att bära på... gud så mysigt. Och ja, jag vet att vara mamma innebär så mycket mer ansvar och så mycket mindre fantasier men man kan väl få drömma. VAD vill ni mig!? Gash.

Ändrade om lookelilooken lite innan jag åkte. Smeta på lite rött, bytte kläder och så vidareee. Hehe.
2011-08-30 ? 15:52:50

ingen passande rubrik men det får gå ändå?

Slänger in en "dagens" bara för att jag är så grym.


Note: Jag stressade ihjäl för detta. Pyh.
Note 2: Måste kapa mina naglar, de börjar bli för långa nu.


Nu sticker jag till mitt hjärta några timmar! Vi hörs kanske ikväll. Heido.
2011-08-30 ? 11:58:21

tänk om alla levde ett lika händelserikt liv som mig? oh gosh.


Ser heeeelt nerdrogad ut på bilden men på nåt djävla vänster tycker jag om den iallafall. Don't ask.

Vaknade i varje fall för en liten stund sen och tänkte precis hoppa in i duschen, och lite senare far jag iväg till mitt hjärta så kommer jag hem igen ikväll nångång. Tänker inte säga att det kommer bli underbart för det vet jag redan att det kommer att bli. Peppar peppar.

Vi hörs förhoppningsvis senare idag eller ikväll. Det beror på om det händer någonting nytt i mitt så otroligt spännande och fantastiska liv. Not.

Märkt att jag säger "Not" väldigt ofta numera. Ny trend? Ingen aning.

Heido!
2011-08-30 ? 00:08:12

ögonen vill sova, och det ville visst jag också märkte jag


Nej!! Är alldeles för trött för att sitta uppe längre. Är en dag imorgon också, då jag får vara med mina vacka Patrik igen. Önskar att han vore här hos mig just nu. :-) Sov så gott allesammans så hörs vi mer imorgon. Godnatt med er nu.
2011-08-29 ? 23:19:43

tre små ord.

Förr trodde jag att älska någon betydde att man bara umgicks lite mer än vanligt, höll handen och sa jag älskar dig till varandra och så. Fast man var ju så liten.
Och då kanske man inte riktigt förstod att de tre små orden faktiskt är så mycket mer än bara ord för somliga andra.
Det är inte ofta jag säger det till människor i min omgivning.
Jag har aldrig varit bra på att vara tacksam, visa äkta känslor, säga att jag älskar någon och menat det. Några få gånger till några få personer. Mer än så har jag inte hjärta till. Ärligt talat. Mitt hjärta väljer mina känslor, inte min hjärna. Och bara mitt hjärta kan avgöra vem som får höra de tre, små orden och hur ofta.


Nu kan jag säga det flera gånger om dagen, fast bara till en enda person i hela världen som tagit hela mig med storm. För att jag älskar att påminna honom om hur underbar, speciell och äkta han verkligen är. Och hjärtat ger mig en high five varje gång jag gör det. För det vet nu att jag mår bra, att jag är säker och inte orolig för allting längre. Jag känner knappt någon lust att gråta längre, för hela jag strålar av glädje inifrån och ut. Det är inte längre intalade känslor jag utstrålar utan det är äkta idag, imorgon och förhoppningsvis en lång tid framöver.
Det är som en befrielse att slippa vakna varje morgon och tala tyst till sitt psyke att det kommer bli en toppendag även fast man jag i sjävla verket alltid visste att när natten rullade in så var allting inte lika toppen längre...

Jag säger detta med tårfyllda ögon att jag vet att allt detta beror på en enda person. Min Patrik. Din kärlek lyfter mig alltid ett steg över marken. Och varje dag är jag lika tacksam för att du vill vara min. Utan dig så vet jag inte vart jag hade stått idag. Du är hjälpen jag aldrig haft, kärleken jag aldrig fått. Du är det vackraste jag har. Och jag älskar dig, fan vad jag älskar dig.
2011-08-29 ? 15:19:50

mot kärleken och vidare


Beger mig mot kärlekens håll! Hör kanske av mig senare ikväll. Puss på er.
Älskar, älskar, älskar dig!
2011-08-29 ? 14:40:52

fyyyynda med fyndiq....

"...fynda med fyndiq... fynda med fyndiq gör fyndiga fynd - fyndiq, punkt esse"
Störande reklam som går stup i ett på teven. Blir ju galen. Vet ju knappt vad det är för något... Och ungefär såhär känner jag för dig jävla skit fyndiq.se:


Nej, jag tycker inte om skitreklamen och nej, jag tänker aldrig fynda hos er.
Deal with it.
2011-08-29 ? 12:32:38

dagens nyllepyllepoo i olika slags grad



2011-08-29 ? 10:05:50

härliga måndag

Godmorgon allesammans!
Vaknade för några minuter sedan och tänkte bara dra in morgondofterna och lyssna på fågelkvitter en sån här vacker måndagsmorgon (med betoning på morgon @ norrländska)... eller? Nej, inte idag då kanske. Men tänkte göra mig iordning och fota lite i varje fall, kändes som att det är rätt väder för sånt idag.

Sen ska jag äta frukost. Såklart. Har dock lättare för att äta frukost hemma hos kärleken så det här kan bli rena blodbadet. Not. Vi hörs när vi hörs, så får vi se ifall det kommer upp några bilder eller inte.
Farveeel.
2011-08-28 ? 23:18:29

Nej, men godnatt med er!


Tänkte krypa ner nu och få mig lite skönhetssömn. Känner att jag behöver rätt mycket av det nu. Och har dessutom saknat min säng litegrann.. här har ni "Dagens look" förresten. Haha, ser ut som en tönt. Cool_Chey_F12.
Hår i ansiktet. Sår på underläppen. Och som grädde på moset (usch?) en härlig finne på kinden. Det är nis dä.
2011-08-28 ? 22:17:10

haha, jag.älskar.dig






Även om flätor på killar anses som rätt töntigt i mina ögon, och även om jag tycker du låter som en arg katt när nu luftskrattar, så älskar jag dig mer än allt annat i hela världen mitt vackra hjärta. Du har allt jag behöver!! ♥
2011-08-28 ? 21:34:57

"Vanligt hyfs och sunt förnuft. Vi placerar lite visdom där det vanligtvis är luft..."




Men tjenare mannen!
Precis hemkommen från kärleken och just nu sitter och jag snosar på hans tröja som jag lånade med mig hem tills imorgon. Ahhh, saknar honom redan...
Har inte uppdaterat så bra denna helg men jag får väl lov att erkänna... jag har tofflat. Gud så jag har tofflat!  Men skyller återigen på att jag är nykär och vill fortsätta vara det ett tag. Höhö.

Känns jävligt bra att jag slipper passa en massa tider imorgon och gå upp alldeles för tidigt eftersom jag är ledig och börjar inte skolan förrän på torsdag. Helt klart bäst med långhelg tycker jag! Och nu ska jag väl måla på det tredje lagret nagellack så jag har det gjort. Skjutit upp detta så pass länge att jag nästan hade ångest när jag kom hem. Men nu börjar det faktiskt se helt OK ut.

Ska dock dra mig nu och fixa lite alltmöjligt. Vi hörs, hej med er!
2011-08-26 ? 20:19:18

dagens


2011-08-25 ? 23:25:55

natti godnatti

Nej nu orkar jag inte sitta uppe längre. Så nu går jag till sängs. Godnatt med er. :-)
2011-08-25 ? 23:08:08

Nu är jag glad igen. :-) Thank God!!

Okej, jag bloggade iallafall. Men har man bloggat varje dag i snart tre år så blir det svårt att låta bli. Är mycket gladare och lugnare nu i varje fall. Mest för att det snart är fredag och endast några få timmar kvar tills jag får träffa min älskade Patrik. Idag har det verkligen varit en sån här jag-måste-träffa-patrik-nu-nu-nu dag.

Humöret är som jag vet inte vad och det mesta får min familj stå ut med. Vilket jag skäms lite över. Eller mest mina yngre syskon.. gillar egentligen inte att vara så elak som jag oftast är, men det känns nästan som en befrielse att gnälla på dem. Herregud, jag är nog sinnesrubbad men det är faktiskt sant.

Konstigt nog så tappar jag alltid humöret när jag kommer hem. I skolan, hos vänner är det helt lugnt men när jag väl anländer på hemmaplan blir jag elak som bara fasen. Förstår ingenting.
Hoppas verkligen att detta går över för jag trivs inte alls med att behöva bete mig såhär. Jag är ju snäll... egentligen iallafall.

Men nu ska jag försöka att inte prata så mycket mer om detta i bloggen för jag känner verkligen att jag bara pratat om hur arg/sur jag varit de senaste dagarna. Fan, den här bloggen ska ju vara rolig att läsa!! :-)

Bjuder på dessa never seen pictures bara för att... hahahaha.



OMG EN SKÖLDPADDA.


Sådär. Nu får ni skratta om ni vill. Liksom.
2011-08-25 ? 22:24:32

Och jag kände dina ögon den natten. Dom följde varje steg. Dom såg mig som någon annan. Och jag kände mig som de.


2011-08-25 ? 20:58:02

så bedövande vacker på alla sätt och vis

I mina ögon är du det dyrbaraste som finns. Allting jag kunnat önska mig finns nu så nära och alltid hos mig. Min älskade Patrik Christoffer Westling.
Du är det bästa som finns. ♥

Ja, förlåt. Jag stal en bild till.. men du är ju så vacker, på alla sätt och vis.
2011-08-25 ? 19:54:23

dagens


Ja, jag kände mig så illa tvungen att slänga in något nytt i bloggen. Och åhhhh, jag är på världens sämsta humör. Jävla skitbloggsjävel som får stå ut med detta. Ingen kommer ju vilja läsa min blogg längre för att jag förvandlats till nån jävla betterfettah. Haha.
Skyller allting på mina p-piller. De förstör mitt liv och mitt humör, men vad gör man inte liksom... Nej alltså, det här går fan inte. Usch du fula blogg nu skiter jag i dig i någon evighet. Hejdå!
2011-08-24 ? 23:35:49

Jag är väldigt trevlig och optimistisk mot allting idag. Verkligen. Det är jag.

Hur korkad får man vara som somnar runt sextiden och vaknar igen vid nio?
Jag kommer få så otrolig mycket sömn inatt känner jag. Och inte blir det lättare när man måste vänta på att gubben ska komma hem från jobbet så att man får säga godnatt via facebook tackvare att hans sms (eller vad det nu var) har gått ut och vi äger ingen bärbar dator osv. Och jag tvärvägrar att prata i telefon. Haha, är typ en fobi för mig. Har bara gnällt idag verkar det som. Är en väldigt trevlig och positiv bloggare jag. Naaat.
Tur att man har universums bästa kille vid min sida genom dagarna som går. Vet inte vad jag hade gjort utan min fina Patrik ibland. Usch nej, hemska tanke. Bort med dig. Men nu ska jag.. göra nåt vettigt. Så får vi väl se ifall gubben har hört av sig, eller inte när jag kommer tillbaka. Pusshäj och godnatt med er alla!

Min pojkvän ser ut som en bebis. Pluspoäng till honom. :-) Du får inte bli arg jag att jag stjäl dina bilder hjärtat. Och neka inte att du inte kommer läsa detta för jag vet att du stalkar den här bloggen! Hihi, puss på dig min fina gubbe. Du är bäst!
2011-08-24 ? 21:19:13

den konstigaste känslan i världen.

Vet inte vad det är med mig men ända sen jag kom hem tidigare idag, har jag varit... arg? Vad är det här för sjuk känsla?
På vad vet jag inte men det kryper i hela kroppen på mig och nävarna går jag knutna med, som om jag gjorde mig redo för fight varenda minut, sekund, hundradel. Jättekonstig känsla och jag gillar den inte.
Tycker inte om att behöva vara arg när jag egentligen inte behöver.
Vill vara glad så ofta kan jag och gilla läget så gott det går. Självklart så kan ingen gå omkring och känna sig som fisken i vattnet, men man önskar ju att man kunde.
Har irriterat mig på småsaker. Vräkt ur mig elaka kommentarer åt familjemedlemmarna. Viljat vara ensam. Längesen jag kände såhär. Väldigt längesen jag kände mig riktigt arg också. För nuförtiden har jag så mycket mer att le åt. Och det har jag idag med, just nu också. Så jag förstår inte vad felet ligger..
2011-08-24 ? 17:02:23

Jag vet inte ens vem du är, men jag avskyr dig redan.

Trodde inte det var möjligt att hata någon man inte ens träffat i det verkliga livet. Någon man inte känner. Inte vet någonting om. Men jag vet att du är ett hot för mig och min lycka. Så den här gången tar jag inga risker. Håll dig där du är så kommer det här gå som smort för människor som dig vill jag inte beblanda mig med, och kommer förmodligen aldrig att vilja. Såna fördomar jag har, men egentligen.. vill jag bara skydda mig själv och det enda jag håller kärt.
2011-08-24 ? 16:01:08

klimateriekossa? jag? äsch då.

Tja på er allesammans. :-)
Är hemma nu igen efter en välbehövd natt hos min underbara patrik, och nu är jag trött som en... ja, som en sten. Eller något. Vill bara lägga mig på golvet och dö ihjäl. Har någon kuslig välbekant känsla av att jag inte pallar med livet idag. Ahhh, inte för att det hänt någonting men jag är fasen lite sliten idag. Uschanemejen.
Längtar efter min älskade patrik som är på jobbet. Vill vara hos honom just precis nu och föralltid.
Tack och lov att gubben jobbar förmiddag nästa vecka. Blir ju helt galen på denna eftermiddagsvecka han gör. Haha, jag låter som en klimateriekossa. Blä. nu väntar min säng så ska jag nog sova några år! Pösshäj.
2011-08-23 ? 21:13:33

NejNejnej, jag kan inte skriva rubriker till allmänna texter. förlåt mä.

Har precis kommit ut ur duschen och är ganska nyligen hemkommen efter en lång dag i skolan och på stan med Fanny, Ida och min syster. :-) Väldigt mysigt och bra.
Tycker faktiskt om Haraldsbo väldigt mycket har jag märkt!

Och har redan börjat vänja mig vid min klass som också är väldigt go och mysig. Iallafall vad det verkar som! Och nu väntar jag mest på att klockan ska bli elva så jag får åka till mitt hjärta och spendera natten där med honom. :-)
Är ju ledig imorgon så det passar mig alldeles utmärkt.

Är även ledig, måndag, tisdag och onsdag nästa vecka.
Varför vet jag inte men fyfasen vad gött det är. Sjukt chill att endast ha TRE stycken jobbdagar i skolan på två veckor liksom. Hehe. För just nu är det mycket som man ska gå igenom, saker som ska fixas och mycket annat. Inget som stör mig direkt.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och vila. Känns som att det är behövligt. Hooh.
Vi hörs mer imorgon! Hej med er.

Halvgammal bild. OCH OM MIN KÄRA STORASYSTER LÄSER DETTA:
Kom hem med systemkameran! Jag behöva. Nu.
2011-08-22 ? 23:21:26

Skriver alltid så djävla mycket numera. tycker ni inte?

Jajamen, nu sitter jag här igen och kan faktiskt se mitt vardagsrum efter några timmars städande. Helt underbart när det väl är gjort och allting är skinande rent!
Dock var det väl mest för mitt hjärtas skull så att han inte skulle baxna när han kommer hem hit nästa torsdag (om det håller sig fint så länge) då min mor och far åker till Prag! Får hoppas att småsyskonen flyr iväg till släktingar och att tvillingen håller sig undan. Vill ju vara ensam nångång med pojken min. :-) Kommer bli såhääär underbart. Ser verkligen fram emot det.

Har precis tvättat bort allt spackel och skit ifrån ansiktet så nu sitter jag här och känner mig fräsch och skitsnygg! (är egentligen röd som en tomat i nyllet och känner mig egentligen rätt jävla ful men sånt kan man ju inte säga här i blokkeN).

Och imorgon stannar jag hos mitt hjärta över natten för jag är ledig på onsdag. Bra start på terminen! Go, go. Och nu tänkte jag slå mig till ro i min säng inne på mitt skitsnygga rum (som faktiskt är riktigt jävla fint nu). Ni får sova så gott för det ska jag göra i varje fall. Hej med er! Och godnatt. :-)

2011-08-22 ? 20:12:57

Mig sakna dig välli, välli mycket


Jag saknar dig mitt vackra hjärta!
2011-08-22 ? 16:28:54

Första dagen på Haraldsbo, RL11A...



Var faktiskt ganska bra om jag får säga mitt! Trevliga klasskamrater, hyfsade lärare, helt okej omgivning. En bra dag för att vara den första. :-) Sen får vi väl se om jag ska titta på SAM... Men nu ska jag göra annat. Vi hörs väl senare. Laterooo.
2011-08-21 ? 22:14:40

skan't man gå å lägg sä nu då kanske?

Jo. Det ska man. Hör av mig mer imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och sakna min vackra karl. Får låtsas att han ligger bredvid och snarkar... av någon konstig anledning tycker jag att han snarkar rätt gulligt. När man är kär, då är man då verkligen kär i hela personen och allt som hör till. Livet är underbart. :-) ♥
Godnatt allihopa!
2011-08-21 ? 19:34:57

Det är helt okej, liksom.

NÄMEN HEJSAN PÅ ERSAN WE-HE-HE.
Är både ledsen & inte ledsen för min usla uppdatering nu i helgen eftersom jag spenderat mina dagar hos världens bästa karl som även är min nyblivne pojkvän. Min vackra skatt nu är det vi, och jag är bara din.Saknar honom redan men det blir väl lätt så när man är nykär och toffel, även om jag lovat mig själv att aldrig bli någon sån, men men! Det är lätt hänt som sagt var..

Och imorgon börjar jag skuuulan igen. Kommer att bli intressant så det hette duga!
Vet inte om jag ska vara nervös eller inte, för just nu är jag inget dera.
Jag är nog mest nyfiken och glad att man får starta om på nytt lite halvt sådär. Och systra mi och jag ska inte gå i samma klass och det kom väl som en chock.. trodde faktiskt att vi skulle få tillbringa tre långa och dryga år med varandra. Men ikke! 

Men nu tror jag bannemig att jag ska ta och välja kläder för morgondagen (och ja, jag väljer fortfarande kläder till den första skoldagen. Inte ofta sånt händer ju. Måste ju göra ett gott intryck på mina nya classmates, haha) sen får vi väl se ifall jag dunkar in något mer här i blokkän. Fint dä, hörs häj!

2011-08-19 ? 23:18:13

vad mer finns att säga?

Patrik Christoffer Westling <3
2011-08-19 ? 00:58:49

Jag vill ge dig hela världen mitt hjärta, och hela världen skall jag ge dig. Men just nu. får du nöja dig med mig.

Den enda som ger mig kärleken jag längtat efter så länge, när jag behöver den som mest. Du stillar ständigt mitt begär efter den enda personen jag helst vill vara med i hela vida världen. Dig.

Dina fina ord du alltid viskar i mitt öra. Då du ber mig att inte åka hem utan att stanna över natten. När du säger att din säng känns tom och önskar att du fick hålla om mig. När du blir ledsen på låtsas när du inte får dina pussar som du lika väl som jag känner ett behov av hela tiden. Ett begär av att få vara nära dig. Veta att du är min och ingen annans.
För nu är du väl det? Min.


För mig är du så äkta, så bra, så djävla perfekt på något vis.
Ibland känns som att allt detta bara är en fånig dröm jag drömmer. Detta kan väl inte hända en person som mig. Att allt detta bara är löjliga illussioner.
Men så kommer jag på, jag drömmer inte. För ingenting har nånsin varit så glasklart som det är nu. Du är så perfekt för mig mitt hjärta. Så himla perfekt.
2011-08-18 ? 22:38:00

”I'm not a smart man... but I know what love is” - Forrest gump


Din kärlek är allt jag behöver mitt hjärta.

2011-08-18 ? 21:11:22

well.. hello there.

Hej på er! Förlåt för den kassa uppdateringen men vårat internet har tagit semester och jag vet inte hur länge det kommer att vara borta. Det är avstängt men vi kan slå på det i nödfall (anser detta som ett, hehe).
Vill bara slänga iväg en rad så ni vet att jag lever även om mitt humör är så hemskt som det bara kan bli. Äkta pms var det här!!! Jävlar det pussar vi på rätt hårt.
2011-08-16 ? 12:00:35

early in the morning

Åh, jag känner min egen kropp igen efter lagret av all smuts jag precis duschade bort! Haha, eller inte. Men nästan så.
Finns det någonting jag verkligen inte tycker om så är det att vara skitig, lortig, äcklig and so on. Man duschar fasen iallafall kroppen varannan dag annars kan ni hålla er en meter ifrån handen allesammans, och tro mig jag kan sträcka ut armen hur långt jag vill när det gäller personlig hygien!!!
Haha, skämt åsido. Men ärligt talat. Det är rätt snuskigt.

Idag ska jag iallafall hem till * för jag har nog aldrig längtat så mycket efter en person i hela mitt liv. Tvärdör ju. Hehe. Och nu ska jag käka frukost med mor & lillebror. Om de vill förstås. Hej med er! :-)
2011-08-16 ? 02:12:40

Och utan ett enda ord går du din väg för att aldrig mer återvända hit. Till mig. Till oss. Och allt det vi hade tillsammans.


Och med denna bild från förra vintern säger jag godnatt. Sov så gott.
2011-08-16 ? 01:03:20

A stupid list from a land called boring

(Snodde listan & gjorde om den lite från colorido.blogg.se)

6 favoriter:
Färg: Lila, turkos och vit.
Bok: Da Vinci Koden. Fortfarande bäst.
Årstid: Sommar.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Vanilla strawberry.
Tid på dygnet: 22:22.

7 första:
Bästa vän: Ida Thörnell.
Husdjur: Undulater & katter.
Piercing: Naveln, öronen, läppen och tungan.
Förälskelske: Jonatan Lundberg.
Musik: Haha, massa babyremixade låtar.
Bil: Nada.
Kyss: Marcus Nilsson.

6 senaste:
Cigarett: Några dagar sedan.
Mat: Lövbiff, potatis & sås.
Dryck: Mjölk!!
Kyss: *
Spelad låt: Coming Home.
TV-program: Gossip Girl.

5 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Jaa.. på sätt och vis.
Brytit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Ja.
Badat naken: Nej inte helt naken.
Kysst någon du inte känner: Gills det inte om man lärde känna dom sen? Haha.

5 nej tack:
Kläder: Kängor & jeans med hög midja. Wtf liksom.
Mat: KORV.
Musik: Grov hårdrock så det bara skrålar i öronen.
Dryck: Fanta exotic. Spyr.
Personlighetsdrag: Egocentrisk, självupptagen, arrogant, tråkig med mera.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var med * och var hemma.
Du kan höra just nu: Ingenting faktiskt!
Du inte kan leva utan: Min familj & mina vänner.
Du gör när du har tråkigt: Gör en sån här lista bland annat.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Precis allt? Ingen alls.
Du tycker om: Honom.
Du hatar: Människor som lägger näsan i blöt.

2 val:
Kaffe eller te: Både och!!
Vår eller höst: Vår.
2011-08-15 ? 22:32:48

vilken kinky humor jag har



2011-08-15 ? 20:52:40

My name is fatso, don't wear it out.


Bara jag som ser att mitt ena bryn ser ut som en fet larv i skuggan? Inte snyggt.

Jaha. Och nu då? Är fruktansvärt rastlös och känner att jag vill frossa i mig hela kylskåpet nu medsamma. Men nej. Jag börjar bli fet. Det känner ju jag det. Och det börjar synas nå förskräckligt. Ser ju ut som jag är i 5 månaden eller något.

Usch, jag måste börja träna eller hitta på en energislukande hobby annars lär jag väl rulla fram snart. Och nej, jag vet att det inte syns för era ögon men det gör det för mina. Fast näe... jag är fasen inte fet. Jag är mullig. Eller trivselrund. Dock vet jag inte hur mycket jag trivs med denna mage och dubbelhaka.

Äsch jag bara snackar strunt. Hej med er.
2011-08-15 ? 14:52:38

Men godmorgon typ.

Känns lite äckligt att skriva på detta tagentbord just nu.
Metanke på att någon av de yngre kaninbebisarna i denna kull har lagt ett rosa djävla tuggummi under det som är fullt med spott och äckel.
Och jag rör det inte så det får fasen ligga kvar där tills de kommer hem så tänker jag bannemig trycka ner båda deras nyllen i skiten. Vem lägger tuggat tuggummi under ett tagentbord? Åh, nötter. Jaja, nog om det iallafall.

Vaknade på tok för sent för någonting idag också. Kändes mindre bra ända tills jag såg en grå himmel och smådassigt väder när jag kikade ut genom fönstret nyss. Det ger mig flera anledningar till att inte gå ut idag. Haha, tar alla chanser jag får.
Sen måste jag verkligen få pli på min sömn nu också..
Gick och la mig klockan tre imorse och vaknade nu vid två igen. Och det är precis en vecka kvar innan skolan börjar. Måste. Vända. Tillbaka.

Åh, nu tog jag i tuggummit. Härlig konsistens på det där tuggummit, klibbig och bra. Vi lär vara en person mindre i den här kullen inom en snar framtid. Brb, ska yxmörda litegrann. Hejdå.
2011-08-15 ? 02:36:56

Kärleken har en stor inverkan på människors liv, men främst deras känslor

Ni vet nog många om den här känslan jag tänkte skriva lite om.
För just nu så har den tagit över hela min kropp och sinne. Kärlek.

Jag tänker börja om nu, på allvar. Nu och framöver tänker jag strunta i alla dessa småflörtar jag nånsin haft med människor som inte tänker längre än näsan räcker. Jag vill inte vara den tjejen som bara strular runt utan framtid.
Jag vill skapa något av mig själv. Göra något vettigt av mig och det jag har att ge.
Även för er som läser detta och tvivlar av ren avsmak eller av hat.

Jag har känslor, och mycket utav dem. Och kärlek i mitt hjärta som jag gärna ger till någon speciell. Och det gör jag just nu. I detta ögonblick giver jag sakta bort det enda som håller min kropp igång. Och jag tycker det känns bra. Det känns rätt det här. Och jag ska beätta för er att det var längesen något kändes såhär rätt som det gör just nu.

Jag vet inte vad som hände igår men grät. Det gjorde jag. Jag grät i hans famn av enbart äkta lycka men ändå så mycket sorg intrasslat i mina tårar.
Han tar hand om mig och han bryr sig om mig. Han ger mig något som ingen annan människa någonsin gett mig, varje dag.
Tro.
Han behandlar mig som om jag vore av de sköraste porslinet. När han ser på mig så ser han inte bara mitt ansikte utan han verkar se så mycket annat, som varken jag eller någon annan ser. Hans blick letar sig in i minsta vrå och han backar aldrig undan, utan vill alltid ha mig nära.

Det känns som en befrielse från min bur jag suttit inlåst i så länge. Det finns människor med goda hjärtan. Han vill mig inget illa. Han ser mig inte som ett objekt. Utan som mig. Så som jag vill bli sedd.
Och det betyder så otroligt mycket för mig. Att slippa se sig själv som någonting oanvändbart och något som måste utrotas så fort som det bara är möjligt.


Det finns människor med vackra hjärtan i denna patetiska värld vi lever här. Och jag har haft turen att finna en sådan människa just på denna plats. Så nära.
Orden blir så få när jag ska förklara min lycka.
Men honom, är jag beredd att göra precis vad som helst för.

2011-08-15 ? 00:13:18

ansiktsmasker är ju rätt fula, egentligen.


Sjukt snygglig man är just nu. Men vill man vara fin får man lida pin. (Förresten, vore inte "vill man vara fin får man se ut som ett lik" en mer passande mening? Synd bara att det inte rimmar annars hade jag förmodligen skrivit det) Vet att ni totalälskar mitt fiskplut också. Gör jag med.. eller?

Har tittat på några Gossip Girl avsnitt med syster nu och det tänker jag fortsätta med för resten av kvällen/natten som återstår. Imorgon tror jag att det blir en redig hemmadag eller så följer jag med mor och lillasyster till stan tidigt på morgonen och inhandlar fotbolls skor åt lillan.
Har ju faktiskt inte så mycket annat vettigt för mig så det låter som en bra plan.
Eller så åker jag hem till * när efter att han slutat jobbet senare på dagen.. men jag vet inte faktiskt! Är rätt öppen för förslag ändå. Fast nu ska jag se lite på GG och äta kvällsmat. Hej med er, och godnatt. Förhoppningsvis.
2011-08-14 ? 20:41:10

Det är enkelt att vara kritisk. Och slå ner på det som finns. Men ibland kan man vara nitisk. Även om man är klädd i jeans.

Ted Gärdestad - Så mycket bättre


2011-08-14 ? 20:07:10

Men det blir bättre, om vi är tillsammans. Så mycket bättre, för oss allesammans.



Hej på er alla! Har precis kommit hem efter en helt underbar natt hos * med mycket skratt och trevligheter. Och ärligt mår jag bättre än jag gjort på länge nu.

Det känns lite som man börjar bli lite hel igen och alla dessa småhål som sitter lite här och var läker ihop sakta men säkert i * närhet. Jag tror det är den här känslan, vad heter den nu igen.. lycka. Det är nog det jag känner. Det tror jag verkligen nu.


Det känns nästan för bra för att vara sant, men. Det är ju faktiskt så. Du är bäst.
2011-08-14 ? 19:15:03

Ni frågar, jag svarar - tjena kkkkörven!

KKKKÖRV om Dör trött döden:
vem var den finaste tjejen och killen i din förra klass?
awesome blogg :D

Hej korven...
(?!) Oj, det blir ju inte lätt och säga.. men jag tror jag måste välja Nommi Nordlund och Arvid Finn. (Nommi fyller förresten år idag så grattis till henne på sin dag!)
2011-08-13 ? 02:15:48

Dör trött döden

Nej, för trött för detta. Dags för sängen. Goodnight everyone. ♥
2011-08-13 ? 01:22:05

I'm burning photographs of you.

Till låtar som denna känner jag igen mig så mycket.
Det kanske är därför man lyssnar på dem. Man försöker att finna den känslan av att man aldrig är ensam om någonting. Det finns alltid någon som känner detsamma. Någon som vet precis hur du tänker och tycker. Hur du mår.

Jag finner en viss tröst i såna här låtar. Jag kräver inte att någon måste känna som mig, för jag vet att jag aldrig kommer vara ensam om mina känslor.
Alla har nångång känt precis samma sak som jag och de vet exakt hur man känner i de ögonblicken då allting verkligen är åt pipan. Då man bara vill bort.
De stunder då man önskar att himlen fanns bakom hörnet. Och det gör det hela så mycket lättare att handskas med. Tycker jag.
2011-08-12 ? 21:55:27

jävlar anamma i min balja.

God jävla kväll på er!
Som vanligt så lyckas jag alltid hålla mig hemma på helgerna av någon underlig anledning. Men imorgon beger jag mig till * och myser ihjäl mig litegrann. Tror jag, iallafall. Annars stannar jag fasen hemma som vanligt.
Är ändå rätt skönt faktiskt. Då kan jag möjligtvis få fason på min sömn så att man orkar med skolstarten. Känns ju underbart att all ens frihet försvinner om mindre än 1½ vecka. Fast det ska bli skönt att börja om litegrann också. :-)

Har iallafall varit till Siba idag och köpt en ny datorskärm så just nu glor jag på en 24 tummare. Toppen det. Och i slutet av denna månad blir jag förhoppningsvis ägare till en sprillans ny telefon. Längtar ihjäl, är så satans less på min gamla skrutt från 1900 frysifast..

Men nu ska jag dra mig så lillebror kan kolla in någon HDMI kabel (oteknisk som man är vet jag inte vad det är). Hej med er så länge!
2011-08-12 ? 14:03:11

Chilly, chilly...

God eftermiddag på er!
Sitter just nu och fryser ihjäl och har gjort det sen igår kväll när jag gick till sängs. Nätterna börjar bli svinkalla och det kan ju bara betyda att hösten intar sin plats i detta 12 månaders lopp av vår, sommar, höst och tillsist. Vinter.

WHY WINTER?!
Jag pinar mig hellre igenom tio år med slaksig, regnig och blöt höst än med fyra-fem månader av svinkall, astråkig och vit vinter. Snön kunde väl ha haft en lite mer livfull färg iallafall, som turkos eller något istället för vit. Som inte ens räknas som en färg (det gör inte svart heller om ni ville veta liksom..) så hur kul är det?
Jaja, ser absolut inga anledningar att tycka om vintern iallafall. Eller jo, jag fyller år. Men ack man önskar ju att det vore på sommaren istället. Suck.

Vilken optimist jag är, haha. Ska göra mig lite mat/frukost eftersom jag klev upp så sent. Blir väl en brunch då. Eller något. Vi hörs nog senare! Pusshäj.
2011-08-12 ? 00:41:15

I just don't give a fuck, that's all.

Alltså snart flyttar jag min blogg till annan adress! Blogg.se krånglar ju tamefan jämt. Nu går det ju inte ens att ladda upp bilder om man inte ändrar om bilderna till paint format så kvalitén suger balle. Åh, jag blir så trött..

Hej på er!
Har precis kommit hem från * och har haft en helt underbar dag med den människan. Totalbäst. ♥ Hoppas ni har ett visst överseende med att jag inte nämner personens namn, orkar inte med allt prat som alltid ska förekomma när det händer något nytt i alexandras lilla bubbla. Så just nu får personen nöja sig med att vara en stjärna här i bloggen.
Men jag tänkte göra mig något riktigt gott att äta på sen hörde jag visst att sängen ropa. Kan ju inte avfärda dens gälla skri efter mig. Så ni får sova så gott för det ska jag, och sakna någons lena armar som inte längre håller om mig som de borde göra.. Men sov så gott nu. Godnatt!

Dagens nylle.
2011-08-11 ? 01:42:30

det sliter mig itu.

Vad göra?
Hur skall jag kunna veta vilka val som är de rätta när jag själv inte vet vad jag ska välja. Men välja låter så fult, så billigt. Äckligt. Jag vill inte välja. Då står jag hellre kvar. Men det det handlar om min framtid. Vad jag gör med den och hur jag vill ha den. Och därför vill jag verkligen inte göra fel nu. Inte igen. Aldrig igen.
Men alltid måste alla dessa djävla val lysa igenom allting som sker, vad man än gör.
Dessa val som det så äckligt kallar dem.
2011-08-11 ? 00:54:48

"nya" delen i rummet

Elin frågade mig/bad mig igår att visa hur mitt nyrenoverade rum ser ut i den delen vi har sågat ut. Så det tänkte jag visa er nu faktiskt!

Ja, jag kollar på South Park & ja, jag cencurerade allting som var fult och ivägen.

Nya tapeter, ny tv, ny lampa osv.
Dock vägrar jag visa er hela väggen med garderober för där finns det inga dörrar och inuti är det en ful snorgrön färg. Huudå. Ska fixas senare med nya dörrar och så!
2011-08-11 ? 00:45:39

dagens & a new in. bara lever livet litegrann.



Äntligen har jag fått tag i min djävla Earcuff som jag längtat så mycket efter. Endast 29:90 på Glitter. Gud satt på min axel då vill jag lova!

Har förövrigt haft en toppendag hos * idag, men egentligen igår eftersom klockan är över 00:00.. Verkligen någon man trivs med säger jag bara. Så vi ska träffas "imorgon" och möjligtvis till helgen också. Kommer somna glatt inatt kan ni hoppa upp och sätta er på! Hihi. Men nu ska jag försöka sova lite så vi hörs senare imorgon.
Pusshej på er. Och godnatt! :-)
2011-08-09 ? 23:12:11

Såhär känner jag.

Har setat och tänkt ett tag nu. På människor som berömmer andra hur man skriver, uttrycker sig inom text och hur man väljer de rätta orden så att allting helt enkelt hänger ihop och får ett bra sammanhang.

Det får mig att tänka på alla de gånger jag skriver långa rader om allt och ingenting. Då jag vill få ut något utav det jag skriver. Vill förmedla, beröra.
Men sen tänker jag, alla kan inte beröra på just det sättet som får människor att tänka om, kanske fälla någon tår.
Det handlar om att känna igen sig. Man vet precis hur personen som skriver tänker för att man själv en gång gått igenom precis samma saker. Upplevt det, känt det. Smakat på det. Bra som dåligt, lyckligt som olyckligt.

Jag tror att alla de människor som skriver djupa, vackra rader - faktiskt mår väldigt dåligt psykiskt. Det är bara en ren teori men så känner jag det. Kort och gott.

Som mig själv, tänker jag. När jag skriver så kommer allting direkt från hjärtat.
Och oftast är det nästan aldrig positiva, lyckliga eller goda ting jag nånsin skriver om. Det är såna saker jag ältar, saker som estat sig fast i mitt minne som en oändlig huvudvärk som jag inte längre klarar av att hålla kvar inuti.
Då skriver jag.
Jag skriver tills mina fingrar bultar av ömhet. Även om det gör ont så är jag ändå alltid så lättad, glad att det äntligen kommit ut. Sen tänker jag oftast inte mer på det längre. Det gör aldrig längre lika ont.

Saker och ting som kanske är obetydliga för andra, tillexempel ni som aldrig tog er ända ner hit för att ni helt enkelt inte brydde er, betyder kanske hela världen för någon annan.
2011-08-09 ? 22:25:26

tjo mann!










Hahahaha, dör långsamt. She will forever be my best bro.
2011-08-09 ? 12:59:13

dagens frisyr


Har lite brottom så slänger in ett snabbt inlägg. Nu åker jag till Elin och busar med henne lite. Pusshäj!
2011-08-09 ? 00:59:01

man blir så utmattad av att inte göra någonting

Nu har jag sett klart filmen, och gud den är lika underbar varenda gång! Och nu har jag bennamig kurerat mig själv färdigt. Är fortfarande lite småsnurrig när jag vacklar omkring men annars mår jag finemang!
Mitt immunförsvar är nog rena rama superwoman för jag är nästan aldrig sjuk, men när jag väl är det är jag tametusan sjuk också. Dock varar det oftast inte längre än 2-3 dagar..
Minns tex. när jag gick i högstadiet (låter heltdumt att säga så? vilken jävla kärring jag börjar bli) och var så arg för att jag aldrig blev sjuk så ibland fick jag till och med låtsas att jag var sjuk för att vara hemma. Haha!

Men nu börjar jag faktiskt bli rätt trött igen så jag ska nog försöka slita mig ifrån den här skrothögen och lägga mig och titta på nästa, och sätta igång Grease en gång till. Bara för att jag kan! He-he-he. Men ni får sova så gott och ha det så bra, uppdaterar säkerligen mer imorgon. Godnatt på er! :-)
2011-08-08 ? 22:01:34

everybody is always so fucking "fine"

Åh, nu är jag så himla jävla glad!!!
Har varit nästan förbannad och gråtfärdig idag för att jag inte hittat den bästa filmen i universum att titta på nu när jag fått 70-80-90tals nojja.
Och så hittar min lillebror den på inspelningsband. GREASE.
Finns fasen inte någon bättre film. Älskar alla karaktärer, låtar, scener.
Alltså hela den filmen är helt enkelt magisk på något vis och varenda gång jag ser den så blir jag helt uppslukad utav den. Kommer ihåg får ungefär 3 år sen då jag kollade på den varje kväll i två veckor när jag skulle somna.
Var som besatt och även om jag visste varenda replik och låttext i hela filmen så gjorde det inte mig något, då satt man och prata eller sjöng med.
Helt klart världens bästa film med andra ord.
2011-08-08 ? 17:43:55

Varför sa ingen till mig att det är rätt svårt att posera med plåster innan jag försökte mig på det?

2011-08-08 ? 14:13:55

mår bättre, thank you god

Hej på er!
Mår mycket bättre idag så jag ska strax sätta mig och äta frulle, duscha och sånt där annat nödvändigt som man skiter i när man är sjuk och hjälplös. Haha. Idag stannar jag hemma och kurerar bort det sista av förkylningen och imorgon blir det förhoppningsvis att träffa Peeelin. Gudarna ska veta att jag saknar dig!! ♥

2011-08-07 ? 19:29:56

lika trasig fortfarande

Hej igen.
Mår inte så mycket bättre nu heller men tänkte vara småsnäll och uppdatera här iallafall. Och som jag trodde har jag inte så mycket att berätta om.
Har mest legat i min systers säng (den är bättre för min rygg så ligger/sover i den när jag får chansen) och kollat på säkert några tusen olika filmer och trista tvprogram.
Lyckades pressa i mig två mackor och lite juice, och borsta tänderna har jag också gjort. Haha för det var ju intressant fakta.. Men nu ser jag allting i fyrkanter så jag ska dra mig tillbaka. Vi hörs och syns. Hejs!
2011-08-07 ? 14:18:31

en brakförkylning

God morgon eller nåt. Idag blir det sängen hela långa dagen för jag har tydligen gått och blivit sjuk på senare dar. Tyckte väl att jag var överdrivet snuvig igår.. huvudet bankar, näsan rinner och halsen är tjock som cement. Så idag tänker jag inte göra något annat än att försöka kurera mig själv med Alvedon och Nezeril!

Hör kanske av mig senare om jag har något vettigt att säga, vilket jag faktiskt inte tror.. men vi hörs när vi hörs och jag lovar en bättre uppdatering när jag känner mig bättre. Pusshejs.
2011-08-07 ? 00:00:08

min plåsterhistoria:


Ja, såhär fint slutade den mindre roliga olyckan jag lyckades med idag.
Jag störde mig lite på att skinnet som hade börjat läka på min näsa hade blivit så stelt att jag knappt kunde röra den, så jag började sakta men säkert pilla bort små skinnbitar från näsan och det var ju dumt gjort, dock visste jag inte det då.

Tillslut står jag i badrummet med pincett och RIVER bort stora partier med skinn från hela näsan och då gjorde det ju faktiskt inte så ont så jag fortsatte tills hela näsan var som en skinande, blödande röd tomat. Och smärtan som kom efteråt ska vi inte ens tala om. Så jag bestämde mig för att kladda på lite Aloe Vera för det hjälper ju mot allting (>.<) trodde jag.

Det hela slutade med att jag stod med näsan under vattenkran och spolade ljummet vatten över den i 10 minuter. Korkat det där alexandra..
Så nu sitter jag med plåster i högsta hugg och det känns faktiskt mycket bättre nu när det inte kommer kalla vindpustar på den hela tiden. Haha, aldrig mer utan min solkräm säger jag bara!!!
2011-08-06 ? 18:45:43

jag har ont i min näsa


Tja 2:a gradens brännskada.
2011-08-06 ? 13:58:41

I never wanted you to go


Jag tog dig aldrig för givet, utan du valde själv att gå din väg.
2011-08-06 ? 12:17:08

godmorgon på er

Vaknade inte lika glatt idag som andra dagar, utan mer i skräck när pappa kom in och vrålade att vi var tvugna att gå upp för han och mor skulle börja tapetsera i rummet igen. Självmordstankarna svävade i luften det lovar jag er.
Men jag tog tillslut mig upp iallafall och just nu väntar jag på att få göra ett dambesök på the bathroom för här hemma är det ju alltid kö, haha. Suck. Men nu blev det ledigt så vi hörs senare, antagligen! Pussipuss.
2011-08-06 ? 01:15:41

nu ska det länkas må ni tro

Äsch då. Bara för att jag är så djävla snäll får min tvillingsyster en länk till sin blogg som jag precis gjort lite små ändringar på.
Tycker ni att den är ful nu, skulle ni ha sett hur den såg ut innan.. Så här kommer en fet direktlänk till hennes lilla krypin! HTTP://SJOSEFINES.BLOGG.SE
2011-08-05 ? 22:59:26

Only the truth hurts when you didn't wanted to hear it.

2011-08-05 ? 19:34:55

saker jag iggar och diggar

- Vintern. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Kyla, slask och klumpiga kläder. Jag hatar verkligen vintern.

- Byxstring & Cameltoe. Varje dag så ser man människor i sina tajta jeans, shorts, leggings.. och alltid är det någon jävel som lyckats dra sina bracker till hakan så hela härligheten väller ut..

- Armsvett. Ve och fasa!! En blöt, illaluktande ring i armhålan - vad har den för härlig funktion egentligen och kan någon berätta för mig varför de människor som det dryper svett utav inte skaffar sig lite antiperspirant?

_______________________________________________________________

+ Sommarkvällar. Tror nog inte det finns något jag gillar mer än sena sommarkvällar med de människor man tycker om som mest här i världen. Se solen sakta glida ner och känna den småkyliga luften på axlarna. Un-der-bart.

+ Burk coca cola.
33 cl om dagen är bra för magen. Världens bästa dryck!

+ Naturen. Att bara sätta sig ute på gården med en bra bok, en skinande sol och ett gott tilltugg och ljudet av all frihet naturen giver är nog det bästa jag vet.

2011-08-05 ? 18:15:56

- Pierce my lips, don't shred me down to strips because your way to good at it.

Hej på er! Mår förtillfället väldigt bra (förutom att min extremt röda näsa är asful och svider) och tänkte strax ta mig någonting att äta för just nu vet jag inte alls om jag ska åka till Rättvik med Stina och ha skitroligt, eller om jag ska spendera den här dagen hemma som jag tänkte igår.
Men så kom jag på att det ändå vore väldigt roligt att vara där de sista dagarna, för det är ju ändå ett helt år kvar tills nästa Classic Car Week så jag funderar fortfarande på hur dessa beslut ska tas..

Men jag är faktiskt skithungrig nu när jag väl känner efter så nu ska jag slänga ihop något ätbart! Hej med er.

2011-08-05 ? 15:22:30

För dig jag föll, och dig jag glömt.

2011-08-04 ? 23:48:17

I'm going to wait for you until my heart stops beating in the usual way, always keep your face in my memory. Behind my walls of pain. Behind my walls of fading emotions. Never lose you, but never love you again.

B-poetry by me.
2011-08-04 ? 22:30:29

Torsdagen den 4 augusti

God kväll på er. :-)
Har precis vinkat av Anders, Thomas & Jon som kom hit en sväng med fyrhjulingen och babbla lite smått, sen hängde systra mi på dem och åkte iväg till Bjurs över natten, så nu är jag så gott som ensam hemma vilket passar mig utmärkt efter alla dessa dagars håll igång.

Men imorgon tänkte jag bara vara hemma faktiskt, om jag ska vara helt ärlig.
Eller det känns som att det enda jag vill just nu, är att sova i min egen säng, äta min egen mat och ha tillgång till eletronik vilken tid det än är på dygnet.
Campinglivet har gjort mig rädd för att vara ute i det vi nu kallar naturen! Haha. Måste dessutom jobba lite på brännan, så får hoppas på kanonväder! Har ju lyckats sola ihjäl mig på framsidan man inte på baksidan, epic fail..

Men men! Jag har faktiskt inte alls så mycket mer att säga så jag lämnar er i väntan på fler inlägg. Hej med er. :-)
2011-08-04 ? 20:11:02

nya frippan!


Utan blixt

Med blixt
Solat sönder så är röd som en kräfta i hela nyllet, och näsan ska vi inte ens tala om!!! Är galet nöjd iallafall! Luftigt och bra, så ska det va'
2011-08-04 ? 16:07:59

hemma igen

Hej på er!!! Fan det var ett tag sen nu.
Har nämligen varit i Rättvik på Classic i tre härliga dagar med mycket sol och fylla, asgöttans. Dock har man ju lite krigsskador och men för livet men vad gör det en dag som denna!?
Ska strax äta mat iallafall och senare drar jag och klipper av håret någon meter eller så. HALLELUJAH.

Förra gången jag klippte mig.. tror jag. Haha. Dökort hejhej!
2011-08-01 ? 00:20:36

Ni frågar, jag svarar - Min tatuering.

Kan inte du lägga upp bilder på din tatuering? :)

Självklart kan jag det! Även om det finns i arkivet så gör jag det mer än gärna igen. Den är så fin så. Och har jag tur kommer det fler.. :-)

När den var nygjord, direkt när jag kom hem från tatueraren. Slemmig och snuskig efter all olja osv.

Och såhär ser den väl ut nu, kass bild men det får gå!
2011-08-01 ? 00:10:04

Dropping your bombs now. On all we have built. How does it feel now - to watch it burn, burn, burn? Raise your weapons, raise your weapons and it's over.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!