2014-03-22 ? 17:36:19

Mina bästa tips!

Här kommer lite av mina personliga rekommendationer på prisvärda och gudomliga produkter för er personliga hygien! Helt klart mina räddare i nöden.
1. Dove gofresh antiperspirant 

Helt klart en utav mina favoritdeodoranter, fläckar inte på kläder och håller huuur länge som helst! Kostar ca 20 spänn, hur bra?! 
2. Nivea essentials mattifying toner
DRÖMMEN. Detta är alltså ett ansiktsvatten man drar på med en bomullspad morgon och kväll för den som vill ha ett mattare resultat om man lider av fet hy. Denna produkt har inte bara reducerat den överflödiga talgproduktionen jag har i ansiktet utan också mina finnar jag har pga akne. En mirakelprodukt! 60-70 spänn. 
3. Gunry baby tvättservetter

I kombination med tonern ovanför blir dessa två tillsammans rena rama magin. Aldrig haft såhär lite finnar eller fräscht ansikte överlag. Detta är guds gåva till människan. Perfekt att göra rent ansiktet med! 10 spänn sen är den din. 
4. Apoliva's brun utan sol 
Behöver jag ens förklara? Ger en underbart fin guldbrun ton och verkar fort som attan, klibbar inte på huden och är lätt att applicera. Hur överlevde jag ens utan den här innan? Tack Carro ;) 85 spänn på Apoteket! 
5. Naturelle bodylotion
Man luktar som en sommaräng och blir len som en bebisrumpa, helt klart en utav de bästa lotions jag provat. 40 spänn på Ica Maxi, så värt det! 
6. The body shop's Body mist MANGO
Lukta och kom till himlen. 125 spänn i deras butik! Håller länge och man känner sig lika fräsch som nytvättade kläder. 

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!