2011-03-10 ? 20:04:56

#14 - TIO PERSONLIGA SAKER.

1. Hade jag fått välja så hade jag hellre haft ett namn som varit enkelt och kort, men speciellt. Tex Isis.

2. Mina föräldrar är inte förlovande, inte gifta. Ingenting. Dom har varit sambos i 23 år nu tror jag.

3. Jag lekte aldrig med dockor som liten, jag hatade Barbie mest tror jag. Brukade oftast ge bort dom till mina vänner eller slita av huvudet på dem.

4. Jag har ett mycket starkare band till min mamma än min pappa som jag nästan aldrig pratar med, även fast vi bor i samma hus.

5. När jag var liten var min högsta önskan att bli sångerska. Jag avgudade Britney Spears och sjöng jämt, dagarna i ända. Sen började folk påpeka att jag sjöng fult, då bleknade min dröm och försvann tillslut.

6. I låtar eller texter jag skriver/länkar ut på denna blogg reflekterar mycket på hur min dag har varit eller hur jag mår. Det är sällan jag lägger ut en låt eller skriver en text/dikt utan att den har ett speciellt värde.

7. Jag tror på andligt väsen väldigt starkt. Detta medför att jag är väldigt paranoid och nervös på nätterna då jag tror att någon eller något stirrar på mig när jag sover, vilket tillslut resulterar i att jag ligger vaken en hel natt och bara stirrar efter något omänskligt i mitt rum.

8. Jag skulle egentligen ha haft 6 stycken helsyskon. Ena 20 och andra 22 år gamla.

9. Här på bloggen är jag 110% ärlig och jag skriver oftast som jag tycker, även om jag kan ändra min åsikt på senare dagar. Jag bryr mig heller inte om andra personer misstycker om något jag skrivit. Min åsikt är lika rättvis som eran.

10. Jag har aldrig haft en lycklig barndom.
Kommentarer
Felicia

Vadå aldrig haft en lycklig barndom? Det har du visst, även om den del varit dåligt. Man kan inte älta sin barndom hela livet, då blir man knäpp. Tro mig. <3

2011-03-10 @ 20:17:53
Alexandra svarar

Jo, okej. Det du säger är väl delvis sanning. Men jag tycker ändå att min barndom kunde ha blivit så mycket bättre om vissa saker inte hade varit som det vart. Säger detsamma till dig. <3

2011-03-10 @ 20:53:07
URL: http://typpalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!