2012-05-23 ? 11:51:58

Sitter mitt i staden och njuter

Hej på er! Kände att det var tid för en såkallad update av mig igen. Sitter just nu och väntar på bussen i min ensamhet och hade planer på att åka hem och jobba på brännan lite!
Lowisa kommer förmodligen stå och vänta utanför min dörr när jag kommer så ska tvinga med henne ut också, vilket inte borde vara några problem. Hehe.
Tycker förövrigt att livet fortfarande är tipptopp, liksom humöret också. Känner sommarkänslor, mår bra, känner mig jävligt bra också även om man klantat sig mycket nu den senaste tiden.
Menmen, man lever bara som ung en gång. Då känns det lite mer okej faktiskt. Haha. Men nu ska jag sluta tjattra om allt och ingenting. Vi hörs och syns, ha det gött nu peeepz!

 

2012-05-13 ? 22:58:51

Jag vill skratta med dig idag, livet

Just nu, precis i dessa minuter av livet som passerat, mår jag så otroligt bra.
Det känns som att jag kan göra allt. Jag känner mig bara så himla bäst. Jag driver inte med er kära läsare, utan just nu känns livet så jävla komplett på något vis. Som att allting faller sig på plats.

Pusslet jag länge försökt lösa och som alltid varit i tusen bitar, det bara lägger sig självt framför mina fötter.
Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men idag så skrattar livet mig inte rätt i ansiktet. Idag kan jag skratta med det, i en klingande fridfull skrattsalva.

Du är världens bästa!! Aj löv jo.

 

2012-05-12 ? 21:39:44

Fixat, donat och mycket annat skojigt

Tjabba, tjena, hallå bloggläsare och ni som bara kikar på bilderna och sen drar! Och varför jag säger så, är för att det är sant. Trooo mig, ibland ser inläggen så överdrivet tråkiga ut bara genom att titta på dem. Öhfy.

Ligger just nu i lägenheten (den nya!!!!) och kikar på television med tvillingsystern och bara mår.

Det mesta som man behöver för att överleva några nätter innan allt det andra ska packas in finns här efter att vi nu i två dagar har fixat och donat med alltmöjligt.


Har egentligen inte så mycket på hjärtat just nu, ville bara att ni skulle veta att jag lever. Vi hörs och syns, och såhär ser jag ut just nu!

2012-05-12 ? 12:58:30

Två gamla



Last summer
2012-05-09 ? 22:14:59

En gammal look väcker många ting, en gammal mig



Saknar det här datumet.
Då var det mesta rätt underbart. Tänk att det mesta jämt är så himlans bra det första gångerna man gör någonting, sen blir det mest kattskit av det, om man nu inte bestämt sig för att det ska fungera från början till slut.

Kvällen vart i vilket fall som helst riktigt lyckad, och familjerna verkade nöjda och glada när de lämnade restaurangen medans vi i båda klasserna fick springa omkring som dårar och plocka och pyssla med gud vet allt. Dock har alla dagar sina mörka sidor, iallafall i min värld.

Varför kommer du hem, när jag inte förstår vad du har och göra här. Ingen vill egentligen att du ska komma tillbaka hit. Så är det bara. Nej, fyfanken alltså. Ditt jävla svin. Du passar fanimig bättre där uppe, än här nere.

Men nog med struntprat! Förstår egentligen inte själv varför jag lägger ner värdefull energi på idioter ibland. Det har väl med gamla rester av saknad att göra. Eller. Nä. Inte ens saknad. Tror nog jag försöker skaka av mig det sista av ilskan jag burit på i månader. Snart så, då finns du inte ens i mina drömmar längre. Den dagen ska jag fira med glass. Med chokladsås. Mycket chokladsås.

Sedan, som ett avslut på detta inlägg, vill jag tacka alla mina, rätt blyga läsare, för att ni tar er tiden och läser mina inlägg som kommer upp ibland. Jag söker ingen uppmärksamhet med dem, men det är alltid roligt att veta att det finns någon därute som klickar in sig på just min blogg, och väljer att stanna kvar där en stund. Ni är bra.
2012-05-09 ? 12:35:27

Waiting

Godmorgon på er! Eller ett goddag kanske skulle platsa in bättre?

Sitter just nu i skolan och väntar på att våran första lektion ska börja, sedan kommer det nog vara full rulle kanelbulle tills åtta ikväll då vi får sluta för dagen. Kommer nog bli en toppendag om min magkänsla inte misstar sig. Ha're! :-)
2012-05-08 ? 20:56:54

Äh, vad fan, jag lever ju än

Man kan nog säga att helgen inte riktigt blev som förväntat, och därför tog jag bort det allför pinsamma inlägget jag gjorde. Känns nästan lite patetiskt just nu. Haha, ohja.
Men jag skiter i det och går vidare med huvudet högt och värdigheten i behåll, än så länge. Lika bra att lägga det bakom sig på en gång så man slipper grubbla över skitsaker senare. Man lär ju leva också, och i livet ingår misstag. Ibland alltför stora synd nog.

Har precis skrivit klart min ergonomiuppgift och känner mig nästan lite bäst. Dock, som jag säkert skrivit miljontals gånger, så tycker jag väldigt mycket om att skriva och uttrycka mina åsikter så det var en rolig uppgift. Hade dock andra tankar om den innan jag började. Den såg inte lite dryg ut... haha.

Imorgon börjar jag klockan ETTETTETT och senare ska jag och resten av klassen servera våra familjer, samt den andra klassens och ha en mysig liten familjemiddag. Ska bli roligt! Men nu ska jag slöa vidare med mitt liv. Haha. Är riktigt slut efter den här dagen. Hörs hej!

En gammal jävel. Måste börja bli aktiv med min kamelit0000.
2012-05-03 ? 12:16:57

Vilken djävla morgon alltså. Är det ens möjligt att den kunde bli värre.

Hej på er allihopa!

Sitter just nu i skolan och inväntar gymnastiklektionens start. Är just nu på mycket bra humör, mestadels för att jag äntligen fått ta mig en ciggarett, ätit lunch och fått druckit en kopp kaffe, och hoppas att det stannar kvar precis som det är just nu.

Min morgon började däremot inget vidare. Det första som händer när jag kliver ur sängen är att min älskade sminkväska far i golvet vidöppen så allting flyger ut åt tusen håll och allting som innefattar puder, rouge och ögonskugga flyger i tusen bitar, de också. Skapligt arg tjej... och när jag skulle till och fixa mitt hår ville det inte sammarbeta, så det gjorde mig också fly förbannad.

Sedan, som grädde på moset, hade vi prov första lektionen och jag fick ingen tid alls till att plugga till det igår kväll, så det gick väl inte alls som jag tänkt mig, så lär nog få göra om det. OCH, ack ja, som om det inte räckte hade vi matematik direkt efter. Smådog. Men tack och lov gick det ändå väldigt bra för mig, så då blev jag på lite bättre humör.

Story of my life - the end. Typ.

...
...

Men nu så. Hoppas ni har en fortsätt bra torsdag för det ska jag försöka ha i vilket fall. PÖSS.
2012-05-02 ? 20:47:38

Jag är så jävla tillbaka. Jag har funnit den sista pusselbiten, satt tillbaka den och nu, nu ska jag bara leva som jag alltid borde ha gjort

Hej alla läsare, som inte längre finns i överflöd tackvare min dåliga uppdatering de månaderna som gått... shame on me, hoppas ni haft en bra dag för det har VERKLIGEN jag.

Varit på strålande humör precis hela dagen och haft universums bästa låt i huvudet sen jag vaknade och har inte kunnat sluta varken att sjunga eller lyssna på den. COLDPLAY. PARADISE. Underbart.
Även låten beskriver allt som har med mitt liv att göra för tillfället. Livet känns som ett paradis. Humöret är ett paradis. Jag lever i ett frikkin' paradis.

Det här månaderna som gått nu har verkligen skapat förändring för mig. Ända sedan en viss människa bara försvann härifrån drog denna människa med sig allt som har med att känna sig fängslad, sårad, besviken och ledsen att göra. Visst, klart jag kan erkänna att jag haft dåliga dagar ibland också men det har alla, men aldrig igen har jag känt som jag gjorde då, nu.

Det är som en nystart för mig. Mitt psyke. Jag kan känna mig glad utan att behöva anstränga mig, jag kan skratta och verkligen känna det där lyckoruset man får när man verkligen upplever någonting som är ROLIGT, FANTASTISKT, UNDERBART och framförallt; Jag kan känna mig lycklig igen. Det var så djävla längesen jag fick uppleva äkta förbannad lycka så jag nästan glömt bort hur det känns, som om jag under dessa månader levt i ett hål där endast jag och min, då, eviga olycka, fick plats.

Jag känner hur jag bara vill springa runt och vara sådär dum i huvudet, allmänt idiotiskt glad, hoppig och sprallig som förr igen. Så himla länge sen. Nu är jag påväg tillbaka. Och aldrig mer, aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig MER, i mitt liv att jag gör misstaget och låter idiotiska människor bara klampa rätt in i mitt liv och hoppa på det som om det vore en hög med nykrattade löv, igen. Fy och fan. Aldrig mer.
JAG ÄR FANIMIG TILLBAKA NU.
Alexandra Tove Skoglund har härmed, med dessa rader, funnit sig själv!

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!