2011-10-30 ? 16:37:18

Men typ, hej vrålkass uppdatering. Me so sorry. Really.

Alltså, förlåt. Really. Min uppdatering är den sämsta i världshistorien. Men den här helgen har jag inte haft tid alls för att blogga eller uppdatera.
Jag i varje fall har umgåtts med Emmis-slemmis och annat bra folk hela helgen även om gårdagen blev ett bakslag utan dess like. Men det löser nog sig inom en snar framtid. I hope. Känns verkligen bra att ha flytt ifrån min lilla toffelbubbla för ett tag och bara vara med mina vänner och ha roligt. Släppa loss. Vara lite galen.

Just nu sitter jag i alla fall hemma hos Patrik och har precis städat upp det som blev efter gårdagen, och så har jag skurat toaletten osvosv. Mycket som måste göras när det varit party för fulla muggar. Uh.

Dock så var det ett rent helvete att göra det metanke på att man hade en bakfylla utan dess like som hängde på ens axlar som betongklumpar.
Men nu är jag äntligen färdig och nu... ska jag nog bara vänta in kärleken som faktiskt är i Stockholm just nu, om han kommit fram än vill säga, och pungar ut för en motorcykel. Dock inte hans. Men ändå. Aja.
Här har ni i vajre fall fått en något sånär uppdatering så ni vet att jag lever och sånt. Vi hörs mer senare, eller när det nu väl blir. Hehe. Heido!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!