2013-03-31 ? 10:19:00

Mitt muntliga nationella prov 2012

När är det dags att sätta ned foten och säga "Nej, jag vill inte längre"?

När man träffat någon man tycker är riktigt fantastisk som person och känner att man vill vara med honom/henne och den personen känner likadant då är det självklart bra på alla sätt och vis, men sedan när man kommer till det ögonblicket i livet som de flesta kanske någon gång gör, att man tröttnar och inte vill mer, och personen inte kan respektera dina känslor och istället börjar bete sig desperat och maniskt, vad ska man göra?

Jag själv har varit med om precis samma saker många gånger förr, ex-pojkvänner som ber om ständig förlåtelse och ständigt vill ses och prata om samma gamla saker som man redan lyssnat på och hummat instämmande till säkerligen femtio gånger innan. Det är svårt att veta när man egentligen borde ha satt ned foten och berättat precis som man egentligen kände redan när man var i förhållandet och hela magen och psyket skrek att det var moraliskt fel att sända ut fel singaler till någon man egentligen inte vill vara med längre, alls.

Det är varken bra psyktiskt eller fysiskt att leva i någonting som kan klassas som osunt och fel. Man måste kunna känna efter någon gång ibland vad man faktiskt vill, och inte vill, och man måste alltid kunna säga precis som det är för alla måste kunna gå omkring med gott samvete och god karma. 

Man ska heller aldrig ge vika för sina känslor, och det är förmodligen det största felet vi alla ofta gör med våra oönskade partners. Att vara rak och ärlig håller i längden, och man ska aldrig göra saker för andra bara för att vara snäll om man själv inte vill det. 

2013-03-17 ? 17:11:00

Because you're mine, I walk the line

Nu sitter jag har igen. Med en fungerande dator samt internet.
Borde verkligen ge mig ut med kameran nu på stört och fota ihjäl mig nu när jag väl kan, men gör jag det? Nope.
~
Däremot har jag och min fina karl tagit oss en rejäl promenad idag på så mycket som två timmar. Heja heja! Tänkte gå all in så jag drog på mig trikå-liknande kläder (såna där fula som visar varenda skavank man äger och har på kroppen...), mina så gott som splitternya springskor och en flaska fylld med vatten och gav mig iväg.
Är helt färdig nu men det var det värt! Blev dock sjukligt kallt strax innan vi var hemma så då längtade jag lite extra till min varma säng och en kopp kaffe.  
~
Något mer nytt som hänt? Vet faktiskt inte... nu i slutet på månaden så är saker och ting mindre roliga helt ärligt. Pengarna sinar, färre valmöjligheter etc. Man är faktiskt lite bitter i slutet på varje månad för man blir en gnutta deprimerad när pengarna försvinner och nästan är slut. Erkänn? Såklart jag har rätt. Alla är vi beroende av pengar.
~
Rätt sorgligt egentligen. Pengar hit och pengar dit. Varför kan vi inte vara lika beroende av något som är vackert och positivt istället för hårda metaller och prassliga papper? Typ. Blommor.
2013-03-09 ? 11:43:00

Holy moly macaroni

Tycker synd om fru blogg. Jag är så dålig på att ta hand om henne. Uppdaterar alldeles för sällan och har ingen blogg-inspiration at all.
Önskar att gubbens internet/dator blir fixat snart och jag kan roa mig hela dagarna åt fotografi precis som förr.
Han har ett speciellt märke på hans dator som gör att den vägrar ta emot allt ifrån hans internet(så sjukt konstigt, vilken dator tar inte emot internet från en internetsticka?!), min Iphone, usbstickor osv. Idiotdator.
Skaparen av detta superidiotiska märke med världens mest meningslösa antivirusprogram och brandvägg borde få pris för sin dumhet. Fy skäms!
I vilket fall som helst så ska jag på sexparty, är verkligen inte som det låter, hos en fin vän ikväll sedan vidare till en ännu finare vän och efterfesta där. Sexparty är förövrigt då ett antal tjejer över 18 samlas med alkohol för att liva upp stämningen ytterligare och den huvudansvarige för kvällen säljer olika sexleksaker osv. Kan nog bli kul, men jag ska nog inte köpa någonting. Varför då när jag har en karl, liksom? Heheh.
Men det blir nog skojploj i vilket fall som helst. Nu tänkte jag ta mig nåt att äta till frukost. Ha det bäst. Pöss va!

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!